Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Δεν ξερω τι άποψη έχετε, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι έχουν αγριέψει ΠΑΡΑ πολύ. Κυκλοφορούν, ειδικά στο κέντρο, πολλοί αλλοδαποί χωρίς δουλειά και με αγριεμένο ύφος. Η αρχή ήταν με τα όσα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2008) που κάηκε η Αθήνα. Έκτοτε τα πραγματα βλέπω ότι πανε από το κακό στο χειρότερο. Παρατηρώ επίσης κάθετη αύξηση αλλοδαπών από αραβικές, ασιατικές και αφρικανικές χώρες (Μουσουλμάνοι). Πολλές παλιές γειτονιές γκετοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Προχθές στη Φυλής και Φωκαίας είχαν σφάξει κάποιον στο πεζοδρόμιο και όλο το πρωί κείτονταν στο δρόμο σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Πέρασε στα ψιλά (μόνο η ζούγκλα είχε σύντομη αναφορά).Η περιοχή που περικλείεται Πατησίων, Αχαρνών Εξάρχεια και πέριξ έχουν γίνει χειρότερα από το Χάρλεμ και κατά τη γνώμη μου τα χειρότερα έρχονται. Όλες αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες πωλητήρια ακινήτων και αγγελτήρια θανάτων ηλικιωμένων, τα παιδιά των οποίων έχουν μετοικίσει σε καλύτερες περιοχές.  Σε συνδυασμό δε με την διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να εκραγεί.
Κάνω λάθος? Τι γνωμη/εμπειρίες έχετε?

Επισκέπτης
ετσι οπως τα γραφεις..
μακρυα απο το κεντρο γιατι ο λυκος πλεον τις σφαζει τις κοκκινοσκουφιτσες..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι άποψη έχετε, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι έχουν αγριέψει ΠΑΡΑ πολύ. Κυκλοφορούν, ειδικά στο κέντρο, πολλοί αλλοδαποί χωρίς δουλειά και με αγριεμένο ύφος. Η αρχή ήταν με τα όσα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2008) που κάηκε η Αθήνα. Έκτοτε τα πραγματα βλέπω ότι πανε από το κακό στο χειρότερο. Παρατηρώ επίσης κάθετη αύξηση αλλοδαπών από αραβικές, ασιατικές και αφρικανικές χώρες (Μουσουλμάνοι). Πολλές παλιές γειτονιές γκετοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Προχθές στη Φυλής και Φωκαίας είχαν σφάξει κάποιον στο πεζοδρόμιο και όλο το πρωί κείτονταν στο δρόμο σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Πέρασε στα ψιλά (μόνο η ζούγκλα είχε σύντομη αναφορά).Η περιοχή που περικλείεται Πατησίων, Αχαρνών Εξάρχεια και πέριξ έχουν γίνει χειρότερα από το Χάρλεμ και κατά τη γνώμη μου τα χειρότερα έρχονται. Όλες αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες πωλητήρια ακινήτων και αγγελτήρια θανάτων ηλικιωμένων, τα παιδιά των οποίων έχουν μετοικίσει σε καλύτερες περιοχές.  Σε συνδυασμό δε με την διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να εκραγεί.
ελα σαλονικα φιλε
εδω ειμαστε ΧΑΛΑΡΑ

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
παντα ετσι ηταν φιλε, απλα τωρα υπαρχουν περισσοτεροι μπατσοι, δημοσιογραφοι αλλα και αλλοδαποι
δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα πριν 10-15 χρονια παιζαν τρελλα σουτια στο κεντρο, φερμες κτλ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ωραίο κείμενο, να το στείλεις στο cosmopolitan

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η καλυτερη εποχη να παρεις ακινητα εκει.
ματε μερικα χρονια θα ερθει η αναβαθμιση
γκαρσονιερες με 30.000

Επισκέπτης
η πατησιων παντως και τα εξαρχεια μια χαρα ειναι.. εγω ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα, να φοβαμαι δλδ να παω κλπ..

Επισκέπτης
η πατησιων παντως και τα εξαρχεια μια χαρα ειναι.. εγω ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα, να φοβαμαι δλδ να παω κλπ..
μην μας χαλας το ξενοφοβικο κλιμα..
ξερουμε οτι εισαι ατρομητη..
ασε να παιξουμε λιγο με τα φασιστακια..

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
δεν βλεπω κατι περίεργο απο αυτα που λές  :think:μια χαρά ειναι τα πραματα και καλύτερα θα ελεγα!! :rockon:
τωρα εχει και πιο ωραιεσ γκομενεσ :tits: :tits2: στο δρομο και περισσοτερεσ απο παλια! :rockon:

OP
OP
I

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Εχω την αίσθηση ότι σε λίγο θα γίνουν καθημερινότητά μας τα όσα βλέπαμε στις αμερικάνικες ταινίες (muggings, car jacking). Δουλεύω στο κέντρο πάνω από 17 χρόνια και αυτό που βλέπω τελευταία έχει αρχίσει να με τρομάζει. Παλιότερα, ποτέ μου δεν φοβόμουνα. Και δεν νομίζω ότι έχω χάσει το θάρρος μου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εχω την αίσθηση ότι σε λίγο θα γίνουν καθημερινότητά μας τα όσα βλέπαμε στις αμερικάνικες ταινίες (muggings, car jacking). Δουλεύω στο κέντρο πάνω από 17 χρόνια και αυτό που βλέπω τελευταία έχει αρχίσει να με τρομάζει. Παλιότερα, ποτέ μου δεν φοβόμουνα. Και δεν νομίζω ότι έχω χάσει το θάρρος μου.

μήπως, μήηηηπως λέω, σας τρομάζει το ότι είναι ξένοι και όχι το ότι είναι επικίνδυνοι?

δε λέω, η φτώχια ξυπνάει άγριες καταστάσεις, αλλά εγώ δεν τα βλέπω τόσο τραγικά τα πράγματα...

Επισκέπτης
ρε πλακα μας κανεις???
εχει γεμισει ο χρυσαυγουλιδης ολο το κεντρο με ματ-δελτα & ασφαλιτες & εσενα τωρα σε επιασε ο πονος???
τραβα κλαψε παρακατω λεμε..
μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..
& που εισαι???
τοιχο-τοιχο & προσοχη πως θα μιλας-κοιτας γιατι σε λιγο θα βγουν οι ματσετες..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μήπως, μήηηηπως λέω, σας τρομάζει το ότι είναι ξένοι και όχι το ότι είναι επικίνδυνοι?

δε λέω, η φτώχια ξυπνάει άγριες καταστάσεις, αλλά εγώ δεν τα βλέπω τόσο τραγικά τα πράγματα...
μια χαρα ειναι τα πραγματα.μαλακιες λενε αστους.

Επισκέπτης
εντεταλμενη υπηρεσια..
στατζιερηδες χρυσαυγουλα..
πουτανα φτωχεια..
τι τραβαει ο κοσμακης για να βγαλει κανα ευρω..
με το ποστ πληρωνονται..
σε λιγο θα σκασουν & τα υπολοιπα χρυσαυγουλα..
αρχιζει το παρτυ..
η ωρα των νεκροζωντανων..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom