Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Επισκέπτης
Για να δουμε ποσο πραγματικα εκτιμαμε τις ιεροδουλες εδω μεσα. Ειναι το κρισιμο ερωτημα που διαλυει καθε αμφιβολια για το τι πραγματικα αισθανομαστε για αυτες. Η ερωτηση αναφερεται στις ιεροδουλες που ασκουν νομιμα το επαγγελμα τους σε οικους ανοχης. Για να δουμε ποσο συντηρητικοι ή ποσο φιλελευθεροι ειμαστε...

Εγω προσωπικα θα προετρεπα την κορη μου να γινει ιεροδουλη για 1-2 χρονια. Πιστευω οτι αν ολες οι κοπελες το εκαναν αυτο για λιγο καιρο στα 18-19 τους, τοτε θα ζουσαμε σε μια κοινωνια καλυτερη, πιο ειλικρινη και πληρως απελευθερωμενη απο τα αμετρητα ταμπου της. Μπορει να ακουγεται λιγο προχωρημενο αλλα σκεφτειτε το λιγο.

Επισκέπτης
Για να δουμε ποσο πραγματικα εκτιμαμε τις ιεροδουλες εδω μεσα. Ειναι το κρισιμο ερωτημα που διαλυει καθε αμφιβολια για το τι πραγματικα αισθανομαστε για αυτες. Η ερωτηση αναφερεται στις ιεροδουλες που ασκουν νομιμα το επαγγελμα τους σε οικους ανοχης. Για να δουμε ποσο συντηρητικοι ή ποσο φιλελευθεροι ειμαστε...

Εγω προσωπικα θα προετρεπα την κορη μου να γινει ιεροδουλη για 1-2 χρονια. Πιστευω οτι αν ολες οι κοπελες το εκαναν αυτο για λιγο καιρο στα 18-19 τους, τοτε θα ζουσαμε σε μια κοινωνια καλυτερη, πιο ειλικρινη και πληρως απελευθερωμενη απο τα αμετρητα ταμπου της. Μπορει να ακουγεται λιγοπροχωρημενο αλλα σκεφτειτε το λιγο.
Καθόλου προχωρημένο .'Αρρωστο ακούγεται.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Εγω προσωπικα θα προετρεπα την κορη μου να γινει ιεροδουλη για 1-2 χρονια. Πιστευω οτι αν ολες οι κοπελες το εκαναν αυτο για λιγο καιρο στα 18-19 τους, τοτε θα ζουσαμε σε μια κοινωνια καλυτερη, πιο ειλικρινη και πληρως απελευθερωμενη απο τα αμετρητα ταμπου της. Μπορει να ακουγεται λιγο προχωρημενο αλλα σκεφτειτε το λιγο.

Πας καλα ρε αγαπουλη?

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
λαθος προσσέγγιση και συσχετισμός.το ότι εκτιμούμε και σεβόμαστε αυτές τις κοπέλες δεν σημαίνει πως αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλη φαση , εμεις γιατι παμε στρατο ας πουμε ?
να γινονται και τα κοριτσια πουτανες για 2 χρονια , να πευτουν και οι τιμες   :cheesy:

Νομιζω θα με πειραζε , αλλα αφου δεν εχω κορη , δεν μπορω να ξερω , μπορει και οχι

Αυτο που θα με πειραζε σθγουρα ειναι αν ο γιοκας μου ηταν ολη μερα στα σπιτια και μου τα ετρωγε εκει
οχι τιποτα αλλο , αλλα μπορω να τα φαω και μονος  :tooth:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ποιος πατερας μπορει να αντεξει την γνωση οτι η κορη του ειναι ιεροδουλη ?
Και ακομη χειροτερα ποιος πατερας θα προετρεπε σε ενα τετοιο επαγγελμα το παιδι του ?

Σε ποια πολιτισμενη χωρα ανα την υφηλιο γινεται αυτο που λες ?

Και αυτο το λεω διχως να θελω να μειωσω κανεναν και καμια απο εδω
Μην παρεξηγηθω παλι.....

Ολοι ειναι αξιοσεβαστοι για τα δικα τους πιστευω ξεχωριστα ο καθενας

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697

παρτο αλλιώς , θα βρεί η καρότσα...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εχεις ρε κορη ή αερολογεις, για να ξερουμε δλδ με τι μαλακα εχουμε να κανουμε.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

θα της τα παιρνες ολα τα λεφτα η θα της εδινες και χαρτζηλικι?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι δεν υπαρχει η επιλογη "θα την πιεζα να γινει και αν αντιδρουσε θα την σκοτωνα"?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

νεα εννοια στο "παντρεψου να γαμησουμε" το "κανε παιδια να γαμησουμε"  :rockon:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Το να γινει η κορη μου πουτανα αυτο σημαινει οτι εγω θα ειχα αποτυχει σαν πατερας αρα δεν θα μπορουσε σε καμια περιπτωση να μου αρεσει ο "αποτυχημενος" εαυτος μου......εκτος και αν ημουνα κανενας ανωμαλιαρης που θα μου αρεσε να πηδαω τη κορη μου και στη συνεχεια να κανω τον νταβα της για να την πηδανε αλλοι και να μπαινουν και στο σπιτι χρηματα.

Θελω απλα να πω οτι οσο και αν ψαξεις δεν θα βρεις εστω και μια που να ειναι απο νορμαλ οικογενεια

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
κλειδωστε τη τη μαλακια γιατι μερικοι τους κανονες του φορουμ δεν τους εχουν ουτε για την προστασια τους.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
δεν χρειαζεται να την προτρεψουμε...θα δει την μανα της που θα ειναι ξεκωλλο και της αρεσουν τα λουσα και θα παραδειγματιστει... θα μπει στο σωστο  ;) το δρομο

υπαρχει ξεκωλλακι 18 ή 19 ετων τη σημερον ημερα που να μην κοιταζει τα φραγκα??? ...οποτε ολα πουτανακια ειναι

εγω σα πα-τερας  :grin: δεν θα το προετρεπα να γινει πορνη αλλα και δεν θα του μπορουσα να του απαγορευσω ή να ελεγξω  να   βγενει και να ξεζουμισει φραγκατους...με κινητρο βεβαια τα φραγκα  :pipa1:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Παντος μερικοι ηδη ψηγισαν την επιλογη:''θα την προετρεπα να γινει ''  :2funny: :2funny:
Δεν ξερω θα με πειραζε αλλα αμα μου δινε λιγα απο τα λεφτα που βγαζει θα μου γλυκαινε το πονο.  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καντε γρηγορα παιδια να προλαβουμε  :boobies:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.