Νέα

Πόσα χρήματα πρέπει να έχουμε στην άκρη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltairos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Στη άκρη σημαίνει για περίπτωση ανάγκης όπως ασθένεια/ αδυναμία εργασίας, κάποιο ποσό για επισκευή σπιτιού ή μηχανής/αυτοκινήτου κλπ
Όσοι έχετε παιδιά βάλτε +30.000 για τις σπουδές επαρχία.
Εγώ στην άκρη έχω 4.000. Παιδιά δεν έχω, αυτοκίνητο/μηχανή δεν έχω, σπίτι δικό μου έχω αλλά είναι 2αρι διαμέρισμα οπότε δεν έχει σοβαρά έξοδα και έχω και ένα καλούλι μισθό. Δυστυχώς μου φεύγουν σχεδόν 70% στο φαγητό γιατί τρώω μόνο έξω.
Εσείς;

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Υπάρχει κάποιος λόγος που σε έπιασε σήμερα αυτή η ανησυχία?
Να περιμένουμε και το θέμα "πόσα κιλά μακαρόνια έχετε"?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
εχουμε στην ακρη δυο νεφρα για πουλημα τυπε βλεπω να τα προσγειωνουμε στον ριχαρδο εναντι πινακιου φακης οσονουπω  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Στη άκρη σημαίνει για περίπτωση ανάγκης όπως ασθένεια/ αδυναμία εργασίας, κάποιο ποσό για επισκευή σπιτιού ή μηχανής/αυτοκινήτου κλπ
Εγώ στην άκρη έχω 4.000. Παιδιά δεν έχω, αυτοκίνητο/μηχανή δεν έχω, σπίτι δικό μου έχω αλλά είναι 2αρι διαμέρισμα οπότε δεν έχει σοβαρά έξοδα και έχω και ένα καλούλι μισθό. Δυστυχώς μου φεύγουν σχεδόν 70% στο φαγητό[size=30pt] γιατί τρώω μόνο έξω.[/size]
Εσείς;
...τυπε βαλε στην ακρη κανα 30ρι γιατι τα καρδιακα νοσηματα κοστιζουν πολυ στα νοσοκομεια....με ενα 4αρακι δεν λες ουτε καλημερα σε καλο καρδιοχειρουργο....

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εχουμε στην ακρη δυο νεφρα για πουλημα τυπε βλεπω να τα προσγειωνουμε στον ριχαρδο εναντι πινακιου φακης οσονουπω  :grin:

Κράτα τουλάχιστο το ένα ρε τύπε.
Ξέρω οτι εδώ στο bou μόνο γαμάμε, αλλά φύλαξε και ένα για κατούρημα.  :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγώ στην άκρη έχω 4.000. Παιδιά δεν έχω, αυτοκίνητο/μηχανή δεν έχω, σπίτι δικό μου έχω αλλά είναι 2αρι διαμέρισμα οπότε δεν έχει σοβαρά έξοδα και έχω και ένα καλούλι μισθό. Δυστυχώς μου φεύγουν σχεδόν 70% στο φαγητό γιατί τρώω μόνο έξω.
Εσείς;

Καθε μερα εξω φαι??

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Καθε μερα εξω φαι??
Δεν έχω σχέση αυτόν τον καιρό, δε μου αρέσει να μαγειρεύω οπότε ναι κάθε μέρα έξω. Αντε 3-4 φορές το μήνα να κάνω κάνα μακαρόνι το βράδυ. Έξω δεν εννοώ μόνο σουβλάκια και πίτσες. Τρώω κι από αυτά αλλά κυρίως μαγειρευτά.

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
...τυπε βαλε στην ακρη κανα 30ρι γιατι τα καρδιακα νοσηματα κοστιζουν πολυ στα νοσοκομεια....με ενα 4αρακι δεν λες ουτε καλημερα σε καλο καρδιοχειρουργο....

Κάνω γυμναστική δύο φορές την εβδομάδα και επειδή ακριβώς δεν έχω αμάξι ή μηχανή πέφτει πολύ περπάτημα οπότε δε φοβάμαι. Ωστόσο όντως πρέπει να μαζέψω κι άλλα

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.272
Πόντοι
20.686
Εσείς;
Φιλε μη λες τριγυρω τι εχεις στην ακρη γιατι θα σε ξεδοντιασουνε καμια μερα.

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Υπάρχει κάποιος λόγος που σε έπιασε σήμερα αυτή η ανησυχία?
Να περιμένουμε και το θέμα "πόσα κιλά μακαρόνια έχετε"?
Μπααα καμία σχέση. Σκεφτόμουν κάποιους γνωστούς μου που ήδη έχουν μαζέψει ένα 25αρι (στα 30 τους και αυτοί χωρίς σπατάλες, ταπεινά, με καλούλι μισθό κι αυτοί) και είπα να ρωτήσω να δω τι γίνεται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μπααα καμία σχέση. Σκεφτόμουν κάποιους γνωστούς μου που ήδη έχουν μαζέψει ένα 25αρι (στα 30 τους και αυτοί χωρίς σπατάλες, ταπεινά, με καλούλι μισθό κι αυτοί) και είπα να ρωτήσω να δω τι γίνεται

Αμα δε χρωστας τη σημερον ημερα εισαι παμπλουτος τυπε, ακομη και αν δεν εχεις φραγκο στην ακρη

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Δεν έχω σχέση αυτόν τον καιρό, δε μου αρέσει να μαγειρεύω οπότε ναι κάθε μέρα έξω. Αντε 3-4 φορές το μήνα να κάνω κάνα μακαρόνι το βράδυ. Έξω δεν εννοώ μόνο σουβλάκια και πίτσες. Τρώω κι από αυτά αλλά κυρίως μαγειρευτά.
έχεις να προτείνεις κάνα καλό για σπιτικό μαγειρευτό περιοχή Αμπελόκηποι κέντρο σε καλές τιμές? και εγώ τρώω 2 με 3 φόρες τη βδομάδα έξω

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
έχεις να προτείνεις κάνα καλό για σπιτικό μαγειρευτό περιοχή Αμπελόκηποι κέντρο σε καλές τιμές? και εγώ τρώω 2 με 3 φόρες τη βδομάδα έξω
Είναι ένα που λέγεται ηπείρου γεύσεις. Δεν υπάρχει στο efood αλλά το προτιμάω συχνά. Κάνει και τρομερό κοντοσουβλι κάθε Σάββατο (μπορεί και Παρασκευή βράδυ).

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Να σου πω. Και εγώ εχω μαζέψει ένα μικρό ποσό, μικρότερο από τους φίλους σου, και είμαι στην ίδια ηλικία.
Είμαι διατεθειμένος όμως να το χαλάσω το μεγαλύτερο μέρος. Διότι είμαστε στην σωστή ηλικία να ζήσουμε. Το που θα επιλέξει ο καθένας να το χαλάσει είναι κάτι προσωπικό.

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Να σου πω. Και εγώ εχω μαζέψει ένα μικρό ποσό, μικρότερο από τους φίλους σου, και είμαι στην ίδια ηλικία.
Είμαι διατεθειμένος όμως να το χαλάσω το μεγαλύτερο μέρος. Διότι είμαστε στην σωστή ηλικία να ζήσουμε. Το που θα επιλέξει ο καθένας να το χαλάσει είναι κάτι προσωπικό.
Κι αυτοί το ίδιο σκέφτονται ιδικά τώρα που τα αεροπορικά είναι τζάμπα είναι πειρασμός

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291

Και για πιο μερακλήδικες γεύσεις (οχι του γούστου μου) υπάρχει και το καντουνι  που είναι πίσω από τη λέσχη του ΠΑΟ περίπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom