You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντουμπάι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 72K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Σε όποιο μπαρ/κλαμπ ξενοδοχείου και να πας έχει κοπέλες (Ρωσίδες, Κινέζες, Αφρικανές). Must είναι τα Clubs Cyclone (περιοχή American Hospital), Premiere (ξεν. Grand Hyatt): μεγάλοι χώροι γεμάτοι με "εργαζόμενες". Επίσης το Red Square (ξεν. Moscow), Kudu (InterConti), York Club (York Hotel, για μαύρες) και Jules bar (Le Meridien αεροδρομίου).
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Σε όποιο μπαρ/κλαμπ ξενοδοχείου και να πας έχει κοπέλες (Ρωσίδες, Κινέζες, Αφρικανές)
Πως φαινεται ο κοσμογυρισμενος / και το ηξερα οτι ο πρωτος που θα απαντησει σε αυτο το thread θα ηταν ο Καπτεν / τωρα κανει επιθεωρηση στην Ελλαδα και μετα ποιος ξερει που αλλου ......... / ετσι Καπτεν ??????
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Πως φαινεται ο κοσμογυρισμενος / και το ηξερα οτι ο πρωτος που θα απαντησει σε αυτο το thread θα ηταν ο Καπτεν / τωρα κανει επιθεωρηση στην Ελλαδα και μετα ποιος ξερει που αλλου ......... / ετσι Καπτεν ??????
Ε έμεινα κάποιους μήνες στα Εμιράτα... γύρισα λίγο... τώρα μόνο Ελλάδα... ζώνη Συγγρού-παραλία...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ζώνη Συγγρού-παραλία...
Οταν λες παραλια υπονοεις Princess εεεεε ???????
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Οταν λες παραλια υπονοεις Princess εεεεε ???????
Απο Μούσες μέχρι Πριγκίπισα...
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Από τιμές δεν υπάρχει κανόνας... ανάλογα εθνικότητα, ώρα, μέρα, μαγαζί... Έχω ακούσει από AED 300 μέχρι 2000. Πάντως θα έλεγα να μη δώσεις πάνω από 500-600 και για περισσότερο από ώρα οπωσδήποτε. Γενικά κυκλοφορούν πολλές ταλληροφόνισες που κοιτάνε να στα πάρουν με ξεπέτα. Πολλές Ρωσίδες έρχονται στο χώρο σου μόνο αν μένεις σε γνωστό ξενοδοχείο. Οι μαύρες και οι Κινέζες σε πάνε εύκολα σπίτι τους αλλά οι υπηρεσίες τους δεν είναι πάντα αυτό που υπόσχονται. Γενικά μην ορμήσεις με τη μία, θέλει παζάρι και ψάξιμο.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ευχαριστω φιλαρακι να σαι καλα
Πότε κατεβαίνεις αδελφέ; Καλό βόλι και απαραιτήτως αναφορά!
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το νόμισμα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτωνμε το AED τι εννοεις!
Πρόκειται να φύγω για Ντουμπάι.Ίσως και για μόνιμα.
Ξέρει κανείς συναγωνστής τι παίζει εκεί?
Μιλάω για γκόμενες, τουτάνες κοκ ;)
Αν κάποιος έχει και εμπειρίες για μπίζνες ή επενδυτικές ευκαιρίες, κι αυτές δεκτές.(με πμ ή όχι,δεν έχω πρόβλημα)
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Αν κάποιος έχει και εμπειρίες για μπίζνες ή επενδυτικές ευκαιρίες, κι αυτές δεκτές.(με πμ ή όχι,δεν έχω πρόβλημα)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
100 AED = 20 EUR1 ? = AED (Dirhams) 4.7-4.8
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Πρόκειται να φύγω για Ντουμπάι.Ίσως και για μόνιμα.
Στο Ντουμπάϊ από πουτάνες χαμός, σε όλα τα μπαρ-κλαμπ-ξενοδοχεία. Ποιότητα κμαινόμενη. Ξέμπαρκες παίζουν, ειδικά αεροσυνοδοί της Emirates, αλλά πρέπει να έχεις υπόψιν ότι το 70% του πληθυσμού είναι άντρες. Δουλειές υπάρχουν, ειδικά στις κατασκευές, αλλά δεν αντέχουν όλοι τις συνθηκες.
μου έχουν πει αρκετοί που πήγαν dumbai, πως οι ξένοι που δουλεύουν εκεί δεν έχουν δικαίωμα να πηγαίνουν σε όλα τα club, γενικά σε χώρους που πηγαίνει κάποιος ντόπιος!
καμιά σχέση αν πας σαν τουρίστας δηλαδή!
δεν ξέρω πως γίνεται και αν ισχύει! έχει κανείς ιδέα?
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
μου έχουν πει αρκετοί που πήγαν dumbai, πως οι ξένοι που δουλεύουν εκεί δεν έχουν δικαίωμα να πηγαίνουν σε όλα τα club, γενικά σε χώρους που πηγαίνει κάποιος ντόπιος!
Αν εννοείς τους Ινδούς, ναι, σε μερικά μέρη ισχύει. Για τους λευκούς όχι! Είναι βασιλιάδες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 7K