Νέα

Ελληνικά τραγούδια για ερωτικές απογοητεύσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα.Χθές είχα μια σημαντική ερωτική απογοήτευση απο μια Ελεϊνίδα..δε θα πώ σε λεπτομέρειες γιατί το θυμάμαι και τσατίζομαι.

Τέσπα...εχθές λοιπόν το βράδυ δε μ'έπαιρνε ο γαμημένος ο ύπνος, γιατί τη σκεφτόμουνα, πήρα λοιπόν ένα μπουκάλι ουϊσκι και έβαζα ελληνικούρες για να πάνε τα φαρμάκια κάτω...Έως που αποκοιμήθηκα και ξύπνησα τώρα ζαλισμένος και μ 'ενα στομάχι σκατά.Θέλω σ'αυτό το thread να βάλουμε όλοι έμείς οι ερωτικά απογοητευμένοι τα τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά στις μοναχικές μας στιγμές..χωρισμού,χυλόπιτας,απιστίας κ.λ.π με το άλλο φύλο.

Αυτό το τραγούδι παίζει να τ άκουσα καμιά 20αριά φορές χθές το βράδυ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Θέλω σ'αυτό το thread να βάλουμε όλοι έμείς οι ερωτικά απογοητευμένοι τα τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά στις μοναχικές μας στιγμές... χωρισμού, χυλόπιτας, απιστίας κ.λ.π με το άλλο φύλο.

Μήπως τότε να μετονομαστεί το thread σε "Ελληνικά Καψουροτράγουδα" ??

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
οχι όχι γιατί θέλω μόνο τραγούδια πίκρας..όχι αφιερώσεις...θέλω να βάλουμε όλα αυτά που σε κάποια στιγμή της ζωής μας τα χουμε χιλιοακούσει, μ'ένα ποτό στο χέρι και δάκρυα στα μάτια για μια καριόλα που μας πίκρανε.. :'(

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=zXr3ye35XUE&feature=related[/video] [/video]

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ααα και αυτό που όταν τ ακούω τρελένομαι...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Μπράβο ρε μάγκα..αυτό είναι.. :'(

γαμησε τα... ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ σου λεω... βεβαια δεν το ακουσα τωρα γιατι θα μου γαμησει την μερα κ θα πεσω τρελλα.. αυτο θελει βραδακι να το ακουσεις κ να γουσταρεις

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Δεν βάζω τραγούδι ...

Βάζω έναν ύμνο για τους απανταχού χαροκομένους, γκομενοκαμένους, θύματα, κλαψοκαψούρηδες, καψουρομάλακες και φυσικά λάτρεις της κλασικής Ελληνικής μουσικής ...!!!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Καλημέρα.Χθές είχα μια σημαντική ερωτική απογοήτευση απο μια Ελεϊνίδα..δε θα πώ σε λεπτομέρειες γιατί το θυμάμαι και τσατίζομαι.

Τέσπα...εχθές λοιπόν το βράδυ δε μ'έπαιρνε ο γαμημένος ο ύπνος, γιατί τη σκεφτόμουνα, πήρα λοιπόν ένα μπουκάλι ουϊσκι και έβαζα ελληνικούρες για να πάνε τα φαρμάκια κάτω...Έως που αποκοιμήθηκα και ξύπνησα τώρα ζαλισμένος και μ 'ενα στομάχι σκατά.Θέλω σ'αυτό το thread να βάλουμε όλοι έμείς οι ερωτικά απογοητευμένοι τα τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά στις μοναχικές μας στιγμές..χωρισμού,χυλόπιτας,απιστίας κ.λ.π με το άλλο φύλο.

Αυτό το τραγούδι παίζει να τ άκουσα καμιά 20αριά φορές χθές το βράδυ...

Ξερης ποσα λεωφορια θα περασουν σε μια σταση,πολλα παρα πολλα.
Ηρθε ο καιρος να αλαξης λεωφοριο.
Αντε και καλο βολι.

Η αληθεια ποναη παντα.  :headbang:

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Για τραγουδι που μου αρεση πολλη,δες καθαρα με την μπαμπαλη κορυφη πρωτο ατελιωτο. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Η αληθεια ποναη παντα._ :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom