You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στουντιο Αϊνικολιώτη 9 (Ηρακλειο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ettore ευχαριστω που ενημερωνεις κι εσυ με την σειρα σου φιλε..Τα συγκεκριμενα κοριτσια τα γνωριζω, εχω παει μαζι τους..Και οι δυο τους, ειναι πολυ καλες στην δουλεια τους..Επισης για οσους δεν ξερουν,το μαγαζι λειτουργει κανονικα,μεχρι τις 5 το πρωΐ..
Καλοδεχουμενο οτι ποσταρεις..Κάπου έχω και πρόσφατες (πρό τριμήνου) φωτογραφίες εξωτερικά και εσωτερικά του χώρου, άμα τις βρω θα τις ποσταρω. Εκτός εάν με προλάβεις εσύ!
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
μια περιγραφη των κοριτσιων θα βοηθουσε..
Ναι φυσικα..Μαρια=Ξανθια κοπελα απο Ρουμανία..συμπαθητικο προσωπο,ωραιες αναλογιες σωματος,καλουτσικο στηθος,αρκετα φιλικη,και πρωτα απο ολα,αρκετα εμπειρη και αυτο φαινεται.. Δεν βιαζεται,ειναι πολυ υπομονετικη..αργη απολαυστικη πίπα με τσαχπινικο μουγκρητο... και στο σεξ ηρεμα πραγματα..ξερει πως να σε χαλαρωσει στο λεπτο και γενικως ξερει πως να σου φερθει..Νινα=Κοπελα απο Μολδαβια..καστανα μαλλια μεχρι τον ωμο..λεπτη σε γενικες γραμμες αλλά οχι κοκκαλιάρα..ωραιο σωματακι..προσωπο ναζιαρικο..γυρω στα 25...Προσωπικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την Νίνα...Γλυψιμο μπαλων...η γλωσσα της να με ζεσταινει...πιπα με ρουφηγμα παραλληλα...χαδια και φιλακια στην κοιλια μου...τελειο σεξ.. φωναζει λιγακι παραπανω κι ισως αυτο ειναι το μονο της ελαττωμα..τελειωσα και εκεινη αντι να σηκωθει...οπως ημασταν, μου εκανε μασαζ για να χαλαρωσω,οσο εγω ακομα ημουν μεσα της..Μια χαρα ειναι και τα δυο κοριτσια...αξιζουν και με το παραπανω..μια περιγραφη των κοριτσιων θα βοηθουσε..
ξερει κανεις κατι για αυτο εδω? και αν εχετε τηλ απο τα μαγαζακια παρτε κανενα τηλ να μαθομε τι παιζει
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Όλες οι αξιολογήσεις για τα κορίτσια του Studio www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/hrakleio-krhths/ainikoliwth-9/] εδώ[/url]
Συνημμένα
thanks ettore!η Νίνα είναι ότι καλύτερο υπάρχει,παιδιά!Από Μολδαβία Νίνα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις