Επισκέπτης
Πωλούνται παπούτσια Reebok Classic άσπρα Νο 45,5 (USA 12) καινούρια στο κουτί τους μόνο 40 ευρώ (κανονική τιμή 65 ευρώ). Στείλτε προσωπικό μήνυμα, μένω στην Αθήνα.
Πωλούνται παπούτσια Reebok Classic άσπρα Νο 45,5 (USA 12) καινούρια στο κουτί τους μόνο 40 ευρώ (κανονική τιμή 65 ευρώ). Στείλτε προσωπικό μήνυμα, μένω στην Αθήνα.
http://[URL unfurl="true"]www.langolodellosport.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/REEBOK_NPC_RAD_3_4b4705f6cb4fc.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τρελο παπουτσακι δικε μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: δε μου λες εχουν και κρυμενη αεροσολα?? :2funny: :2funny: :2funny: λοιπον μου δινεις 30 ευρω τα πηρα.. :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.langolodellosport.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/REEBOK_NPC_RAD_3_4b4705f6cb4fc.jpg[/img[/URL]]
[/quote]που τα κονομησες τυπε?
Περπάτησες πολύ τύπε?τζόκινγκ κι έτσι?Αυτα που πουλαω τα φορεσα εξω μια φορα μονο
αρα μεταχειρισμενα....φιλαρακι 20 ευροΠαιδια δεν μπορω να τα δωσω κατω απο 40 γιατι ειναι ολοκαινουρια, εχω και την αποδειξη που γραφει "65 ευρω" απο το καταστημα της Reebok. Βασικα εχω ενα κολλημα με το νουμερο, θελω να μου ειναι τελειως εφαρμοστο στο ποδι και επειδη αυτα μου ηταν λιγο ευρυχωρα οταν τα φορεσα πηγα ξανα στο μαγαζι και πηρα το μισο νουμερο πιο κατω (το 45 δηλαδη). Αυτα που πουλαω τα φορεσα εξω μια φορα μονο αλλα διστασα να τα παω για αλλαγη γιατι η σολα απο κατω εχει ενα αυτοκολλητακι που ειχε πατηθει και σκεφτηκα οτι δεν θα μου τα αλλαζαν. Τελος παντων, τα παπουτσια ειναι τελειως καινουρια, ειναι ευκαιρια τα 40 ευρω αν ειναι το νουμερο σας.
Βασικα εχω ενα κολλημα με το νουμερο, θελω να μου ειναι τελειως εφαρμοστο στο ποδι
τυπε δεν πιστευω να ζητανε να φανε και μπανανα?Παιδια δεν μπορω να τα δωσω κατω απο 40 γιατι ειναι ολοκαινουρια, εχω και την αποδειξη που γραφει "65 ευρω" απο το καταστημα της Reebok. Βασικα εχω ενα κολλημα με το νουμερο, θελω να μου ειναι τελειως εφαρμοστο στο ποδι και επειδη αυτα μου ηταν λιγο ευρυχωρα οταν τα φορεσα πηγα ξανα στο μαγαζι και πηρα το μισο νουμερο πιο κατω (το 45 δηλαδη). Αυτα που πουλαω τα φορεσα εξω μια φορα μονο αλλα διστασα να τα παω για αλλαγη γιατι η σολα απο κατω εχει ενα αυτοκολλητακι που ειχε πατηθει και σκεφτηκα οτι δεν θα μου τα αλλαζαν. Τελος παντων, τα παπουτσια ειναι τελειως καινουρια, ειναι ευκαιρια τα 40 ευρω αν ειναι το νουμερο σας.
τα πουλας για να παρεις βιζιτα ?
τυπε αν μυριζουν δωστου 25Τυπε τα ποδια σου μυριζουν???? ανα δεν εχουν τα παπουτσια καμια περιεργη μυροδια εγω δινω ενα 30 αλλα πρωτα να τα δοκιμασω ο.κ/??
ο σπανουλης εισαι τυπε?Χαχα! Ρε μια φορα τα εχω φορεσει λεμε που πηγα για καφε στη Νεα Σμυρνη, τι να μυριζουν? Αλλα 30 ευρω δεν τα δινω παιδες, ειναι ξεφτυλα. 40 ευρω πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη τιμη για σχεδον αφορετο παπουτσι σαν αυτο και δεν θα πεσω πιο κατω. Ευχαριστω!
Τιτανοτεραστιε τι λεει ο τυπος???ακου για καφε!!! 25 και αφτα επειδη τον συμπαθισαο σπανουλης εισαι τυπε?
θα τα μυρισει ο παμμεγιστος και αν περασουν το τεστ θα τα βρειτε στα λεφτα
αν τα πηγε και για καφε πεφτει κατα πολυ η τιμη δικε μουΤιτανοτεραστιε τι λεει ο τυπος???ακου για καφε!!! 25 και αφτα επειδη τον συμπαθισα