ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 486
Από τα καλύτερα service μάγκες
μας καυλωσες παλι... απο βδομαδα μπορει...Χρονια τωρα!@
Τουμπανο σε ολα
μας καυλωσες παλι... απο βδομαδα μπορει...
ααααα ναι ναι σωστος!α με στεναχωρας τωρα
πανω δεξια
3-2-2017
τις διαβασαμε και μας εφτιαξες αλλα προχθες που προσπαθησα να την βρω δεν απαντησε ουτε τηλ ουτε μυνημα.θα ξαναδοκιμασω με την πρωτη ευκαιριαΔιαβαστε κριτικες παιδια
καταρχήν άνοιξα το νήμα γιατί είμαστε εδώ υποτίθεται για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ... έχω δει μεγάλη προβολή για κοπέλες που δεν το αξίζουν και για την ναντιν δεν έχω ακούσει σχεδόν τίποτα .... θα μου πείτε έχει το νήμα της οκ... αλλά η κοπέλα μάγκες δεν παίζεται πεντακάθαρη πολύ ωραία για μαύρη με ωραίο πρόσωπο όσο για τις υπηρεσίες δείτε και τις κριτικές δεν έχω να προσθέσω κάτι ,,,, μια δοκιμή για τους δύσπιστους δεν βλαπτειδλδ τυπε μου >>>??
την ειδες προσφατα;εχω κατακαβλωσει με την κωλαρα της!καταρχήν άνοιξα το νήμα γιατί είμαστε εδώ υποτίθεται για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο ... έχω δει μεγάλη προβολή για κοπέλες που δεν το αξίζουν και για την ναντιν δεν έχω ακούσει σχεδόν τίποτα .... θα μου πείτε έχει το νήμα της οκ... αλλά η κοπέλα μάγκες δεν παίζεται πεντακάθαρη πολύ ωραία για μαύρη με ωραίο πρόσωπο όσο για τις υπηρεσίες δείτε και τις κριτικές δεν έχω να προσθέσω κάτι ,,,, μια δοκιμή για τους δύσπιστους δεν βλαπτει
τέλη Δεκέμβρη την είδα φίλε ... μου είπε θα φύγει και μάλλον αρχές Φεβρουαρίου ξανά πίσωτην ειδες προσφατα;εχω κατακαβλωσει με την κωλαρα της!
ευχαριστω φιλε,ειδα οτι ανανεωσε και τις φωτο της,κωλαρα απιστευτητέλη Δεκέμβρη την είδα φίλε ... μου είπε θα φύγει και μάλλον αρχές Φεβρουαρίου ξανά πίσω
σκέψου μόνο ότι το ανάλ είναι από τα δυνατά της σημειαναι οντως κωλαρα !!!