lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ειδα παιδια οτι θεμα θεμα για αυτην,ειναι 40-45 με πολυ καλο σωμα και βυζαρες,συμμετοχη αριστη και τελεια κολαρα παιρνει 25 αλλα τα αξιζει,η γνωμη σας;
ειδα παιδια οτι θεμα θεμα για αυτην,ειναι 40-45 με πολυ καλο σωμα και βυζαρες,συμμετοχη αριστη και τελεια κολαρα παιρνει 25 αλλα τα αξιζει,η γνωμη σας;
κανει ακαποτο οπως συνηθως στην αλακαμενους?
ξενέρωτεΤα αφροδίσια (και όλα τα υπόλοιπα νοσήματα) να δείτε πόσο λαίμαργα είναι........
Τα αφροδίσια (και όλα τα υπόλοιπα νοσήματα) να δείτε πόσο λαίμαργα είναι........
Τα αφροδίσια (και όλα τα υπόλοιπα νοσήματα) να δείτε πόσο λαίμαργα είναι........
Καλέ μου φίλε νομίζεις οτι οι δύο αυτές κοπέλες δεν προσέχουν;
Αυτό που συζητάμε όμως τώρα είναι οι δυνατότητες και οι αποδόσεις της ΄΄Τζούλιας΄΄ και οτι άλλο για αυτήν.
Το ζήτημα δεν είναι οι δύο συγκεκριμένες κοπέλες, ούτε που τις ξέρω και ούτε που θα τις γνωρίσω ποτέ.
Άσε που δεν νομίζω οτι "προσέχουν" και ιδιαίτερα με το να παίρνουν ακάποτο στον καθένα.
Το ζήτημα όμως είναι οτι εδώ στο σάιτ μπαίνουν και ανήλικοι, οπότε καλό θα ήταν να μην τους "προτρέπουμε" να κάνουν κάτι που σίγουρα δεν το έχουν σκεφτεί καλά, αλλά να τους προειδοποιούμε για το ρίσκο.
Ήδη κάποιος ένθερμος με αποκάλεσε "ξενέρωτο".
έλα ρε φίλε, για πλάκα το είπα μην εξάπτεσαι. εξάλλου όλοι γνωρίζουμε το ρίσκο, απλός εδώ συζητάμε για επιδόσεις. για το ρίσκο έχουμε άλλο thread
Εσύ πως θα τον αποκαλούσες;
Φιλικά, πάντα