Νέα

Μελίνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iou77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Την Μέλινα που είναι στην Αριστοτέλους και Ιππόνακτος  Ξέρετε ωράρια και τι μέρες που  την βρίσκεις ? Είναι και σε κανένα άλλο στούντιο ?

Επισκέπτης
ιππωνακτος ειναι καθε τεταρτη πρωι και πεμπτη-κυριακη βραδυ!!επισης μου εχει πει οτι δουλευει και βριλλησου 36!!

OP
OP
I

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
To Σάββατο δεν ειναι πουθενα ? Ρωταω γιατι είμαι εκτος Αθηνασ αυτη την περιοδο και έρχομαι μόνο σ/κ

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ρε warhol ποια ειναι αυτη?μια ξανθουλα?την εχεις παρει?

Επισκέπτης
μπενε η μελινα ειναι 35αρα,σιλικονι βυζι και ελληνιδα!!κανει πολυ καλο γαμησι!!εγω ειμαι σταθερος πελατης της!!

ORTONISLAND

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε wharhol , 

κανει απιστευτω γαμησι  , εγω οταν φευγω απο εκει τα εχω  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

αλλα δεν ηξερα οτι δουλευει και βριλλησου 36  :hammer: :hammer:

αντε αφου τα ειπες ολα πες και τη ωρες δουλευει εκει  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Y1an

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες αν και μόνο μία φορά μαζί της, εμένα μου φάνηκε λίγο άρπα κόλα.  Οκ από λόγια πάμε πρίμα, αλλά από πράξεις λίγο στο fast forward ήταν! :uzi:

Επισκέπτης
εγω βεβαια την παιρνω αρκετο καιρο και δεν δεν βιαζεται καθολου!ισα ισα!κανει πολυ καλο γαμησι!!βριλλησου δεν ξερω τι ωρες παιζει!!ιππωνακτος παω εγω που ειναι και κοντα μου!

Επισκέπτης
η μελινα ειναι με αρωμα και αερα τηs επαγγελματια πουταναs,πιανουν τοπο τα λεφτα μαs.εγω την προτιμω και ειμαι σταθεροs πελατηs στην ιππωνακτοs καθε κυριακη βραδυ.

Επισκέπτης
ειναι καθε πεμπτη-κυριακη βραδυ και την τεταρτη το πρωι!!!

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Δευτέρα και Παρασκευή πρωι, ειναι Βριλησσού 36

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
349
Πόντοι
21
Γνωμη μου για τη συγκεκριμενη κυρια(Μελινα)ειναι οτι το μονο που αξιζει τελικα ειναι το χυσιμο στο(ψευτικο)βυζι.Η γκομενα δεν ξερει να γαμιεται,ασε που στο τσιμπουκι κοντευει να σου ματωσει τον πουτσο.Απορω πως τοσα εμπειρα μελη στο site την βρισκουν super...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
καλημερα παιδια και εγω οπαδος της μελινας ειμαι. ρε παιδια πώς φαινεται αν τα βυζια ειναι φυσικα ή αν ειναι συλικονατα?

OP
OP
I

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
συλικονόυχα . αλλα εχει γίνει πολυ καλη δουλεία .

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Σιλικονουχα ειναι, ΑΛΛΑ, ποιο το κακο ? Η δουλεια που εχει γινει ειναι τελεια και οι υπηρεσιες της ΑΚΟΜΑ τελειοτερες !!
Σημερα, 19/01, περασα απο Βριλησου και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Δεν ξερω αν βιαζετε οταν εχει πολυ κοσμο στην αναμονη, αλλα σημερα ηταν σχεδον GFE. Ηλικιακα πρεπει να ειναι 40ρα παντως.

Επισκέπτης
η μελινα κατα τη γνωμη μου κανει το καλυτερο γαμησι!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Δευτέρα και Παρασκευή πρωι, ειναι Βριλησσού 36

φιλε , δεν θυμαμαι ακριβως αλλα δουλευη και  βραδυ

σε καποιο αλλο μαγαζι , δεν το θυμαμαι τωρα

οχι τιποτα, αλλα  γιαυτους που το πρωι δεν ειναι δυνατων να την γευτουν !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom