Δεν ξερω τι άποψη έχετε, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι έχουν αγριέψει ΠΑΡΑ πολύ. Κυκλοφορούν, ειδικά στο κέντρο, πολλοί αλλοδαποί χωρίς δουλειά και με αγριεμένο ύφος. Η αρχή ήταν με τα όσα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2008) που κάηκε η Αθήνα. Έκτοτε τα πραγματα βλέπω ότι πανε από το κακό στο χειρότερο. Παρατηρώ επίσης κάθετη αύξηση αλλοδαπών από αραβικές, ασιατικές και αφρικανικές χώρες (Μουσουλμάνοι). Πολλές παλιές γειτονιές γκετοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Προχθές στη Φυλής και Φωκαίας είχαν σφάξει κάποιον στο πεζοδρόμιο και όλο το πρωί κείτονταν στο δρόμο σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Πέρασε στα ψιλά (μόνο η ζούγκλα είχε σύντομη αναφορά).Η περιοχή που περικλείεται Πατησίων, Αχαρνών Εξάρχεια και πέριξ έχουν γίνει χειρότερα από το Χάρλεμ και κατά τη γνώμη μου τα χειρότερα έρχονται. Όλες αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες πωλητήρια ακινήτων και αγγελτήρια θανάτων ηλικιωμένων, τα παιδιά των οποίων έχουν μετοικίσει σε καλύτερες περιοχές. Σε συνδυασμό δε με την διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να εκραγεί.
Κάνω λάθος? Τι γνωμη/εμπειρίες έχετε?
Κάνω λάθος? Τι γνωμη/εμπειρίες έχετε?