ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.748
- Πόντοι
- 486
προσωπικη εμπειρία 2χρονια πίσω ... μιλάω για την Άννα 590 ... καταρχήν συναντήθηκα 2φορες σε διάστημα 10ημερου με την κυρία .. να ξεκαθαρίσω και τις 2 πέρασα πολύ καλά η κοπέλα άψογη σε όλα ... και εκεί που πίστευα ότι είχα βρει μια καλή καβάτζα 80 ευρώ φουλ προγραμμα για εμένα ήταν value for money ...το επόμενο πρωί. Μου σκάει κλήση από το Κίνητο της λέω τώρα τι έγινε το σηκώνω και μου ξεκινάει ένας τύπος το κατεβατό φιλε άσε 160. Ευρώ στη ρεσεψιόν του χοτελ που βρεθήκαμε για την κυρία Άννα σε ένα φάκελο αλλιώς .... σκαλώνω φυσικά και κλείνω το τηλ .. συνέχισε για 2 μέρες αν θυμάμαι καλά να τηλεφωνεί αυτόματα έκανα φραγή κλήσεων ...μετά σκέφτηκα τι μπορούσε να μου κάνει φυσικά και λεφτά δεν πήγα ποτέ αλλά για το μόνο που φοβόμουν γιατί έχουμε όλοι μια προσωπική ζωή μήπως με είχε ακολουθήσει ο τύπος από το χοτελ στο σπίτι... με τα πολλά δεν με ξανά ενοχλησε...τα γράφω όλα αυτά όχι για την συγκεκριμένη κοπέλα που το ξαναλέω και τις 2φορες πέρασα πολύ καλά αλλά δεν ξέρω αν εναγνοια της αυτός ο τύπος νταβάς δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι της είναι δημιούργησε και σε άλλους προβληματα