Νέα

Καθρεφτάκια των ΙΧ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πώς σας φαίνεται φίλοι, που μέσα στην κίνηση της Αθήνας, περνούν (ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΑ) ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας και στις ουρές των αυτοκινήτων, μηχανάκια που χτυπούν με τα τιμόνια τους τα καθρεφτάκια των αυτοκινήτων μας και οι αλήτες οι αναβάτες ους δεν στέκουν καν να δούν αν προκάλεσαν ζημιά και τι μεγέθους;

Υ.Γ. Εμένα μου 'χει τύχει να περάσει μηχανή, να μου γυρίσει με χτύπημα ανάποδα τον καθρέφτη συνεχίζοντας, να του κορνάρω του τύπου και να κάνει ΤΙ το καθήκι -νομίζετε; Να γυρίζει και να μου λέει και "άι γαμήσου από 'κεί ρε μαλάκα" :headbang: :uglystupid: :helpplea: :jerking: :crazy: :cussing: :knuppel: :thefinge: :uzi: :hammer:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Νομίζω γενικώς ότι χειρότερα είναι αυτά που κάνουν οι οδηγοί αυτοκινήτων στους μηχανόβιους. Ο μηχανόβιος όπως και να ?χει προσέχει περισσότερο, είναι πιο πολύ στην τσίτα. Μερικοί οδηγοί αυτοκινήτων κάνουν κάτι απότομα δεξιά ή αριστερά και στέλνουν τους μηχανόβιους στον τάφο

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Νομίζω γενικώς ότι χειρότερα είναι αυτά που κάνουν οι οδηγοί αυτοκινήτων στους μηχανόβιους. Ο μηχανόβιος όπως και να ?χει προσέχει περισσότερο, είναι πιο πολύ στην τσίτα. Μερικοί οδηγοί αυτοκινήτων κάνουν κάτι απότομα δεξιά ή αριστερά και στέλνουν τους μηχανόβιους στον τάφο

Οι μηχανόβιοι προσέχουν 1ον. γιατί είναι πιο εκτεθειμένοι και 2ον. γιατί αυτοί είναι οι μονίμως παρανομούντες. Κορυφαία παρανομία τους που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλειά τους, αλλά και μπορεί να σου προκαλέσουν και σένα ζημιά είναι όταν οδηγούν ανάμεσα στις λωρίδες, κάτι το οποίο Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-Ε-ΤΑΙ που να πάρει.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36

+1

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οδηγαω και αυτοκινητο και μηχανακι...
εγω προσωπικα πιστευω οτι πολλοι απο τουσ μηχανοβιους δεν προσεχουν..πετιουνται αποτομα και απο το πουθενα..
φυσικα δεν μιλαμε για την πλειοψηφια τους..αλλα ειναι μερικοι αστα να πανε..

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.785
Πόντοι
22.915
Οι μηχανόβιοι προσέχουν 1ον. γιατί είναι πιο εκτεθειμένοι και 2ον. γιατί αυτοί είναι οι μονίμως παρανομούντες. Κορυφαία παρανομία τους που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλειά τους, αλλά και μπορεί να σου προκαλέσουν και σένα ζημιά είναι όταν οδηγούν ανάμεσα στις λωρίδες, κάτι το οποίο Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-Ε-ΤΑΙ που να πάρει.

+100000

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
οδηγαω και αυτοκινητο και μηχανακι...
εγω προσωπικα πιστευω οτι πολλοι απο τουσ μηχανοβιους δεν προσεχουν..πετιουνται αποτομα και απο το πουθενα..
φυσικα δεν μιλαμε για την πλειοψηφια τους..αλλα ειναι μερικοι αστα να πανε..

Αυτό, που το πάς;

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Φίλε andras37 Athina... Δεν υπάρχουν μηχανόβιοι αλλά μοτοσικλετιστές. Για τους κακούς αναβάτες των μοτοσικλετών θα συμφωνήσω και εγώ, έχοντας στην πλάτη μου κοντα 3 δεκαετίες στους 2 τροχούς.
Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι με νομοθετικό διάταγμα του 2001 επιτρέπεται η κυκλοφορία των μοτοσικλετών ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Η μοναδική χωρα που είχε αυτόν τον περιορισμό ήταν η Γερμανία μέχρι το 2003. Δεν ισχύει πλέον ούτε και εκεί. Για σκέψου όλα τα δίτροχα να είχαν τέτοιο περιορισμό και να έμπαιναν πίσω από το αυτοκίνητο...Θα ξεκινούσες απ΄τα Πατήσια για το κεντρο και θα έφτανες την άλη μέρα....Ακίνητα όλα τα τροχοφόρα θα ήταν.
Δυστυχώς, οι λίγοι κακοί, κάνουν κακό και στους καλούς...

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μωρε το κακο ειναι που εισαι με το αμαξι ,κοιτας καθρεφτες για να αλλαξεις λωριδα..και εισαι ελευθερος..εχεις βγαλει το φλασακι σου(το οποιο το εχει δει ο αλλος που ερχεται απο μακρια και το αγνοει-νομιζει οτι τον εχεις δει και θα περασει)και πανω που αλλαζεις ...γαμησε τα..!
ευτυχως δεν μου χει τυχει με το αμαξι κατι τετοιο(..ατυχηματα ειχα μονο με το μηχανακι κι αυτα μικρα..
παντως οταν οδηγεις και μηχανακι εισαι 2 φορες πιο προσεχτικος με τα μηχανακια..

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
εχεις βγαλει το φλασακι σου(το οποιο το εχει δει ο αλλος που ερχεται απο μακρια και το αγνοει-νομιζει οτι τον εχεις δει και θα περασει)και πανω που αλλαζεις ...γαμησε τα..!

Το οποίο φλας να θυμίσουμε οτι... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ και δεν υπωχρεώνει κανένα.

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Πώς σας φαίνεται φίλοι, που μέσα στην κίνηση της Αθήνας, περνούν (ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΑ) ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας και στις ουρές των αυτοκινήτων, μηχανάκια που χτυπούν με τα τιμόνια τους τα καθρεφτάκια των αυτοκινήτων μας και οι αλήτες οι αναβάτες ους δεν στέκουν καν να δούν αν προκάλεσαν ζημιά και τι μεγέθους;

Υ.Γ. Εμένα μου 'χει τύχει να περάσει μηχανή, να μου γυρίσει με χτύπημα ανάποδα τον καθρέφτη συνεχίζοντας, να του κορνάρω του τύπου και να κάνει ΤΙ το καθήκι -νομίζετε; Να γυρίζει και να μου λέει και "άι γαμήσου από 'κεί ρε μαλάκα" :headbang: :uglystupid: :helpplea: :jerking: :crazy: :cussing: :knuppel: :thefinge: :uzi: :hammer:

Ναπω οτι καλά σου είπε? Αντε δε θα το πω....
Παντως μόλις σταματήσεις να μιλάς με το κινητό σου βάλεις την ξυριστική στο ντουλαπακι, μαθεις να αφήνεις χώρο ανάμεσα στις λωρίδες για να περνάν τα μηχανάκια και πέρνεις και άλλους δύο τουλάχιστον επιβάτες μαζί σου για να βοηθήσεις στη λύση του κυκλοφοριάκου έλα να  το ξανασυζητήσουμε....

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν με καταλαβες...ειπα οτι ο αλλος ερχεται απο μια αποσταση..εισαι ελευθερος να αλλαξεις..εννουσα για τις αποτομες επιταχυνσεις που κανουνε τις τελευταιας στιγμης..

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
δεν με καταλαβες...ειπα οτι ο αλλος ερχεται απο μια αποσταση..εισαι ελευθερος να αλλαξεις..εννουσα για τις αποτομες επιταχυνσεις που κανουνε τις τελευταιας στιγμης..

Οπως και να έχει αυτοί (ΜΟΤΟ, ΙΧ, ΠΑΤΙΝΙκτλ)είναι στη λωρίδα τους και θες να μπεις και εσύ, άρα εσύ πρέπει να προσέξεις και μάλιστα διπλά.

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
το μονο σιγουρο ειναι οτι οι ''μηχανοβιοι'' οπως τους λες οδηγουν πολυ καλυτερα και με περισσοτερο προσοχη αντικιμενικα  απολους τους ταριφες μαζι,απο την μεγαλυτερη μεριδα φορτιγατζιδων,οδηγουν πολυ καλυτερα απο τις περισσοτερες γυναικες οδηγους και κατα την  υποκειμενικη μου γνωμη  απο πολλους αλλους απλους οδηγους.
Απλα να σου θυμησω οτι οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες εμαθαν να οδηγουν πολυ κατω απο 18 ετων ισως και ποιο κατω απο 16 ετων με συνεπεια να εχουν πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απο εναν οδηγο που εβγαλε διπλωμα 19-20 ετων και παντα σε συνδιασμο με τα χιλιομετρα που γραφει καθημερινα ενας μοτοσικλετιστης(οπου σε καμια περιπτωση δεν συγκρινονται με αυτα που κανει ενας οδηγος αυτοκινητου).
Στα υποψιν οδηγω και μηχανη και αυτοκινητο.Και τα δυο πολλες φορες στο οριο.Τωρα το οτι σε εβρισε διχνει το επιπεδο του....Το τρακαρισμα που το επιασε η ολυμπιακη καμερα το εχεις δει?την γκομενα που περασε το κοκκινο και εσκασε πανω σε εναν τυπο με παπι .αν οχι δες το και εκει θα ακουσεις τις χριστοπαναγιες που εριξε ο τυπος...yutube ή metacafe. οποιος το ξερει κ το εχει δει ας βαλει ενα link γιατι βιαζομαι να φυγω τωρα...

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κατα την γνώμη μου οι ποιό επικίνδυνοι είναι οι οδηγοί λεωφορείων και συναφών.. μια φορά ήμουν με το ποδήλατο και ο μαλάκας ο οδηγός ενος από αυτά ήταν απο πίσω και μου κόρναρε συνέχεια.. δηλαδή τι μπορούσα να κάνω !?!? να πάω με τα χίλια!! ή να "τσακιστώ" στο πεζοδρόμιο για να περάσει.. αφήστε που αυτό ΔΕΝ έχει γίνει μονο μια φορά...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ρε κουτακια πες ποσες φορες μιλας στο κινητο οταν οδηγας :headbang: ποσες βγαζεις φλας,ποσο κοιμησμενος εισαι πισω απο το τιμονι.ποσες φορες παραβιαζεις στοπ.ποσο προβλημα δημιουργεις με το κωλοαμαξο στο κυκλοφοριακο που πατε με 2χλμ/ω μεση ωριαια,ποσο στα αρχιδια γραφεις τους μοτοσυκλετιστες που λες αμα θελει ας κοψει αλλιως ας πεσει πανω μου.και επειδη ειστε πολυ μουνια ρε πουστηδες να πηγενεται 1χλμ/ω και να θελετε να χεσετε και να μην προλαβενετε να πατε σπιτι και να χεζεστε :dancing: πανω σας που και για να παρεις τσιγαρα με το αμαξι πας  :birdman: :jerking:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

1) Ποιος σου ειπε οτι ειναι παρανομη η κυκλοφορια αναμεσα απο τις λωριδες ???
2) Εχεις αναρωτηθει τι κατασταση θα επικρατουσε στους δρομους και στα σημεια σταθμευσης της πολης εαν δεν υπηρχαν οι ανθρωποι που εχουν επιλεξει το ρισκο της μαχανης για την μετακινηση τους ? 
3) Το προβλημα σου ειναι με τον "αλητη" που σου γυρισε τον καθρεπτη, με ολους τους αναβατες, με τι ???

Υ.Π. Εαν και δεν οδηγω τακτικα μηχανη, πιστευω οτι μονο οσοι οδηγουν μηχανη μπορουν να ογηδησουν το ΙΧ τους με καποια μεγαλυτερη ασφαλεια προς τους μοτοσυκλετιστες. 

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1

Να μάθεις να είσαι κανονικά στη λωρίδα σου στοιχισμένος να μην σου χτυπάνε τους καθρέπτες.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Να μάθεις να είσαι κανονικά στη λωρίδα σου στοιχισμένος να μην σου χτυπάνε τους καθρέπτες.

+1

Συνήθως οι κομπλεξικοί κλείνουν τελείως τη διέλευση για τα μηχανάκια με το να μην στοιχίζονται με το αυτοκίνητο που είναι μπροστά, πατώντας και καβαλώντας τις διαχωριστικές γραμμές των λωρίδων. Από αυτό τίποτα απολύτως δεν κερδίζουν, απλά ενοχλούν.

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε andras37 Athina... Δεν υπάρχουν μηχανόβιοι αλλά μοτοσικλετιστές. Για τους κακούς αναβάτες των μοτοσικλετών θα συμφωνήσω και εγώ, έχοντας στην πλάτη μου κοντα 3 δεκαετίες στους 2 τροχούς.
Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι με νομοθετικό διάταγμα του 2001 επιτρέπεται η κυκλοφορία των μοτοσικλετών ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Η μοναδική χωρα που είχε αυτόν τον περιορισμό ήταν η Γερμανία μέχρι το 2003. Δεν ισχύει πλέον ούτε και εκεί. Για σκέψου όλα τα δίτροχα να είχαν τέτοιο περιορισμό και να έμπαιναν πίσω από το αυτοκίνητο...Θα ξεκινούσες απ΄τα Πατήσια για το κεντρο και θα έφτανες την άλη μέρα....Ακίνητα όλα τα τροχοφόρα θα ήταν.
Δυστυχώς, οι λίγοι κακοί, κάνουν κακό και στους καλούς...

Σωστός ο Rainbow.
Tα δίκυκλα συντελούν στην ελάττωση του κυκλοφοριακού.
Ας μην τα ρίχνουμε όλα στους μηχανόβιους είναι γεγονός ότι όσο και να προσέχουν οι ίδιοι δεν τους προσέχουν οι άλλοι οδηγοί.
Από προσωπική πείρα όταν κυκλοφορώ με μηχανή δεν μου παραχωρούν τόσο εύκολα προτεραιότητα σε διασταύρωση,  πετάγονται μπροστά και πρέπει να πλακωθώ στα φρεναρίσματα γιατί ξέρει ο άλλος ότι θα σταματήσω αναγκάστηκα, αν πέσω πάνω του μπορεί να με πληρώνει η ασφάλεια του, αλλά εγώ θα φάω τα μούτρα μου, αυτός δε θα πάθει τίποτε πέρα από υλικές ζημίες.
Kάτι τέτοιο δε συμβαίνει όταν είμαι με αυτοκίνητο.
Ας μένει λίγος χώρος για τα δίκυκλα δεν είναι κακό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom