You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
πορεια προς φιλαδερφεια
Πόσο είχε λήξει το ματς;
Πάντως εγώ σαν Θεσ/κιος και ΠΑΟΚτζης, και έχοντας ζήσει σχεδόν όλα μου τα μαθητικά χρόνια στην Αθήνα, αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγαλύτερη μαλακία από το να πλακωνόμαστε οι παοκτζήδες με τους αρειανους δεν υπάρχει. Τι βουλγαρο με λέγανε (οι χαμουτζίδες), τι τουρκο, με ρωτάγανε αν αν έχω διαβατήριο και τέτοιες παπαριές. Μετά λοιπόν απο τα 10 χρόνια που έζησα αθήνα, δεν μου καίγεται καρφί για το ποιος κάνει τις μεγαλυτερες πορείες και ποιος κρεμάει ανάποδα τα πανώ του άλλου. Το μόνο που με νοιάζει είναι οποιαδήποτε θεσσαλονικιότικη ομάδα να κερδίσει τις μεγάλες χαμουτζίδικες. Προτιμώ χίλιες φορές να πάρω τον πούλο απ τον άρη παρά απο τον ολυμπιακό. Εν ολίγοις μετά από 10 χρόνια στην αθήνα, την μίσησα και παράλληλα λατρεψα την σαλόνικα και ότι έχει σχέση με αυτήν. Αυτά...
Επισκέπτης
καυλα ηταν εκεινη η μερα!!τεσσερα στα παοκια!!παρτυ καναμε στο γηπεδο!!βγαλαμε πολλα γουστα!!
Επισκέπτης
γλυφαδα πρωτο ματς με βαζελο που ειχε παρει τον γκαλη!!1000 αρειανοι!!τελικος κυπελλου στα λαρισσα παλι με παναθηναικο!για το μπασκετ ειμαστε πολυ μπροστα !!!!
Ρε παιδιά ο ποδοσφαιρικός Άρης είναι η μοναδική ομάδα που αδικεί τόσο πολύ τον εαυτό της. Πρόπερσι που ήταν Α' σε κάθε στραβό αράουτ ή σε υποψία , ή υποψία υποψίας αδικίας είχανε μπει μέσα 150 νοματαίοι και πετάγανε πέτρες. Γιατί, μου εξηγεί κανείς?
Γιατί δεν μπορεί να πάρει παράδειγμα από την μπασκετική ομάδα, η οποία δικαιούται κιόλας να έχει κόλλημα με το ένδοξο παρελθόν? Πέρσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε δίκαια το γήπεδο ήταν γεμάτο και στο τέλος χειροκροτήθηκαν άπαντες και δεν υπήρξε ούτε μυρωδιά επεισοδίου. Σε αντίστοιχο ποδοσφαρικό ματς πρόπερσι που έληξε 1-3 , πάλι πεντακάθαρο, έγινε το έλα να δεις.. Αυτό, εσείς που είστε και Αρειανοί, μπορείτε να μου το εξηγήσετε?? Γιατί ο Άρης, μια από τις λίγες άμεσα αναγνωρίσιμες, μετά τις 3 Αθηναϊκές και τον ΠΑΟΚ, ομάδες στο εξωτερικό, πρέπει να το κάνει αυτό στον εαυτό του??
Γιατί δεν μπορεί να πάρει παράδειγμα από την μπασκετική ομάδα, η οποία δικαιούται κιόλας να έχει κόλλημα με το ένδοξο παρελθόν? Πέρσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε δίκαια το γήπεδο ήταν γεμάτο και στο τέλος χειροκροτήθηκαν άπαντες και δεν υπήρξε ούτε μυρωδιά επεισοδίου. Σε αντίστοιχο ποδοσφαρικό ματς πρόπερσι που έληξε 1-3 , πάλι πεντακάθαρο, έγινε το έλα να δεις.. Αυτό, εσείς που είστε και Αρειανοί, μπορείτε να μου το εξηγήσετε?? Γιατί ο Άρης, μια από τις λίγες άμεσα αναγνωρίσιμες, μετά τις 3 Αθηναϊκές και τον ΠΑΟΚ, ομάδες στο εξωτερικό, πρέπει να το κάνει αυτό στον εαυτό του??
Επισκέπτης
γιατι πολυ απλα ειναι απο τις ομαδες που εχουν αδικηθει πολυ!!θα σου πω ενα παραδειγμα!!πριν μερικα χρονια ο αρης στην πρεμιερα του πρωταθληματος επειδη ειχε οικονομικες οφειλες δεν του επετραπει να χρησιμοποιησει τους καινουργιους παιχτες που πηρε με μεταγγραφες καθως και οσους ειχαν κανει ανανεωσει!αυτο προεβλεπε ο νομος και ορθα εφαρμοστηκε!!εγινε ομως το ιδιο φετος με τον παοκ??οχι φυσικα!!γιατι δηλαδη ανοιξαν τις πραπεζες τη κυριακη για να παρει δανειο ο παοκ και να εξασφαλισει πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα και στο κυπελλο ουεφα?και κανεις δεν ειπε τιποτα!!γιατι να χτισουν στον παοκ καινουργιο γηπεδο μπασκετ?γιατι ο αρης να τιμωρειται με τετοια ποινη στο τελευταιο ματσ με τον ηρακλη ενω πριν χρονια δερνανε διαιτητη οι παραπογεντες του παναθηναικου,οι παιχτες του ολυμπιακου παιζαν ξυλο μεσα στο γηπεδο με τους παιχτες του ιωνικου και τους οπαδους των ομαδων και οι ποινες ηταν μικροτερες?
Οτι οι δημοσιογράφοι της θεσσαλονίκης σας έχουν κουρκουτιάνει το μυαλό με τις μαλακίες τους το σκέφτηκες καθόλου?
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων απευθύνονται πλέον σε ανεγκέφαλα πιτσιρίκια, αλλα τέτοια καφρίλα σαν τις αθλητικές της θεσσαλονίκης δεν έχω ξαναδεί.
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων απευθύνονται πλέον σε ανεγκέφαλα πιτσιρίκια, αλλα τέτοια καφρίλα σαν τις αθλητικές της θεσσαλονίκης δεν έχω ξαναδεί.
Γιατί πολύ απλά ρε συ warhol στο Χαριλάου αυτό το πράγμα που περιέγραψα γινόταν συνέχεια. Λόγω λοιπόν (μάλλον) πρότερου κακού βίου. Και ο ΠΑΟΚ έπαιξε πέρσι πάρα πολλά παιχνίδια κεκλεισμένων, ακριβώς γιατί από τα πολλά καψίματα καθισμάτων μια περίοδο στην Τούμπα δεν έγραφε απ' έξω "γήπεδο", αλλά "ψησταριά, το τζάκι άναψε".
Όσο για τις τρεις μεγάλες, το ξέρουμε όλοι καλά ότι πάντα είχαν και θα έχουν, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, ανάλογα με το ποιος έχει το μεγαλύτερο δόντι (παλιά ήταν ο Βαρδινογιάννης, τώρα ο Κόκκαλης) τη μερίδα του λέοντος στην εύννοια και την... αναξιοκρατία.
Όσο για τις τρεις μεγάλες, το ξέρουμε όλοι καλά ότι πάντα είχαν και θα έχουν, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, ανάλογα με το ποιος έχει το μεγαλύτερο δόντι (παλιά ήταν ο Βαρδινογιάννης, τώρα ο Κόκκαλης) τη μερίδα του λέοντος στην εύννοια και την... αναξιοκρατία.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
γιατι οι 3 ομαδες της αθηνας δεν εχουν κανει τα ιδια?θυμασαι στο οακα που οι βαζελοι παιζανε ξυλο μεσα στο γηπεδο στις κερκιδες?εδω βγηκε συνομιλια που ελεγε ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν!!και τι μετρα παρθηκαν?κανενα!εδω περυσι οι γαυροι παντα κανανε επεισοδια!τα χανουμια δερνανε δημοσιαγραφους στη λειβαδια!!οσο για δημοσιογραφους στην θεσσαλονικη ,αστο!ειναι χαλια!!ολοι σπρωχνουν τον παοκ!παραδειγμα το σπορ του βορρα!αλλα και στην αθηνα δεν πανε πισω!!τα ιδια χαλια ειναι!!τιτλοι του στυλ, χωρις βαζελινη,οθωμανικο κτλ δεν βοηθαει και πολυ!!
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K