Νέα

Ωραίες πλάκες που κάνατε σε φίλους σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα shamans9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ξεκιναω  με  μια  ιστορια  που  εξελιχτηκε    πριν  απο  τρια  χρονια.

Εξελισοταν  περιπου  δυο  μηνες  και  επεσε  απιστευτο  γελιο
Aυτη  την  πλακα  που  εγινε  μπορειτε  να  την  κανετε  ακομα  και  τωρα    σε  καποιο  φιλο  σας
Ειχα  βαλει  σχετικα  απο  τους  πρωτους  adsl  γραμμη  και  ειχα  γραφτει  στην  Otenet  που  σου  εδινε  και  το  δικαιωμα  να  στελνεις  20  sms  δωρεαν .
Βασει  εκει  στηριχτηκε  αυτου  που  ακολουθησε .

Ενας  φιλος  μου  που  παμε  για  καφε  μετα  την  δουλεια
ειχε  αγορασει  καινουργιο  κινητο  της  cosmote 
οποτε  παω    εγω  αργοτερα  στον  υπολογιστη    και  του  στελνω    sms  .

Οταν  αυτος  λαμβανε  το  sms  εβλεπε  στον  φακελο  οτι  το  μηνυμα  ειναι  απο  την  otenet    οποτε  νομιζε  οτι  θα  ειναι  κατι  διαφημιστικο  απο  τον  οτε. 

Στο  πρωτο  μηνυμα    για  να  μην  με  υποψιαστει    και για  να  τον  μπερδεψω  του    γραφω

Η  Οtenet      σας  ευχαριστει    που  επελεξατε  τον  ομιλο  μας    και  θα  δειτε  πολλα  πλεονεκτηματα    με  την  επιλογη  σας    να  επιλεξετε  την  cosmote.

Επομενο  μηνυμα

Η  Otenet  για  να  σας  ευχαριστησει    για  την  προτιμηση  σας
προσφερει    για  μερικες  μερες  δωρεαν    το  ζωδιο  σας.

Επειτα  παω  σε  μια  σελιδα  που  ειχε  ζωδια  διαλεγω  ενα  στην  τυχη 
και  το  κανω  copy  paste    και  το  στελνω  στον  φιλο  μου.
Επειδη  ηταν  μεγαλο  το  κειμενο  του  το  εστειλα  σε  6  συνεχομενα  μηνυματα . Αυτος  τα  διαβαζε  και  την  επομενη  μερα  μου  εδειξε    τι  του  στειλανε    για  να  το  σχολιασουμε.

Πηγαιναμε  σε  μια  καφετερια  που  αρεσε  στον  φιλο  μου  μια  σερβιτορα.
Αυτην  την  σεβιτορα  την  ειδε  το  βραδυ  στον  υπνο  του  και  καθεται    και  μου  λεει  το  ονειρο  του.

Βαση  αυτου  του  στοιχειου  που  μου  δινει  σχεδιαζω  το  επομενο  χτυπημα

Επομενο  μηνυμα

Η    Οtenet    σας  προσφερει  και  σημερα  δωρεαν  το  ζωδιο  σας

Επειτα  παω  παλι  στην  σελιδα  με  τα  ζωδια  περνω  παλι  ενα  στην  τυχη
copy  paste –word    και  τωρα  κανω  την  εξης  διαφορά.
Στην  μεση  του  κειμενου    προσθετω    το  εξης 

Στον  υπνο  σας  θα  δειτε    περιεργα  ονειρα
Δεν    ειναι  για  τα  μουτρα  σας

Και  επειτα    το  κειμενο  συνεχιζοταν  κανονικα  οπως  γραφονται  τα  ζωδια.

Το  στελνω  σε  6  συνεχομενα  μηνυματα  και  την  επομενη  μερα  στον  καφε  μου  λεει.

Καλα  κοιτα  να  δεις  τι  μου  στειλανε  και  εδω  κοιτα  να  δεις  τι  γραφει

Μου  δειχνει  αυτο  με  τα  περιεργα  ονειρα  και    λεει

Καλα  εχουν  τρελαθει  ολοι  εκει  στον  οτε ? 

Παρολα  αυτα  το  βλεπει  με  χαβαλε  και  ειναι  απορημενος    και  αρχιζει  να  αναρωτιεται  μηπως  του  κανει  καποιος  πλακα.

Εγω  εκεινη  την  στιγμη  επαιζα  ενα  αλλο  ρολλο

Να  σου  δειχνει  ο  φιλος  σου  το  μηνυμα    που  εχεις  γραψει  εσυ
και  ετσι  εγω  επρεπε  να  διαβασω  το  μηνυμα  στον  κανονικο  χρονο  που  θα  το  διαβαζα
για  το  λογο  οτι  αν  ειναι  δικο  σου  το  κειμενο    επειδη  το  ξερεις    το  διαβαζεις  πιο  γρηγορα
οποτε    καθυστερουσα  επιτηδες  για  να  φαινεται  πιο  πιστευτο 
Ειναι  περιεργο  συναισθημα  να  διαβαζεις  κατι  που  εγραψες  εσυ    και  ταυτοχρονα  να  κανεις  τις  καταλληλες  κινησεις    ωστε  να  μην  σε  καταλαβει.

Επομενο  μηνυμα

Βρισκω  ενα  μεγαλο δυσνοητο  κειμενο    και  προσθετω  σε  τυχαια    σημεια  του  κειμενου      λεξεις  οπως ¨      προσεχε      κοιτα  παραπανω      οτι  ειδες  ξεχασε  το    και  μερικα  αλλα  που  δεν  τα  θυμαμαι

Η  Οtenet    σας  προκαλει  να  λυσετε  τον  γρiφο
Διαβαστε  το  κειμενο  και  σπαστε  τον  γρiφο
Ο  νικητης  κερδιζει  μια    Ferrari

Επειτα    κολλαω  το  κειμενο  και  το  στελνω    σε  10  περιπου  μηνυματα 
Την  αλλη  μερα  παλι  σχολιασμος  και  πολυ  γελιο

Δεν  εστελνα  καθε  μερα  αλλά  εβλεπα  πως  εξελισοταν  η  κατασταση    και  εστελνα  αναλογα.
Αλλη  φορα  του  εστελνα  δηθεν  επιστημονικες  ερωτησεις    οπως
Μπορει  ενας  μαγνητης  να  τραβηξει    το  σπανακι?

Εστελνα  και  μερικα  αλλα  , ομως  δεν  τα  εχω  αποθηκευσει  και  δεν  τα  θυμαμαι.

Ο  φιλος  μου  εσπαγε  το  κεφαλι  του  να  βρει    ποιος  του  κανει  πλακα  .

Για  να  τον  μπερδεψω  τελειως  χρησιμοποιησα    κατι  αλλο.

Οταν  εστελνες  τα  μηνυματα  ειχες  την  δυνατοτητα    να  τα  στειλεις    αμεσως  ή  οποια  ωρα  ηθελες.
Ετσι  γραφω    αλλο  μηνυμα    ετσι  ωστε  να  σταλει  την  αλλη  μερα  στις  5  το  απογευμα  που  θα  ειμαστε  για  καφε.

Αλλά    πριν  παω  για  καφε  ειχα  πει  και  σε  ενα  αλλο  φιλο  μου  να  ερθει 
Του  ειχα  πει  απο  την  αρχη  για  την  πλακα    και  μολις  του  ειπα  οτι  της  5  θα  ερθει  το  καινουργιο  μηνυμα    ηρθε  και  αυτος  για  καφε
Πραγματι  ειμαστε  για  καφε    και  εκεινη  την  ωρα  σκαει  το  μηνυμα

Το  βλεπει  το  διαβαζει    και  γελαει
Ελεγε  να  απαντησεις  καποιες  ερωτησεις  και  το  ξεκινουσα  σοβαρα  αλλά  που  και  που  πεταγα  και  μερικα  ξεκαρφωτα  και  μετα  ξανα  σοβαρα.

Αφου  το  διαβαζουμε  και  οι  τρεις  και  γελαμε  ,ο  τριτος  φιλος  αβανταρει  .

---Ναι  τα  κανουν  αυτα  στον  οτε .Σε  μενα  εχουν  στειλει  ποσες  φορες    και  ειναι  ολα  για  να  κερδισεις  καποιο  διαγωνισμο  ή  τιποτα  με  ζωδια
---Σου  στελνουν  τετοια  παλαβα  μηνυματα  ?
---Οχι  οχι  κανονικα

Συνεχιστηκε  η  κουβεντα  και  επεσε  πολυ  γελιο  που  δεν  μπορω  τωρα  να  το  αποδωσω  ακριβως

Τις  επομενες  μερες  παλι  σκεφτοταν  ποιος  του  εκανε  πλακα.Στο  τελος    του  καθε  μηνυματος    φαινοταν  ενα  e  mail  και  σκεφτηκε  να  του  στειλει  (να  μου  στειλει )  και  να  ξεκαθαρισει  τι  γινεται.Αλλά  και  παλι  το  σκεφτοταν    γιατι  το  διασκεδαζε.

Εν τω  μεταξυ  ειχε  παει  πριν  ενα  μηνα  και  ειχε  δωσει  εξετασεις    για  να  μπει  στην  Ευπ  μαζι  με  αλλους  5000.
Ετσι  του  ηρθε  στο  μυαλο  και  μου  το  λεει    οτι  μηπως
επειδη  πηγε  για  εξετασεις    στην Ευπ    πηραν  τα  στοιχεια  τους    και  τους  παρακολουθουν.

Μου  εδωσε  φοβερο  πατημα  για  συνεχιση  της  πλακας

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Επομενο  μηνυμα  και  αυτο  στις  5  οταν  ειμαστε  για  καφε.
Δεν  χανονται  τετοιες  σκηνες

Η  Otenet  σας  πληροφορει  εμπιστευτικα    οτι  παρακολουθηστε  απο  δορυφορο.
Το  μηνυμα  πρεπει  να  καταστραφει  εντος  μισης  ωρας   
γιατι  αλλιως  θα  παρουσιαστουν  σειρα  επιπλοκων    στο  κινητο σας   

Το  διαβαζει  και  δεν  το  πιστευει  και  το  ξαναδιαβαζει    επειτα  το  δειχνει  σε  μενα  και  ριχνουμε  απιστευτο  γελιο.

Την  επομενη  μερα  ειχε  ερθει  και  ενα  φιλικο  ζευγαρι    μαζι  για  καφε
Αυτοι  δεν  ηξεραν  οτι  εκανα  εγω  την  πλακα    αλλά  ηξεραν  οτι  στελνει  καποιος  μηνυματα.

Τον  ρωταω  αν  εσβησε  το  μηνυμα    οπως  του  εγραφαν.
Αυτος  δεν  το  χει  σβησει    και  λεει  στο  ζευγαρι    κοιταχτε  να  δειτε  τι  μου  στειλανε  .
Το  διαβαζει  πρωτα  η  γυναικα  και  μενει  αγαλμα  και  ο  αντρας  της  σαν  να  μπλοκαρε .
Επειτα  ξανα  σχολιασμος  και  γελιο
Παρα  το  γελιο  που  ριξαμε      το  ζευγαρι  φοβηθηκε  και    τους  ξαναειδαμε  επειτα  απο  τρεις  εβδομαδες
Πιθανον  να  ειπαν
Κατσε  να  φυγουμε  για  λιγο  μην  μας  δεσουν  ολους.

Επειτα  απο  δυο  μερες  συμβαινει  ενα  απιστευτο  γεγονος

Ενω  δουλευε  στη  δουλεια  ο  φιλος  βγαινει    για  λιγο  εξω  και  οπως  κανει  μια  κινηση    του  πεφτει  το  κινητο  μεσα  στα  νερα    βραχυκυκλωνει    και  βγαινει  αχρηστο.Αργοτερα  πηρε  ενα  παλιο  του  κινητο

Μου  το  λεει    μη  ξεροντας  και  αυτος  τι  να  πιστεψει.
Του λεω
Μηπως  τελικα  σου  κανανε  την  ζημια  οι  αλλοι?.Τοτε  που  δεν  εσβησες    τα  μηνυματα

Με  αυτο  το  ανελπιστο  στοιχειο  σχεδιαζω  το  επομενο  μηνυμα
Παλι  το  ετοιμαζω  να  ερθει  γυρω  στης  5

Η    Otenet  σας  ειχε  προειδοποιησει    να  σβησετε  το  μηνυμα  που  σας  επιστουσε    την  προσοχη
αλλά  εσεις    δεν  το  πραξατε  και  πολυ  μας  στεναχωρισατε.
Για  αυτο  και  εμεις  δεν  θα  σας  ξαναμπλοκαρουμε  το  κινητο
αλλά    αυριο  απο  της    11  εως  της  2  το  βραδυ
θα  σας  μπλοκαρουμε    το  μυαλο

Το  γελιο  που  ριξαμε  ηταν  απιστευτο

Συνεχισα  να  στελνω καθε  4- 5  μερες    αλλά  τωρα  δεν  τα  θυμαμαι  ακριβως.

Μετα  απο  τρεις  βδομαδες  βρισκω  το  φιλικο  ζευγαρι  που  ειχε  εξαφανιστει
και  τους  λεω  οτι  εγω  κανω  την  πλακα.
Αυτοι  εκπλησονται    επειτα  γελαμε    και  μετα  μου  λεει  η  γυναικα  οτι  το  χεις  κρατησει  για  δυο  μηνες  πρεπει  να  του  το  πεις    γιατι  μετα  μπορει  να  παρεξηγηθει  .
Της  λεω  οτι  δεν  κανω  κατι  που  τον  προσβαλει    και  οτι  κινουμαι  αναλογα  οπως  βλεπω  την  συμπεριφορα  του .
Αυτη  επιμενει  οτι  πρεπει  να  του  το  πω

Το  σκεφτομαι  και  λεω  αντε  να  το  πω

Την  αλλη  μερα  για  καφε  και  τωρα  εχει  ερθει  και  το  φιλικο  ζευγαρι  για  καφε  και  να  δουν  την  αποκαλυψη .

Μετα  απο  λιγη  ωρα  του  το  λεω  οτι  εγω  εστελνα  τα  μηνυματα
και  αυτος  μενει  εκπληκτος
αφου  σιγουρευεται  οτι  ημουν  εγω
το  περνει  ευχαριστα  και  ξανα  γελιο

τον  ρωταει  η  γυναικα  αν  παρεξηγηθηκε
αυτος  λεει  οτι  οχι  δεν     
τοτε  εγω  λεω

Ω  ρε  το  ξερα    δεν  επρεπε  να  σε  ακουσω  επρεπε  να  συνεχιζα  για  κανενα  χρονο

Επειτα  με  χαβαλε  προς  τον  φιλο

Αν  σου  ξαναστειλω  μηνυμα  την  επομενη  εβδομαδα    θα  το  καταλαβεις?

Τωρα  καποιος  αλλος  ας  παρει  την  σκυταλη

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τι πινεις ρε μαν?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και ως τι το εστελνες?

Ως Οτενετ?

Ελεος με τα φιδια!

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Γιατι  σου  φαινεται  τοσο  περιεργο ?
Εμπαινα  σε  μια  σελιδα  που  μπαινανε  ολοι  οι  χρηστες    παταγες  κωδικο 
και  επειτα  ειχες  το  δικαιωμα  να  στειλεις  εως  20  μηνυματα  την  μερα

Το  μηνυμα  οταν  εφθανε  στον  αποδεκτη    δεν  εγραφε  ονομα  και  ειχε  φακελο  που  εγραφε  Otenet    και  οταν  τελειωνε  το  μηνυμα  εγραφε    το  e mail  μου.

Θα  σκαρφιστηκα  ολοκληρη  ιστορια  απο  το  μυαλο  μου  για  να  αποδειξω  τι?

Φιλε  μου  υπαρχουν  καποιοι  τυποι  που  κανουνε  τα  σεναρια  τους  πραγματικοτητα

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ωντος ετσι γινεται γιατι και εγω οτενετ ειχα και ειχα στειλει κανα2 φορες.
Αλλα απο οτι θυμαμαι στο τελος δεν λεει το email αλλα τον username που εχεις στην υπηρεσια.
Εν παση περιπτωση λιγο κρυο σαν αστειο και λιγο χμμμμ στοκος ο φιλος σου να μην καταλαβει τπτ :)

fournaris000

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
kalispera magkes..egw eixa ena filaraki pou eixe mia corolla prosegmenh kai thn eixa valei aggelia..touota corolla zantolastixa 1300cc r/c xamilomenh prosegmenh 91 mont 1000euro kai kseskistikan na pernoun thl..eixa dwsei anagkastika kai diko mou thl kai to kinito toy filou mou kai osoi pernan se emena tous prowthousa sto allo kin..2 ebdomades kai o filarakos den elege pouthena tpt ospou mia fora me piran kai eimastan mazi!! :dancing:

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
ωντος ετσι γινεται γιατι και εγω οτενετ ειχα και ειχα στειλει κανα2 φορες.
Αλλα απο οτι θυμαμαι στο τελος δεν λεει το email αλλα τον username που εχεις στην υπηρεσια.
Εν παση περιπτωση λιγο κρυο σαν αστειο και λιγο χμμμμ στοκος ο φιλος σου να μην καταλαβει τπτ :)

Γνωμη  σου  οτι  ηταν  κρυο  το  αστειο
αλλος    μπορει  να  το  εβρισκε  δαιμονιο
αλλος  μπορει  να  το  εβρισκε  μια  μαλακια  και  μιση
αλλος  μπορει  να  το  εβρισκε  οτι  ειναι  πολυ  μπροστα

Το  γελιο  που  επεφτε  οταν  εξελισσοταν  η  ιστορια  και  απο τις  δυο  πλευρες ηταν  πηγαιο 
και  οχι  σαρκαστικο  ή  υποτιμητικο .

Οσο  για      το  φιλο  εχει  πτυχιο  πανεπιστημιου.
Ισως  να  πεις    οτι  αυτο  δεν  λεει  τιποτα  .

Με  τον  τροπο  που  υποτιμας  τον  φιλο  μου    ειναι  σαν  να  υποτιμας  και  μενα.

Δεν  αναγνωριζεις  οτι  υπαρχει  μια  περιπτωση 
ενας  ανθρωπος  να  γραψει  το  σεναριο  να  το  σκηνοθετησει    και  να  το  παιξει    ακριβως  οπως  πρεπει  να  παιχτει
ετσι  ωστε  να  μην  καταλαβει  ο  αλλος  τι  παιζεται

Εσυ  πιστευεις  οτι  αν  εγω  εκανα  μια  αντιστοιχη    πλακα  σε  σενα    θα  ειχες  παρει  γραμμη    τι  γινεται?

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Γνωμη  σου   οτι  ηταν   κρυο   το  αστειο
αλλος     μπορει  να  το  εβρισκε   δαιμονιο
αλλος  μπορει  να  το  εβρισκε   μια  μαλακια  και  μιση
αλλος   μπορει  να  το  εβρισκε   οτι  ειναι  πολυ   μπροστα

Το  γελιο   που  επεφτε  οταν  εξελισσοταν   η  ιστορια   και  απο τις   δυο  πλευρες ηταν  πηγαιο 
και  οχι  σαρκαστικο  ή   υποτιμητικο .

Οσο   για      το   φιλο   εχει   πτυχιο   πανεπιστημιου.
Ισως   να  πεις    οτι  αυτο   δεν  λεει   τιποτα  .

Με  τον  τροπο  που  υποτιμας   τον  φιλο  μου    ειναι  σαν   να   υποτιμας   και  μενα.

Δεν  αναγνωριζεις   οτι  υπαρχει  μια  περιπτωση   
ενας  ανθρωπος   να  γραψει   το  σεναριο   να  το  σκηνοθετησει    και  να  το   παιξει    ακριβως   οπως   πρεπει   να  παιχτει
ετσι   ωστε   να  μην  καταλαβει   ο  αλλος   τι  παιζεται

Εσυ   πιστευεις   οτι  αν   εγω  εκανα   μια   αντιστοιχη     πλακα   σε   σενα    θα   ειχες   παρει   γραμμη    τι  γινεται?

ρε παληκάρι μην σκας.. κάποια πράγματα δεν περιγράφονται απλά τα ζεις και γελάς.... όποιος πρόλαβε να τα δει πρόλαβε..

clk200

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γνωμη  σου   οτι  ηταν   κρυο   το  αστειο
αλλος     μπορει  να  το  εβρισκε   δαιμονιο
αλλος  μπορει  να  το  εβρισκε   μια  μαλακια  και  μιση
αλλος   μπορει  να  το  εβρισκε   οτι  ειναι  πολυ   μπροστα

Το  γελιο   που  επεφτε  οταν  εξελισσοταν   η  ιστορια   και  απο τις   δυο  πλευρες ηταν  πηγαιο 
και  οχι  σαρκαστικο  ή   υποτιμητικο .

Οσο   για      το   φιλο   εχει   πτυχιο   πανεπιστημιου.
Ισως   να  πεις    οτι  αυτο   δεν  λεει   τιποτα  .

Με  τον  τροπο  που  υποτιμας   τον  φιλο  μου    ειναι  σαν   να   υποτιμας   και  μενα.

Δεν  αναγνωριζεις   οτι  υπαρχει  μια  περιπτωση   
ενας  ανθρωπος   να  γραψει   το  σεναριο   να  το  σκηνοθετησει    και  να  το   παιξει    ακριβως   οπως   πρεπει   να  παιχτει
ετσι   ωστε   να  μην  καταλαβει   ο  αλλος   τι  παιζεται

Εσυ   πιστευεις   οτι  αν   εγω  εκανα   μια   αντιστοιχη     πλακα   σε   σενα    θα   ειχες   παρει   γραμμη    τι  γινεται?

μη δίνεις σημασία

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
    Θα  γραψω  τωρα  πιο  απλες  ιστοριες 

Πριν  περιπου  10  χρονια  ερχεται    απο  το  σπιτι  μου  ενας  φιλος 
με  το  αυτοκινητο  του    να  παμε  για  κανενα  ποτακι.

Ετσι  επειδη  ηξερα  οτι  θα  ερθει  σκεφτομαι    μια  ιδεα  και  την  πραγματοποιω.

Ειχα  κοψει  μισο  φυλλο  χαρτιου  και  πανω  του    γραφω  νευριασμενα  το εξης

Αν  ξαναφησεις  εδω  το  αυτοκινητο  θα  στο  σπασω

Παμε  για  ποτο  παρκαρει  το  αυτοκινητο    σε  ενα  κλειστο  βενζιναδικο  και  βγαινω  εγω  πρωτος  απο  το  αυτοκινητο    και    βγαζω    αθορυβα  απο  την  τσεπη  μου  το  χαρτι.

Περιμενω  να  βγει  απο  την  θεση  του  οδηγου    και  εκεινη  την  στιγμη    που  ανοιγει  την  πορτα  και  βγαινει 
και  το  προσωπο  του  ειναι  στραμενο    προς  τα  αριστερα
κανω  μια  ταχυτατη  κινηση  και  βαζω  το  χαρτι  στον    υαλοκαθαριστηρα

Επειτα  φευγουμε  και  παμε  για  ποτο

Στην  επιστροφη    τον  αφηνω  λιγο  να  προπορευεται  ετσι  ωστε  να  φθασει  πρωτος  στο  αμαξι.
Μπαινουμε    μεσα  στο  αμαξι  βλεπω  το  χαρτι  αλλά  δεν  λεω  τιποτα
και  περιμενω    να  το  δει
Βλεπει  το  χαρτι 
μου  λεει    -  ωχ    τι  ειναι  αυτο ?  Για  πιαστο  λιγο
Το  φερνω  και  του  το  δινω  να  το  διαβασει

Το  ιδιο  επαθε  και  αυτος    με  τον  αλλο  φιλο

Το  διαβαζε  και  το  ξαναδιαβαζε  φωναχτα    και  δεν  μπορουσε  να  το  πιστεψει

Επαναλαμβανε  συνεχεια  την  φραση    -θα  στο  σπασω-  και  αρχιζε  να  φορτωνει    αλλά  και  ταυτοχρονα    ειχε  μια  απορια

Αυτος  ο  φιλος  ειναι  και  γομαρακι  και  δεν  κωλωνει    σε  τσαμπουκα
οποτε    μπερδευτηκε   
πως  καποιος  αλλος  τον  προκαλει  ετσι  ανοιχτα 

Επειτα  στην  επιστροφη    προσπαθουσε  να  σκεφτει    ποιος  θα  μπορουσε    να  το  ειχε  γραψει

Σκεφεται  στην  αρχη  για  το  βενζιναδικο  αλλά  μετα  σκεφτεται  οτι  ηταν  κλειστο
Επειτα  σκεφεται  τους  γειτονες  του  και  καταληγει  σε  μια  γυναικα    που  ειχε  μαλωσει    πριν  απο  κανενα  χρονο.

Ναι  λεει      Αυτη  η  μαλακισμενη  η  διπλα    θα  το  εγραψε

Αλλά    και  παλι  ειχε  τις  αμφιβολιες  του

Επειτα  οπως  συνεχιζαι  να  σκεφτεται  φωναχτα    ξαναλεει
παλι  δυο  τρεις  φορες    το    -  θα  στο  σπασω-

οταν  το  ξανακουω    και  με  τον  τονο  της  φωνης  που  εκφερει
δεν  αντεχω  και  σκαω  στα  γελια

Με    κοιταζει  απορημενος 

Καλά  γελας?

Εγω  εκεινη  την  στιγμη  λεω  με  καταλαβε    αλλά  τελευταια  στιγμη  το  σωζω

Αν  κανανε  και  σε  μενα  τετοια  πλακα    εσυ  δεν  θα  γελαγες?

Αργοτερα  οταν  φθασαμε  σπιτι  μου  του  το  ειπα    και  ησυχασε

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Shaman εισαι πολυ "πουστης"  :grin: :grin: :grin: αμα δε γουσταρω κανενα θα σε προσλαβω ρε μπαγασα...

Υ.Γ. βασικα θελω να σπασω 2 αυτοκινητα απο 2 καριολες που μου κοστισαν τη δουλεια μου, ενδιαφερεσαι;;;  :grin: :grin: :grin:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

η μια ασχημη 35ρα γεροντοκορη πηγε να μου χωσει δουλεια/καθηκοντα που δεν ηταν δικα μου (αλλα πηρε τα τρια). Παρ'ολ'αυτα επειδη ειναι "ονομα" πηγε εκανε παραπονα στην αλλη 50αρα ασχημη γεροντοκορη (κι επι της διοικησης) κι εκεινη τα ανακατεψε καλα, βρηκε και κανα 2 αλλες προσπαθειες και σουταραν εμενα και (τον κυριως στοχο της μεγαλης) τη προϊσταμενη μου.. Δε πειραζει, αυτα εχει η ζωη..

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Shaman εισαι πολυ "πουστης"  :grin: :grin: :grin: αμα δε γουσταρω κανενα θα σε προσλαβω ρε μπαγασα...

Υ.Γ. βασικα θελω να σπασω 2 αυτοκινητα απο 2 καριολες που μου κοστισαν τη δουλεια μου, ενδιαφερεσαι;;;  :grin: :grin: :grin:

Αν  κανεις  τωρα  κατι    ο  πρωτος  που  θα  υποψιαστουν  θα  εισαι  εσυ.

Αν  οι  δυο  αυτες  καριολες  δουλευουν  στην  ιδια  δουλεια    που  δουλευες  και  εσυ    και  ειναι  φιλες  φροντισε  να  τις  κανεις  να  γινουν  εχθροι.

Αν  χρησιμοποιησαν  σε  σενα    δολια  κολπα    παιξε  τις  και  εσυ    για  λιγο  με  τα  οπλα  τους.

Αν  δουλευουν  στην  πρωην  εταιρεια  σου    στειλε  ενα  γραμμα  στον  διευθυντη 
να  του  πεις    ποιος  εισαι    τι  προσφερες  στην  εταιρεια  και  οτι  επεσες  θυμα  σκεωριας.
Ταυτοχρονα  θα  παινευεις  στο  γραμμα  σου  την  μια  απο  τις  καριολες    και  θα  θαβεις  την  αλλη.
Το  γραμμα  θα  το  γραφεις  οχι  σαν  να  εχεις  μισος    αλλά  σαν  να  σε  εχει  πλημμυρισει  η  οργη  και το  αδικο

Μην  ζητησεις  στο  γραμμα  σου  να  σου  δωσουν  μια  ακομα  ευκαιρεια.
Δεν  σε  ξαναπερνουν  με  τιποτα
εσενα  αλλος  ειναι  ο  στοχος  σου .

Ολα  αυτα  βεβαια  φιλε  μου  τα  λεμε  για  πλακα.
Γιατι  αν  θελεις    να  τις  τιμωρησεις  πρεπει  να  χρησιμοποιησουμε  σχεδιο.

Εγω  δεν  θα  μπορεσω  αυτην  την  εβδομαδα 
γιατι  εσκασε  δουλιτσα  Ουασινκτον    να  σπασω  το  αυτοκινητο  του  προεδρου    στην  εδρα  του.

Δυσκολη  δουλιτσα  αλλά  νομιζω  οτι  θα  βγει  η  πιστα

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
οχι οχι χαβαλε κανω. Πιστεψε με θα θελα πολυ να τους κανω κατι..αλλα μιλαμε για αφεντικο με μπραβους, με ασφαλεια που "κουβαλαει εξοπλισμο" και πως οταν πρεπει γινονται "αναλογες" επισκεψεις..η μια γεροντοκορη, η μεγαλη ειναι συγγενης του κιολας..οποτε δε προκειται ποτε και τιποτα να γινει..ευχαριστω για τη προσφορα παντως  :grin: :grin:

Υ.Γ. εχω κατι αλλες καριολιτσες (σε γκομενικο επιπεδο ομως), πρεπει, πρεπει να συναντηθουμνε εμεις...χαχαχα  :headbang: :headbang: :grin: :grin:

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Χαβαλε  κανουμε  φιλε  μου  και  σου  εχω  καινουργεια  ιδεα

Να  αρχισεις  σε  λιγο  καιρο  και  να  στελνεις    λουλουδια  (οχι  ταυτοχρονα)  και  στις  δυο  τις  ψοφιες    χωρις  να  γραφεις  το  ονομα  σου.

Στην  καθεμια  να  στελνεις  απο  διαφορετικο  ανθοπωλειο
Πρεπει  να  βαλεις  καποιον  φιλο  σου  να  αγοραζει  τα  λουλουδια  απο  το  ανθοπωλειο    ετσι  ωστε  αν  ρωτησουν  απο  την  εταιρεια    τον  ανθοπωλη
να  μην  τους  περιγραψει  εσενα

Επειτα  θα  στελνεις    μονο  στην  μια  λουλουδια
Επειτα  σε  αυτην  που  δεν  στελνεις  λουλουδια  θα  της  στειλεις    ενα  ραφι
Επειτα  θα  συνεχιζεις  να  στελνεις  λουλουδια  σε  αυτην  που  εστελνες.
Επειτα  σε  αυτην  που  εστειλες  το  ραφι    θα  ξαναστελνεις  λουλουδια.

Τις  βλεπω  να  εχουν  λυγισει  ηδη

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Συνεχιζω  με  μια  αλλη  απλη  πλακα  πριν  περιπου    τεσσερα  χρονια

Ειχα  μια  φωτογραφια  με  τους  δυο  φιλους    τους  παραπανω ,  που  ηταν  διπλα  μαζι  και  χαμογελαστοι.

Με  ενα  προγραμμα  της  Microsoft  για  φωτογραφια  αρχιζω  και  αλλαζω  καπως  το  προσωπο  τους  ενος  απο  τους  δυο.Του  φιλου  που  του  ειχα  κανει  την  πλακα  με  το  αυτοκινητο  και  το –θα  στο  σπασω-.

Σε  αυτον  αρχιζω  και  του  αλλαζω  την  μουρη  του  .Στραβωνω  στην  αρχη  λιγο  την  μυτη  του.Της  ειχα  δωσει  αναποδα  φαλτσα.
Επειτα  τραβαω  το  προσωπο  του    αλλά  κραταω  το  χαμογελο  του  .Επειτα  μερικες      μικροαλλαγες  σε  ματια  και  χειλη  ,οποτε  βγαινει  ενα  αποτελεσμα    -ας  τα  να  πανε-
Καθομουν  και  κοιταζα  την  φωτογραφια  και  γελαγα  μονος  μου.Επειτα  την  ξανακοιταγα  και  παλι  γελαγα.
Το  αποτελεσμα  ειχε  βγει  εκπληκτικο  , φαινοταν  βεβαια    για  ανθρωπος  αλλά  ειχε  κατι  το  αλλοκοσμο.

Στον  αλλο  τον  φιλο  (τον  πρωτο  αυτον  με  την  οτενετ  )  δεν  πειραξα  καθολου  την    εικονα  του .
Εκτυπωνω    την  φωτογραφια  σε  φωτογραφικο  χαρτι    και  αργοτερα  δειχνω  την  φωτογραφια    στον  πρωτο  φιλο.Αφου  πεφτει  πολυ  γελιο ,  του  λεω  να    δειξει  την  φωτογραφια  στους  γονεις  του  και  στα  ανιψια  του.Του  δινω  ενα  υποθετικο  σεναριο  και  πως  να  κινηθει .Αυτος  μετα  ακουσε  αυτα  που  του  ειπα  αλλά  εβαλε  και  δικα  του.

Οπως  ειπα  προλιγου  σε  αυτον  τον  φιλο  δεν  ειχα  πειραξει  την  εικονα  του.
Ετσι  στην  φωτογραφια    εδειχνε  αυτον    κανονικο  και  διπλα  του  επισης  χαμογελαστο  τον  αλλο  φιλο  που  ηταν  μια  κατηγορεια  μονος  του.

Παει  στο  σπιτι  του    και  ειναι  εκει    τα  ανιψακια  του,τοτε  10  και  6  χρονων. Επειτα  απο  λιγο  τους  λεει 
-Κοιταχτε  να  δειτε    εναν  φιλο  μου -. Το  λεει  σοβαρα  για  να  μην  υποψιαστουν .
Τα  ανιψια  του    κοιταζουν  περιεργα  την  φωτογραφια.Βλεπουν  τον  θειο  τους  κανονικο  και διπλα  μια  απιθανοφατσα  να  χαμογελουν.
Δεν  ξερουν  πως  να  αντιδρασουν    και  τον  κοιτουν  περιεργα.Τον  ρωτανε  μπερδεμενα  χασκογελωντας
Αυτος  ειναι  φιλος  σου?Οποτε  και  αυτος  αρχιζει 
(στο  περιπου  τα  λογια  του  γιατι  δεν  ημουν  εκει ) Ναι  ενταξει    μπορει  να  μην  ειναι  τοσο  ομορφος    αλλά  εχει  καλη  ψυχη    και  εχει  πολυ  γελιο.Επειδη    κανουμε  παρεα  απο  μικροι    δεν  βλεπω  οτι  εχει  κατι  περιεργο

Ετσι  συνεχισε  να  κανει  πλακα  στα  ανιψακια  του  ωσπου  μπηκε  μεσα  και  η  μανα  των  παιδιων  η  αδελφη  του.

Τα  ανιψια  λενε  στην  μανα  τους  ,κοιτα  να  δεις  ενα  φιλο  που  εχει . 

Η  αδελφη  του  κοιταζει    την  φωτογραφια  και  γελαει.
Αυτος  της  λεει
-  γιατι  γελας
-ε  δεν  βλεπεις  πως  ειναι
-οχι  μην    σε  ξεγελαει  η  φωτογραφια  ,αυτος  αν  αρχισει  να  μιλαει  σε  μαγευει,ειναι  μεγαλος  ρητορας.
-Αυτος?
-Ναι  δεν  ειναι  μονο  αυτο,  μας  εχει  φαει  ολες  τις  γκομενες ,οπου  ειναι  αυτος  και  αρχισει  να    μιλαει    ολες  οι  γυναικες  κατι  παθαινουν  και  ολες  τον  θελουν  διπλα  τους.Δεν  παιζεται  ο  τυπος
-σιγουρα  αυτος?
Ναι  αυτος  ,ειναι  πρωτος  σε  οτι  ασχολειται  ,δεν  βλεπεις  χαμογελο  που  εχει.

Συνεχισε  να  της  λεει  της  αδελφης  του  και  επειτα  απο  λιγο  επιβεβαιωσε    και  αυτην  τον  κανονα
Οι  γυναικες  πιστευουν  τα  παντα.

Επειτα  ειδε  την  φωτογραφια  η  μανα  του  που  αυτη  ομως  κοιταξε  και    δεν  ειπε  τιποτα.Πιθανον  να  καταλαβε  οτι  κατι  δεν  κολλαει  εδω

Επειτα  ειδε  την  φωτογραφια  ο  πατερας  του  που  αν  και  δεν  ειναι  τοσο  μεγαλος  ουτε  μοιαζει  με  αυτον  στην  διαφημιση  -να  φυγετε  να  πατε  αλλου-
αλλά  εχει  καποια  στοιχεια  με  αυτον  τον  τυπο.

Κοιταζε  την  φωτογραφια  ο  πατερας.Εβλεπε  τον  γιο  του  χαμογελαστο  με  ενα  τυπο  διπλα  του  που αν  τον  εβρισκε  εξω  ανετα  θα  τον  χτυπαγε  με  το  σκουποξυλο.Δεν  μπορουσε  να  διανοηθει    οτι  ο  γιος  του  κανει  παρεα  με  τετοια  ατομα

-Τι  ειναι  αυτος  διπλα  σου.(με  αυστηρο  και  περιεργο  υφος )
-Ο  φιλος  μου
-Μην  ξανακανεις  παρεα  με  αυτον.Διωχτον

Επειτα  απο  λιγο  τους  ειπε  οτι  κανει  πλακα.
Εδωσα    και  μια  φωτογραφια  στον  αλλο  τον  φιλο ,σε  αυτον  που  του  ειχα  αλλαξει  την  μουρη  ,μολις  ειδε  την  φωτογραφια    εσκασε  στα  γελια.

Αργοτερα  κρατησε  την  φωτογραφια  σπιτι  του  και  οταν  δεχοταν  επισκεψεις  στο  σπιτι  με  την  γυναικα  του,  αυτος  εδειχνε  την  φωτογραφια  και  ελεγε

Ετσι  ημουνα  παλια  αλλά  επιασα  το  τζοκερ  ,ετσι  εκανα  πλαστικες    και  εγινα  ετσι  οπως  με  βλεπετε  τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom