Νέα

Τι θα γίνει μ' αυτούς που βρίζουν απρόκλητα και επί του προσωπικού στ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrospelekanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αν μπείτε στο θρεντ "ʼρση φοιτητικού ασύλου", θα δείτε αρκετά ποσταρίσματα απο "αγανακτισμένους" χρήστες, που, αφού εξάντλησαν προφανώς την υπομονή τους και ελλείψει επιχειρημάτων, άρχισαν εμπαθείς και επι του προσωπικού επιθέσεις εναντίον μου. Μιλάω για τον logical, τον pathfinder και τον giorgospapa, οι οποίοι μεταχειρίζονται εκφράσεις όπως "όοοοοοξω βρε" (λες και αυτοί δικαιούνται να πούνε σε κάποιον να μείνει η να φύγει εδώ μέσα), με προέτρεψαν "να πλένομαι συχνότερα" (λες και με ξέρουν), ο δε τελευταίος συνεχίζει να ποστάρει το ίδιο κείμενο εναντίον μου εδώ και μέρες, προσδίδοντάς μου συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, παρά το γεγονός οτι του απάντησα πολλάκις επ'αυτού. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τους αξιότιμους Μοντς αν η πρακτική που προανέφερα είναι εντός των πλαισίων λειτουργίας ενός πολιτισμένου φόρουμ και αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι γι' αυτό που με ενόχλησε. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αν μπείτε στο θρεντ "ʼρση φοιτητικού ασύλου", θα δείτε αρκετά ποσταρίσματα απο "αγανακτισμένους" χρήστες, που, αφού εξάντλησαν προφανώς την υπομονή τους και ελλείψει επιχειρημάτων, άρχισαν εμπαθείς και επι του προσωπικού επιθέσεις εναντίον μου. Μιλάω για τον logical, τον pathfinder και τον giorgospapa, οι οποίοι μεταχειρίζονται εκφράσεις όπως "όοοοοοξω βρε" (λες και αυτοί δικαιούνται να πούνε σε κάποιον να μείνει η να φύγει εδώ μέσα), με προέτρεψαν "να πλένομαι συχνότερα" (λες και με ξέρουν), ο δε τελευταίος συνεχίζει να ποστάρει το ίδιο κείμενο εναντίον μου εδώ και μέρες, προσδίδοντάς μου συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, παρά το γεγονός οτι του απάντησα πολλάκις επ'αυτού. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τους αξιότιμους Μοντς αν η πρακτική που προανέφερα είναι εντός των πλαισίων λειτουργίας ενός πολιτισμένου φόρουμ και αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι γι' αυτό που με ενόχλησε. Ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά εγώ σε χαρακτήρισα απλά αριστεριστή και υπονόησα ότι σου αρέσουν τα soviet. Τώρα αν μπερδεύτηκες την ώρα που έλεγες για τους θεούς και τα μυαλά και τους εμπαθείς και θεώρησες ότι τα έλεγα εγώ δεν πειράζει σε συγχωρώ...

Επισκέπτης
petropelekane ισως επιδη εισαι γνωστος για τις πολιτηκες σου πεπιθησεις.
δεν εχουν κατι με τα κομουνια σαν ατομα ,αλλα αυτα που πιστευουν βοηθουν στην δυσλειτουργια του ηδη κοιμισμενου κρατους.
γιαυτο μην τους μιλας η φυγε απο το κομα των looser

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
petropelekane ισως επιδη εισαι γνωστος για τις πολιτηκες σου πεπιθησεις.
δεν εχουν κατι με τα κομουνια σαν ατομα ,αλλα αυτα που πιστευουν βοηθουν στην δυσλειτουργια του ηδη κοιμισμενου κρατους.
γιαυτο μην τους μιλας η φυγε απο το κομα των looser

Μόνο που δε ρώτησα αυτό. Και δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει τι θα κάνω. Γι αυτό που κατήγγειλα έχεις να πεις κάτι η σου φαίνεται φυσιολογικό όποιος γουστάρει να βρίζει απρόκλητα τον αλλον;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ναι, ναι! Συμφωνώ!

Πολύ σωστά τα λέει ο σύντροφος petrospelekanos, γνωστό και μη εξαιρεταίο κι εκλεκτό μέλος του forum που εχει υποστεί ban διότι παλαιότερα ως chrys και ως theofilos διότι είχε απασχολήσει δυσμενώς το forum.

Aγνοεί εντέχνως βέβαια να αναφέρει πως αποκάλεσε τον  logical ως "ναρκομανή και σωματέμπορο", τον giorgospapa ως "ηλίθιο" και τους αστυνομικούς ως "κομπλεξαρισμένα μπατσογουρούνια".

Να γνωρίζει δε ο κάθε ενδιαφερομενος, πως κανείς δεν τον αναγκασε να φύγει από την συζήτηση. Μόνος του είπε οτι δεν "γουστάρει" να μιλάει άλλο μαζί μας και μόνος του είπε οτι θα φύγει. Μας είπε μάλιστα και καληνύκτα - καλοσύνη του!

Δεν τον έχει διώξει κανένας. Απλά περιμένουμε όλοι με αγωνία να πραγματοποιήσει για μία φορά την απειλή του και να κρατήσει τον λόγο του σαν αντρας.

Κατάλαβες σύντροφος petrospelekanos? Εδώ είναι δημόσιο forum... όχι το συνέδριο της κοματικής νεολαίας στην οποία ανήκεις και με πάθος προσπαθείς να μας μεταφέρεις, ούτε το καλοκαιρινό φεστιβάλ της ΚΝΕ.

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ναι, ναι! Συμφωνώ!

Πολύ σωστά τα λέει ο σύντροφος petrospelekanos, γνωστό και μη εξαιρεταίο κι εκλεκτό μέλος του forum που εχει υποστεί ban διότι παλαιότερα ως chrys και ως theofilos διότι είχε απασχολήσει δυσμενώς το forum.

Aγνοεί εντέχνως βέβαια να αναφέρει πως αποκάλεσε τον  logical ως "ναρκομανή και σωματέμπορο", τον giorgospapa ως "ηλίθιο" και τους αστυνομικούς ως "κομπλεξαρισμένα μπατσογουρούνια".

Να γνωρίζει δε ο κάθε ενδιαφερομενος, πως κανείς δεν τον αναγκασε να φύγει από την συζήτηση. Μόνος του είπε οτι δεν "γουστάρει" να μιλάει άλλο μαζί μας και μόνος του είπε οτι θα φύγει. Μας είπε μάλιστα και καληνύκτα - καλοσύνη του!

Δεν τον έχει διώξει κανένας. Απλά περιμένουμε όλοι με αγωνία να πραγματοποιήσει για μία φορά την απειλή του και να κρατήσει τον λόγο του σαν αντρας.

Κατάλαβες σύντροφος petrospelekanos? Εδώ είναι δημόσιο forum... όχι το συνέδριο της κοματικής νεολαίας στην οποία ανήκεις και με πάθος προσπαθείς να μας μεταφέρεις, ούτε το καλοκαιρινό φεστιβάλ της ΚΝΕ.

α. Δεν χαρακτήρισα κανέναν ως σωματέμπορο. Απλά ρώτησα πως θα του φαινόταν αν κάποιος τον αποκαλούσε χωρίς αποδείξεις έτσι.

β. Με παρακολουθείς απο την κλειδαρότρυπα για να ξέρεις αν πάω η δεν πάω στο φεστιβάλ της ΚΝΕ;

γ. Εσύ δεν με προέτρεψες "να πλένομαι συχνότερα"; Με ξέρεις τόσο καλά;

δ. Mε τον giorgospapa δεν ασχολήθηκα, ούτε πρόκειται. Αυτός είναι που εδώ και κάτι μέρες τώρα βάζει το ίδιο ποστ για μένα.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
τελικα ποιος ειναι ο αριστερος και ποιοι τον εβριζαν και τον προκαλουσαν?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν μπείτε στο θρεντ "ʼρση φοιτητικού ασύλου", θα δείτε αρκετά ποσταρίσματα απο "αγανακτισμένους" χρήστες, που, αφού εξάντλησαν προφανώς την υπομονή τους και ελλείψει επιχειρημάτων, άρχισαν εμπαθείς και επι του προσωπικού επιθέσεις εναντίον μου.

petrospelekanos,

Μην βάλεις τα κλάματα που δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια! Απλά γίνε για ΜΙΑ φορά στη ζωή σου επιτέλους άντρας και τίμα την υπόσχεση που έδωσες.

Πες καληνύκτα (όπως υποσχέθηκες) και άσε μας ήσυχους (όπως ΕΠΙΣΗΣ υποσχέθηκες).

...τι περιμένεις λοιπόν? Η γη γυρίζει και ο Χαρίλαος πέθανε. Ώρα να ξυπνήσεις φίλε

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ο καθένας μας εχει τις απόψεις του για οτιδήποτε πάνω στη ζωή και φυσικά δεν πρόκειτε να επηρεαστεί και τις αλλάξει αν διαβάσει 1, 2, 5, 10 ,100 ποστ απο ένα φόρουμ
ειναι καλό να υπάρχει πολυφωνία στο σαιτ ακομα και αν υπάρχουν ακραίες απόψεις αρκεί να κρατιέται ενα επίπεδο οσο εφικτό και αν ειναι κατι τέτοιο.
Ας ηρεμήσουν δηλαδη οι αντιμαχόμενες πλευρές
Οσο ενοχλητικά ειναι για καποιους τα πετυχημένα ή αποτυχημένα κωμικά θέματα του χρύσαργου
αλλο τοσο ενοχλητικό ειναι για κάποιους άλλους οι κόντρες, απειλές, και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των μελών.
Οταν πρωτομπηκαμε και γιναμε μέλη όλοι μας στο σαιτ δεν νομίζω να το κάναμε για να βρούμε λύση στο θέμα του ασύλου ή για να αναλύσουμε κοινωνικοπολιτικά γεγονότα,
στο ΣΕΞ και μόνο εκει ειχαμε όλοι μας στο μυαλό μας,

Δηλώνω φανατικός αντικουμουνιστής αλλα η ύπαρξη κουμουνιστών και αριστερών δε με ενοχλεί στο σαιτ που άλλωστε δεν ειναι και δικό μου.
και αντιολυμπιακός ειμαι, τι να κάνουμε δηλ?
να διώξουμε όλους τους ολυμπιακούς απ το σαιτ?
(δε θα ηταν και κακή ιδέα :2funny:
Ολοι εχουν να προσφέρουν κάτι στη παρέα, ακόμα και ο petrospelekanos,
καποια απο αυτα που λεει ειναι μπούρδες καποια ειναι σωστά,
ποιος ομως λεει μόνο σωστά πράγματα?

Παρακαλώ λοιπόν ηρεμία απο όλες τις πλευρές
και ειδαικά και απο τον petropelekanos που κάποιες φορες εχω την εντύπωση οτι τρώγεται για καβγά

Φίλε savalas, δεν κάνεις τον κόπο να δεις αν έχω δίκιο η όχι σ' αυτά που ισχυρίστηκα; (Στο οτι δέχομαι εμπαθείς προκλήσεις χωρίς λόγο δηλαδή). Εκτός αν πιστεύεις οτι μόνο και μόνο επειδή είναι αριστερός κάποιος, τρώγεται για καυγά επειδή δεν ανέχεται να του λέει ο καθένας "να πλένεσαι περισσότερο".

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παρατηρώ τα γραπτά του  συμπαθούς και γραφικού Πελεκάνου εδώ και 2 μέρες χωρίς να παρεμβω, με δεδομένο την πρόσφατη διαμάχη που είχα με τον >κύριο< σε άλλο θρεντ πάλι για πολιτική ( βέβαια ο θεός να την κάνε πολιτική με τέτοιον συνομιλητή ), αλλά το θράσος του δεν έχει όρια.
Ο ίδιος άνθρωπος που με περίσσια ευκολία χαρακτηρίζει τους συνομιλητές του, ανοίγει καινούριο θρέντ με θέμα ότι το >καλόπαιδο< αυτό υβρίζεται απο τους κακούς δεξιούς και ψάχνει για δικαίωση απο τους mods. Ρε, έτσι κάνεις αγώνες και βγαίνεις στους δρόμους;
Κνίτη της δεκάρας. Κάτσε καλύτερα σπιτάκι σου και διάβασε Ριζοσπάστη να ξεθυμάνεις.
Και ότι λέμε το τηρούμε.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φίλε petrospelakanos.
Καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Αυτό αν θες είναι και το νόημα της Δημοκρατίας το οποίο δυστυχώς πολλοί το εκμεταλλέυτηκαν με σκοπό να πάρουν την "μάζα" (λαός)με το μέρος τους. Πήγαιναν με τα νέρα της μάζας παρουσιαζόντουσαν σαν ήρωες και σωτήρες και μετά άρχιζε το "πηδημα" της μάζας. Θες να σου θυμίσω τι ένανε ο Στάλιν στον Ελληνισμό της Ρωσίας που τον υποστήριζε κίολας? Μήπως ο Λένιν που τον έχουν για Θεο οι υποστηρικτές του Κουμουνισμού?
Είμαι ρεαλιστής και πολιτικοποιημένος άνθρωπος και θα σου πω κάτι. Κάμια κυβέρνηση δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα σε αυτή την χώρα όμως αν υπήρχε μια στο δισ να ανέβαινε αριστερή ή κουμουνιστική κυβέρνηση σε αυτή την χώρα τότε θα κέρδιζες την διεθνή απομόνωμση και θα κατέρρεε η χώρα οικονομικά!Κανένας αριστερός και κουμουνιστής δεν έχει ιδέα πως να μιλήσουν και να επιχειρηματολογήσουν!Αραδιάζουν τις απαρχιωμένες ιδέες τους και τις μεθόδους που θα δίνουν στο κόσμο παροχές, ΘΑ δίνουν ελευθερία , ΘΑ , ΘΑ ,ΘΑ.Δεν είναι όμως ατ ΘΑ ίδια με του Κωστάκη και του Γιωργάκη. τουλάχιστον αυτοί ξέρουν πάνω κάτω που βρίσκεται και μια ρημάδα οικονομία. Τα ΘΑ της Αριστερή Ιδεολογίας βασίζονται στο να δώσουμε ότι θέλει ο κοσμάκης. Ναι παιδιά ξέρετε εδώ μιλάμε για την Ελληνική ΟΙκονομία όχι για την Αμερικάνικη!!!! Ξέρεις τι κέρδισαν οι χώρες που έδωσαν απόλυτη ελευθερία στο λαό? Απομόνωση από τον έξω κόσμο , αναρχία και αγνωμοσύνη της παγκόσμιας κοινής άποψης! Εχεις δει στις χώρες της Λατινικής Αμερικής δελτία ειδήσεων? Επειδή έχω δεί σοπυ λέω ότι το κομμάτι των Εξωτερικών νέων δεν υπάρχει στα δελτία ειδήσεων...

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε petrospelakanos.
Καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Αυτό αν θες είναι και το νόημα της Δημοκρατίας το οποίο δυστυχώς πολλοί το εκμεταλλέυτηκαν με σκοπό να πάρουν την "μάζα" (λαός)με το μέρος τους. Πήγαιναν με τα νέρα της μάζας παρουσιαζόντουσαν σαν ήρωες και σωτήρες και μετά άρχιζε το "πηδημα" της μάζας. Θες να σου θυμίσω τι ένανε ο Στάλιν στον Ελληνισμό της Ρωσίας που τον υποστήριζε κίολας? Μήπως ο Λένιν που τον έχουν για Θεο οι υποστηρικτές του Κουμουνισμού?
Είμαι ρεαλιστής και πολιτικοποιημένος άνθρωπος και θα σου πω κάτι. Κάμια κυβέρνηση δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα σε αυτή την χώρα όμως αν υπήρχε μια στο δισ να ανέβαινε αριστερή ή κουμουνιστική κυβέρνηση σε αυτή την χώρα τότε θα κέρδιζες την διεθνή απομόνωμση και θα κατέρρεε η χώρα οικονομικά!Κανένας αριστερός και κουμουνιστής δεν έχει ιδέα πως να μιλήσουν και να επιχειρηματολογήσουν!Αραδιάζουν τις απαρχιωμένες ιδέες τους και τις μεθόδους που θα δίνουν στο κόσμο παροχές, ΘΑ δίνουν ελευθερία , ΘΑ , ΘΑ ,ΘΑ.Δεν είναι όμως ατ ΘΑ ίδια με του Κωστάκη και του Γιωργάκη. τουλάχιστον αυτοί ξέρουν πάνω κάτω που βρίσκεται και μια ρημάδα οικονομία. Τα ΘΑ της Αριστερή Ιδεολογίας βασίζονται στο να δώσουμε ότι θέλει ο κοσμάκης. Ναι παιδιά ξέρετε εδώ μιλάμε για την Ελληνική ΟΙκονομία όχι για την Αμερικάνικη!!!! Ξέρεις τι κέρδισαν οι χώρες που έδωσαν απόλυτη ελευθερία στο λαό? Απομόνωση από τον έξω κόσμο , αναρχία και αγνωμοσύνη της παγκόσμιας κοινής άποψης! Εχεις δει στις χώρες της Λατινικής Αμερικής δελτία ειδήσεων? Επειδή έχω δεί σοπυ λέω ότι το κομμάτι των Εξωτερικών νέων δεν υπάρχει στα δελτία ειδήσεων...

Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε μ αυτό που κατάγγειλα;
Να, ας πουμε, ο τριχωτός καβλιαρης, ενα ποστ πιο πισω με ξανακατηγορεί οτι είμαι λέει ΚΝίτης και δη της δεκάρας και οτι διαβάζω Ριζοσπάστη. Και σε ρωτάω: ποιος του έδωσε τέτοιο δικαίωμα; Είπα κάτι τέτοιο ποτέ; Η ξέρει το φάκελο που έχω στην Ασφάλεια; Η απλά ρουφιανεύει και μάλιστα άστοχα;

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
petropelekanos στην κοινωνία μας κυκλοφορούν διάφοροι τύποι.
Μερικοί λένε ότι τα ξέρουν όλα. Κρίνουν, κατακρίνουν, λοιδορούν, βρίζουν.
Μόνο όμως αν χρησιμοποιείς επιχειρήματα μπορείς να δώσεις πειστική απάντηση στα προβλήματα. Και πάντα μέσα στο πλαίσιο της ευπρέπειας, ακόμα και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με μπουρδέλα, πουτάνες, νταβατζήδες και τσατσάδες.
Για αυτό μην δίνεις σημασία σε διαφόρους που περιφέρονται στο Forum με κύριο όπλο τους την άγνοια, την κοροϊδία, και την ημιμάθεια.
Ποτέ δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις, γιατί πρέπει να κατεβείς στο επίπεδό τους.  Αγνοησέ τους. Το καλύτερο φάρμακο.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Θέλω να σου πω Πέτρο ότι καλά κάνεις και κάνεις και πιστεύεις όλα αυτά που λες, όμως στην σημερινή κοινωνία οι αριστερές "φιλελεύθερες" γίνονται αντικείμενο χλευασμού.Οταν ο κοσμάκης έχει γίνει ζάμπλουτος από υποσχέσεις και ΘΑ αν έχει και το κάθε ένα να παραθέτει τις ιδέες του δικού του μικρόκοσμου(γιατί σε ένα τέτοιο κόσμο ζείτε όλοι εσείς οι εξ αριστερών) τότε δεν έχει παρά να χλευάσει ή να αδιαφορήσει.
Σίγουραεσύ δεν του έδωσες το δικαίωμα.Οι απόψεις σου όμως δίνουν το δικαίωμα στο να κριθούν και ο καθένας κρίνει με το δικό του τρόπο.
Είπαμε τοι "τίμημα" της ελευθερίας λόγου

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή ZDOT τα δικά μας κανάλια λένε εξωτερικές ειδήσεις; Ειδικά το STAR;
Μήπως περιμένουμε τη Πέμπτη τον Κούλογλου για να μάθουμε τι γίνεται στον Κόσμο.
Οι αμερικάνοι μήπως κέρδισαν τον πόλεμο στο ΒΙΕΤΝΑΜ ή στην ΚΟΡΕΑ.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και οι σοβιετικοί στο Αφγανιστάν ή στην Τσετσενία;

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Θέλω να σου πω Πέτρο ότι καλά κάνεις και κάνεις και πιστεύεις όλα αυτά που λες, όμως στην σημερινή κοινωνία οι αριστερές "φιλελεύθερες" γίνονται αντικείμενο χλευασμού.Οταν ο κοσμάκης έχει γίνει ζάμπλουτος από υποσχέσεις και ΘΑ αν έχει και το κάθε ένα να παραθέτει τις ιδέες του δικού του μικρόκοσμου(γιατί σε ένα τέτοιο κόσμο ζείτε όλοι εσείς οι εξ αριστερών) τότε δεν έχει παρά να χλευάσει ή να αδιαφορήσει.
Σίγουραεσύ δεν του έδωσες το δικαίωμα.Οι απόψεις σου όμως δίνουν το δικαίωμα στο να κριθούν και ο καθένας κρίνει με το δικό του τρόπο.
Είπαμε τοι "τίμημα" της ελευθερίας λόγου

Το τίμημα της ελευθερίας λόγου είναι να μου λένε "να πλένομαι καλύτερα" και "όοοοοοξω βρε"; Εσύ θα το ανεχόσουν;

Και μιλάω ανεξάρτητα απο τις όποιες πολιτικές αντιλήψεις μπορεί να έχεις. Στο βαθμό που δεν βρίζεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω το οτιδήποτε.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Δηλαδή ZDOT τα δικά μας κανάλια λένε εξωτερικές ειδήσεις; Ειδικά το STAR;
Μήπως περιμένουμε τη Πέμπτη τον Κούλογλου για να μάθουμε τι γίνεται στον Κόσμο.
Οι αμερικάνοι μήπως κέρδισαν τον πόλεμο στο ΒΙΕΤΝΑΜ ή στην ΚΟΡΕΑ.
Μου αναφέρεις τώρα ένα κανάλι το οποίο τουλάχιστον στις ειδήσεις του παρουσιάζει και το πιο σοβαρό γεγονός με εμπλοκή ερωτικοπύ σκανδάλου επωνύμου!!! Αυτοι ήταν ικάνοι να πουν ότι ο τρομοκράτης αστόχησε στην Αμερικάνική Πρεσβεία επειδή είδε έξω απο αυτή την Σασα Μπάστα να παίρνει πίπες στον Αλιάγα!!!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ο καθένας μας εχει τις απόψεις του για οτιδήποτε πάνω στη ζωή και φυσικά δεν πρόκειτε να επηρεαστεί και τις αλλάξει αν διαβάσει 1, 2, 5, 10 ,100 ποστ απο ένα φόρουμ
ειναι καλό να υπάρχει πολυφωνία στο σαιτ ακομα και αν υπάρχουν ακραίες απόψεις αρκεί να κρατιέται ενα επίπεδο οσο εφικτό και αν ειναι κατι τέτοιο.
Ας ηρεμήσουν δηλαδη οι αντιμαχόμενες πλευρές
Οσο ενοχλητικά ειναι για καποιους τα πετυχημένα ή αποτυχημένα κωμικά θέματα του χρύσαργου
αλλο τοσο ενοχλητικό ειναι για κάποιους άλλους οι κόντρες, απειλές, και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των μελών.
Οταν πρωτομπηκαμε και γιναμε μέλη όλοι μας στο σαιτ δεν νομίζω να το κάναμε για να βρούμε λύση στο θέμα του ασύλου ή για να αναλύσουμε κοινωνικοπολιτικά γεγονότα,
στο ΣΕΞ και μόνο εκει ειχαμε όλοι μας στο μυαλό μας,

Δηλώνω φανατικός αντικουμουνιστής αλλα η ύπαρξη κουμουνιστών και αριστερών δε με ενοχλεί στο σαιτ που άλλωστε δεν ειναι και δικό μου.
και αντιολυμπιακός ειμαι, τι να κάνουμε δηλ?
να διώξουμε όλους τους ολυμπιακούς απ το σαιτ?
(δε θα ηταν και κακή ιδέα :2funny:
Ολοι εχουν να προσφέρουν κάτι στη παρέα, ακόμα και ο petrospelekanos,
καποια απο αυτα που λεει ειναι μπούρδες καποια ειναι σωστά,
ποιος ομως λεει μόνο σωστά πράγματα?

Παρακαλώ λοιπόν ηρεμία απο όλες τις πλευρές
και ειδαικά και απο τον petropelekanos που κάποιες φορες εχω την εντύπωση οτι τρώγεται για καβγά
και εγω!!!
αντιδεξιος και αντιολυμπιακος.ουστ κτηνοι

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Σου είπα και πρηγουμένως ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του και να αντιλέγει με όποιον τρόπο θέλει. Ναι αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας. Απο' κει και πέρα αν θίγεσαι τότε ή βρες τους και παίξε ξύλο μαζί τους ή κάντους μήνυση ή αγνοησε τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom