Όπως καταλαβαίνετε οι περισσότεροι ψάχνω τρόπο να κάνω ένα DIY project, και να "κολλήσω" ένα δονητή σε ένα κάθισμα, ώστε να μην τον έχω στα χέρια μου ούτε εγώ ούτε το γκομενάκι. Έτσι θα μπορεί να γαμιέται από τη μία με αυτό (ειδικά αν προσαρμοστεί σε 45 μοίρες) και να γαμάω στην άλλη τρύπα εγώ ταυτόχρονα. Στο εξωτερικό μπορείς να βρεις πολλών ειδών τέτοια μαραφέτια, με μοτέρ κλπ κλπ, αλλά είναι πανάκριβα...
Γιαυτό ανοίγω αυτό το θρεντ για να με βοηθήσετε με ιδέες πώς να τον τοποθετήσω, ιδέες για έπιπλα, διαστάσεις κλπ, και αν κάποιος έχει ασχοληθεί να βρούμε τρόπο ακόμα και να προσαρμόσουμε μοτέρ για να κάνει και μια επαναλαμβανόμενη κίνηση.
Κοινώς ρίξτε ιδέες , να βάλουμε τα μυαλά μας κάτω, κάτι μπορεί να βγει από αυτό.
Γιαυτό ανοίγω αυτό το θρεντ για να με βοηθήσετε με ιδέες πώς να τον τοποθετήσω, ιδέες για έπιπλα, διαστάσεις κλπ, και αν κάποιος έχει ασχοληθεί να βρούμε τρόπο ακόμα και να προσαρμόσουμε μοτέρ για να κάνει και μια επαναλαμβανόμενη κίνηση.
Κοινώς ρίξτε ιδέες , να βάλουμε τα μυαλά μας κάτω, κάτι μπορεί να βγει από αυτό.