Εχεις δικιο...παντως τις κριτικες που εγραψα μπορεις να τις βρεις στο αρχειο των citytours.εκει υπαρχουν και οι φωτο απο τις κοπελες και οι διευθυνσεις...απλα ηθελα να τις διαχωρισω απο τις 1-3ωρες συναντησεις γιατι πιστευω οτι ειναι κατι διαφορετικο...
Ως γνωστό έχω κάνει άπειρα long dates. Ακόμα και σε τουρ, πρατιμώ το 12-24ωρο, μια και πρώτον νομίζω ότι έχει καλύτερο value for money και δεύτερον θέλω να τις χορταίνω μέχρι να λέω "δεν αντέχω άλλο!". Δεν ξέρω όμως ακόμα αν συμφωνώ με το σκεπτικό ή όχι του ξεχωριστού thread. Πάντως είναι μια ιδέα και θα ακολουθήσω μια και θέλω να γράψω μια μικρή ιστορία
Πως να αφηγηθεί κανείς μια ιστορία που ξεκίνησε σαν σχέση πελάτη - πουτάνας πριν 3 χρόνια, συνεχίστηκε με πολλά long dates, κάπου εκεί άλλαξε επίπεδο αλλά και πέρασε από χίλια κύματα, ακόμα και από συγκατοίκηση μηνών και παύση επίσης μηνών ... και όμως ακόμα κανείς δεν ξέρει πως θα τελειώσει??
Λοιπόν όλα ξεκίνησαν το φλεβάρη του 2006. Τότε την ανακάλυψα, κλείνω ένα αναγνωριστικο 4ωρο - παθαίνω τη πλάκα μου, καπάκι την άλλη μέρα 12ωρο - περνάμε φανταστικά, τελειώνει το τουρ της και ενώ ήταν στο δρόμο για τη πατρίδα της εγώ έστελνα email για τριήμερο, έρχεται με δώρα (!!) όπου ήταν μάλλον το τελειωτικό χτύπημα.....
Τα τουρ συνεχίστηκαν όλο το 2006 μέχρι Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, σε κάθε τουρ περνάγαμε 2-3 μέρες μαζί (πάντα μέσω πρακτορείου
), εκεί κάπου το πράγμα στράβωσε και αποφάσισε πρώτον να σταματήσει τα τουρ στην Αθήνα και δεύτερον να μη με ξαναδεί.
Έλα όμως που φαίνεται ότι δεν ήταν γραφτό να τελειώσει. Μετά από λίγο καιρό, σκάει μήνυμα του στυλ "τι κάνεις, με θυμάσαι?" όπου άλλο που δεν ήθελα, αμέσως λοιπόν κλείνουμε πριβε πλεον ραντεβού (μια και είχε ήδη σταματησει), έρχεται και κάνουμε πλεον σχέδια σε άλλη βάση.
Έχει φτάσει πια Μάρτης του 2007, όπου έρχεται για πρώτη φορά για να μείνει ένα μήνα. Έχει ήδη αποφασίσει να σταματήσει τελείως, προφανώς όμως την απασχολεί το οικονομικό και προφανέστατα ο Tipos προσφέρεται να βοηθήσει.
Σχεδόν ολο λοιπόν το 2007 περνάει κάπως έτσι, να πέφτει μηνιάτικο και να μένει μαζί μου για 3 βδομάδες και 1 βδομάδα να γυρνάει στη μαμά
Κάπου εκεί το πράγμα αρχίζει πάλι να παίρνει τη κάτω βόλτα. Τελικά αρχές 2008 σταματάμε να βλεπόμαστε. Μέχρι τη περασμένη βδομάδα που ήρθε πάλι για 5 μέρες!
Μέσα στη καλή χαρά το χρυσό μου. Περάσαμε πάλι φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ά! Ξέρει τα κουμπια μου και εγώ τα δικά της, δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά πολλά ... πλέον κάνουμε τα πάντα! Ακόμα και bookings από CT που διαλέγει η ίδια!
Τεσπα, to make a long story short: Έφυγε με την υπόσχεση να ξανάρθει, τι θα βγει στο μέλλον κανείς δεν ξέρει, υποθέτω όμως ότι αυτή είναι και η γλύκα ...
Τώρα το επιμύθιο: άξιζε όλη αυτή η ιστορία άραγε? Η απάντηση είναι ναι. Καταρχήν έχω περάσει κάποιες από τις ωραιότερες στιγμές των 10 τελευταίων ετών μαζί της. Να μην αναφέρω ότι στο τοπ10 των γαμισιών μου ever, τα 5 πρέπει να είναι μαζί της! Από την άλλη το κορίτσι ποτέ δεν ήταν φτιαγμένο για τη δουλειά αυτή. Και μόνο το ότι είχε την ευκαιρία να ξεφύγει και το έκανε, φτάνει. Έχει μια νορμάλ δουλειά τώρα, με πολυ΄λιγότερα προφανώς αλλά δεν τη πειράζει, ενω και εγώ έχω σταματήσει τις "δόσεις".
Μόλις μου ήρθε και ο τίτλος του κειμένου
: Α tribute to
www.bourdela.tv/content/view/1141/1/]Endy[/url]
Και να παραθέσω τα τυπικά:
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 2006-2009
Διάρκεια συνάντησης: 200-250 μέρες
Κόστος συνάντησης: ~50.000€
Incall-Outcall: Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης: Αθήνα, Παρίσι, Μύκονος, Σκιάθος, Σαντορίνη
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; ΣΙΓΟΥΡΑ!
FULL SERVICE & MORE!