You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Torrent site για ταινίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 353
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αν ξερεις να χειριζεσαι τα τορρεντ...
για απλα σαιτ (αν κ ειναι διαφημηση...οποτε αν θελετε σβηστε το ποστ μου...)
K ψαξε κ στο google....ΑΑΑΑΑ κ επισης τα σαιτ που παραθετω εχουν τις ταινιες κ εσυ μπορεις να τις δεις αλλα μετα πρεπει να τις αγορασεις απο καταστημα...!!!!!!!!!
για απλα σαιτ (αν κ ειναι διαφημηση...οποτε αν θελετε σβηστε το ποστ μου...)
K ψαξε κ στο google....ΑΑΑΑΑ κ επισης τα σαιτ που παραθετω εχουν τις ταινιες κ εσυ μπορεις να τις δεις αλλα μετα πρεπει να τις αγορασεις απο καταστημα...!!!!!!!!!
για site (http) δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι καλο. Ακομα και αν βρεις θα ειναι μεσα απο rapidshare, megaupload κτλπ.
Δοκιμασε torrents. πολυ καλα και free clients ειναι το μtorrent και azureus. Μετα ψαξε στο isohunt.com , thepiratebay.org κτλπ. για το torrent file και ο client θα κανει τα υπολοιπα.
Δοκιμασε torrents. πολυ καλα και free clients ειναι το μtorrent και azureus. Μετα ψαξε στο isohunt.com , thepiratebay.org κτλπ. για το torrent file και ο client θα κανει τα υπολοιπα.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Η μαλακία με το greek-movies.com είναι ότι τα έχει σε πολύ χαμηλή ανάλυση... τουλάχιστον 2-3 παλιές ελληνικές ταινίες που έχω κατεβάσει, δεν βλέπονται με τίποτα στην τηλεόραση.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
To Tσίου το έχει σε κάπως καλή ανάλυση, βλέπεται.
Η ταινία έχει μουσικούλα του Κ.Βήτα, πολύ γέλιο και είναι καλοφτιαγμένο.
"Πίνεις μπροστά μου και δεν με κερνάς? " (από το τηλέφωνο)
Η ταινία έχει μουσικούλα του Κ.Βήτα, πολύ γέλιο και είναι καλοφτιαγμένο.
"Πίνεις μπροστά μου και δεν με κερνάς? " (από το τηλέφωνο)
πρεπει να είσαι μέλλος όμως
πρεπει να είσαι μέλλος όμως
Το ψάχνω καιρό... έχει κάποιος τη δυνατότητα να με κάνει Invite?
Thanks!
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
παιδια αν θελετε πηγαινετε να γινετε μελος στο ελληνικες ταινιες,δισκογραφιες,κλπδε χρειαζεται να σε κανει καποιος invite...το μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει να πας να κανεις εγγραφη ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΣΑΒΒΑΤΟ.μονο αυτες τις μερες δεχονται εγγραφες.....!!καλο site ειναι παντως..οποιος θελει.......
την εχω δει την ταινια και την εχω κιολας σε πολυ καλη ποιοτητα, εχει πολυ γελιο!!! το καλυτερο ομως ειναι οτι ο δημιουργος εμνευστηκε απο αληθινη ιστορια!! ενα αλλο + ειναι οτι σου δειχνει ωμα τι γινετε με την πραγματικοτητα των σκληρων ναρκοτικων!!! εχει πολυ καλες ερμηνειες απο αγνωστους ηθοποιους !!! την προτεινω ανεπιφυλακτα!!
κι αν θες να την κατεβασεις κανεις επικοληση το λινκ που εδωσε ο σαβαλας εδωμε καλη συνδεση το βλέπεις online και απο δω
[video]http://javimoya.com/blog/youtube_en.php#[/video]
και την κατεβαζεις,οπως κι αλλα στριμινγκ βιντεο απο γκουγκλ κτλ
τρομερο μαν οτι θες το κρατας.youtube,yuvutu,google οτι θες..πολυ δυνατο κομματι!!!ωραιος ο psaxnwtrans
, δεν την ηξερα αυτή τη πατέντα!
στο εχεις παει ??
nickolas18
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δοκίμασε και το
ok ολα αυτα αλλα παραμενει η ερωτηση μου αν κάποιος μπορει να μου κανει invite.
γενικα εχω ακουσει ότι οτι το ειναι super.
γενικα εχω ακουσει ότι οτι το ειναι super.
Εγω παντως απο μια χαρα το ειχα κατεβασει...
Τωρα που λεμε για το torrents πιστευω εχετε μαθει για το νεο τρακερ παρακλαδι του greek-tracker.com
που εχει μονο τσοντουλες...ακομα η εγγραφη ειναι ανοιχτη αλλα ακομα ειναι στην αρχη με αρκετα προβληματα και χαμηλες συνδεσεις..
Τωρα που λεμε για το torrents πιστευω εχετε μαθει για το νεο τρακερ παρακλαδι του greek-tracker.com
που εχει μονο τσοντουλες...ακομα η εγγραφη ειναι ανοιχτη αλλα ακομα ειναι στην αρχη με αρκετα προβληματα και χαμηλες συνδεσεις..
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
grios γράψου στο έχει όλες τις σειρές full speed downloads αλλά πρέπει να προσέχεις το ratio σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις