You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η επιστολή μιας πρώην ιερόδουλης προς τους πελάτες της ....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 357
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.699
- Πόντοι
- 26.096
Urban legend.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
έλεος με αυτές τις προσπάθεις που κάνουν να γεμίσουν ανθρώπους με ενοχές
γνωρίζουμε καλά ότι είμαστε τέρατα και ότι δεν φοράμε φωτοστέφανα και γουστάρουμε κιόλας
σε αντίθεση με τους ηθικολόγους - ενοχολόγους
αν ήταν όντως επιστολή ιερόδουλης θα γνώριζε καλά ότι δεν πρόκειται περί εγκεφαλικού παιχνιδιού και επιβεβαίωσης... αυτά είναι οι εξαιρέσεις
δεν είναι οι περισσότεροι πελάτες βλαμμένα που νοιάζονται για ψυχική επαφή η κάποιου είδους επιβεβαίωσης
απλά πληρώνουν για να κάνουν σεξ συγκεκριμένη στιγμή με συγκεκριμένο σωματότυπο - στιλ γυναίκας
τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο
γνωρίζουμε καλά ότι είμαστε τέρατα και ότι δεν φοράμε φωτοστέφανα και γουστάρουμε κιόλας
σε αντίθεση με τους ηθικολόγους - ενοχολόγους
αν ήταν όντως επιστολή ιερόδουλης θα γνώριζε καλά ότι δεν πρόκειται περί εγκεφαλικού παιχνιδιού και επιβεβαίωσης... αυτά είναι οι εξαιρέσεις
δεν είναι οι περισσότεροι πελάτες βλαμμένα που νοιάζονται για ψυχική επαφή η κάποιου είδους επιβεβαίωσης
απλά πληρώνουν για να κάνουν σεξ συγκεκριμένη στιγμή με συγκεκριμένο σωματότυπο - στιλ γυναίκας
τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Δεν βίωσε τον ελληνικό ρομαντισμό και τα γράφει αυτά.
Βασικά, στα @@ μας!
Βασικά, στα @@ μας!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.699
- Πόντοι
- 26.096
Tanja Rahm was prostituted for three years in different Danish brothels. She managed to extricate herself from prostitution when she was 23 years old. Suffering of anxiety and depression, she managed to educate as a therapist, sexologist and as a lecturer. Her 2010 book “A-Z Love and Sexuality” was published in Denmark. In 2014 she got a degree in social education at University Sjaelland.
She teaches students about sexuality and speaks loudly against prostitution. She is a political activist and has spoken politically at hearings in Denmark against prostitution. As a writer, she has written lots of articles about and negative efforts of prostitution.
Tanja wasn’t physically forced into prostitution. She didn’t have a pimp and used to say that her choice was made by her, and her alone. After a long journey with intense therapy, she discovered that her route into prostitution had been psychologically coerced because of a dysfunctional childhood, a youth littered with sexual assaults, and a resulting low self-esteem and a lack of confidence in her surroundings. She now says: “prostitution is never a free choice”.
She teaches students about sexuality and speaks loudly against prostitution. She is a political activist and has spoken politically at hearings in Denmark against prostitution. As a writer, she has written lots of articles about and negative efforts of prostitution.
Tanja wasn’t physically forced into prostitution. She didn’t have a pimp and used to say that her choice was made by her, and her alone. After a long journey with intense therapy, she discovered that her route into prostitution had been psychologically coerced because of a dysfunctional childhood, a youth littered with sexual assaults, and a resulting low self-esteem and a lack of confidence in her surroundings. She now says: “prostitution is never a free choice”.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μάγκες πέραν του κάτα πόσο μας αρέσουν η όχι αυτά που γράφει η τύπισα, που σίγουρα σε κάποιους απο εμάς δεν μας αρέσουν,ενω κάποιους άλλους μας αφήνουν αδιάφορους, καλό θα ήταν για να μην γινόμαστε αιθεροβάμονες να παραδεχθούμε κάτι.
Οι περισσότερες εργαζόμενες του χώρου έτσι όπως η τύπισα το περιγράφει αισθάνονται για τους πελάτους τους, για εμάς δηλαδή !!
Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει χύμα. Αλλά στη πλειοψηφία τους είναι αλήθεια και η πλειοψηφία των γυναικών του χώρου κατά τη γνώμη μου έτσι αισθάνεται.
Στα αρχίδια μας ήδη προείπαν κάποιοι φίλοι. Εντάξει είναι και αυτο μια άποψη, μια προσέγγιση του θέματος !!
Ολες οι απόψεις σεβαστές !!!
Είναι όμως καλό να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις !!
Οι περισσότερες εργαζόμενες του χώρου έτσι όπως η τύπισα το περιγράφει αισθάνονται για τους πελάτους τους, για εμάς δηλαδή !!
Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει χύμα. Αλλά στη πλειοψηφία τους είναι αλήθεια και η πλειοψηφία των γυναικών του χώρου κατά τη γνώμη μου έτσι αισθάνεται.
Στα αρχίδια μας ήδη προείπαν κάποιοι φίλοι. Εντάξει είναι και αυτο μια άποψη, μια προσέγγιση του θέματος !!
Ολες οι απόψεις σεβαστές !!!
Είναι όμως καλό να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις !!
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Aμα εχει ψηγματα αληθειας το οσα λεει, τοτε καλο θα ηταν να αλλαξει ψυχολογο.Tanja Rahm was prostituted for three years in different Danish brothels. She managed to extricate herself from prostitution when she was 23 years old. Suffering of anxiety and depression, she managed to educate as a therapist, sexologist and as a lecturer. Her 2010 book “A-Z Love and Sexuality” was published in Denmark. In 2014 she got a degree in social education at University Sjaelland.
Κακοποιηθηκε λεει μικρη και αυτο την οδηγησε στην πορνεια. ΜΑΛΑΚΙΕΣ, θα μπορουσε να ηταν ψυχολογικα σκατα με χαμηλη αυτοεκτιμηση χωρις να πληρωνετε ΑΔΡΑ για να την πηδανε.
Το αστερι της ο ψυχολογος θα της ειπε πως δεν φταις εσυ που γουσταρες το χρημα, φταιει ο χαμηλος σου αυτοσεβασμος που προκληθηκε απο την κακοποιηση σου, δεν εισαι απλα μια πουτανα που γουσταρε ευκολα φραγκα.
Υπαρχουν οντως περιπτωσεις που τις λυπασαι. Η συγκεκριμενη να παει να γαμηθει.
Και αλλα αυτο το "μαρτυριο", και οι σωματικες πληγες, σε τρια χρονια.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Αγαπητή (πρώην) πουτάνα,
Αν νομίζεις ότι ένιωσα έλξη για σένα επειδή αποφάσισα να πληρώσω για να σε πηδήξω γελιέσαι.
Απλά εκείνη τη στιγμή ήθελα να εκτονωθώ και βαριόμουνα να πάω παρακάτω.
Μη νομίζεις ότι τα λεφτά που σου δίνω τα βρίσκω στο δρόμο. Να ξέρεις ότι μετά μετανιώνω που διάλεξα μια ξεπέτα σαν εσένα.
Και μη μπερδεύεσαι. Και εγώ μια ηθοποιό έψαχνα να προσποιήται ότι περνάει καλά μαζί μου. Διαφορετικά θα καθόμουν να ακούσω τις μαλακίες της γκόμενας ή της γυναίκας μου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ.
Μην πιστεύεις τις μαλακίες που σου λέω για το τι θέλει ένα κορίτσι σαν εσένα σε αυτή τη δουλειά. Πρέπει κάτι να πω για να για να μην παίζουμε σε βουβό κινηματογράφο.
Γνωρίζω ότι δεν ικανοποιήσαι ούτε ερεθίζεσαι σεξουαλικά αλλά αντιθέτως προσποιήσαι.. Αλλά ξέρεις κάτι? Πληρώνω για να ικανοποιηθώ εγώ και όχι εσύ.
Και σου επαναλαμβάνω. Μην πιστεύεις ότι μαλακία σου λέω κατά τη διάρκεια του sex. Όταν τελειώσω και φύγω δεν θυμάμαι τίποτα από ότι σου είπα.
Σίγουρα δεν πηγαίνεις σπίτι μετά από μένα εκτός αν είμαι ο τελευταίος της βάρδιας όπως και εγώ δεν πηγαίνω σπίτι όταν σε εξυπηρετώ όταν έρθεις στη δουλειά μου αλλά περιμένω τον επόμενο πελάτη. Έτσι είναι όλες οι δουλειές και μη ξεχνάς ότι δεν σε ανάγκασα εγώ να κάνεις αυτή τη δουλειά αλλά είναι δική σου επιλογή.
Πραγματικά μη λυπάσαι εμένα που πληρώνω για να ικανοποιήσω τις σεξουαλικές μου ορέξεις όπως γουστάρω. Να λυπάσαι τον εαυτό σου γιατί με αυτά που γράφεις δείχνεις πόσο πολύ μισείς τους πελάτες που τόσα χρόνια κορόιδευες με τις ξεπέτες σου ενώ εκείνοι σε στήριζαν οικονομικά.
Είμαι σίγουρος ότι ότι δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις στη συνέχεια θα αισθάνεσαι το ίδιο μίσος
για όσους έχουν την ατυχία να χρειαστούν τις υπηρεσίες σου.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
maximilian
Αν νομίζεις ότι ένιωσα έλξη για σένα επειδή αποφάσισα να πληρώσω για να σε πηδήξω γελιέσαι.
Μη νομίζεις ότι τα λεφτά που σου δίνω τα βρίσκω στο δρόμο. Να ξέρεις ότι μετά μετανιώνω που διάλεξα μια ξεπέτα σαν εσένα.
Και μη μπερδεύεσαι. Και εγώ μια ηθοποιό έψαχνα να προσποιήται ότι περνάει καλά μαζί μου. Διαφορετικά θα καθόμουν να ακούσω τις μαλακίες της γκόμενας ή της γυναίκας μου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ.
Μην πιστεύεις τις μαλακίες που σου λέω για το τι θέλει ένα κορίτσι σαν εσένα σε αυτή τη δουλειά. Πρέπει κάτι να πω για να για να μην παίζουμε σε βουβό κινηματογράφο.
Γνωρίζω ότι δεν ικανοποιήσαι ούτε ερεθίζεσαι σεξουαλικά αλλά αντιθέτως προσποιήσαι.. Αλλά ξέρεις κάτι? Πληρώνω για να ικανοποιηθώ εγώ και όχι εσύ.
Και σου επαναλαμβάνω. Μην πιστεύεις ότι μαλακία σου λέω κατά τη διάρκεια του sex. Όταν τελειώσω και φύγω δεν θυμάμαι τίποτα από ότι σου είπα.
Σίγουρα δεν πηγαίνεις σπίτι μετά από μένα εκτός αν είμαι ο τελευταίος της βάρδιας όπως και εγώ δεν πηγαίνω σπίτι όταν σε εξυπηρετώ όταν έρθεις στη δουλειά μου αλλά περιμένω τον επόμενο πελάτη. Έτσι είναι όλες οι δουλειές και μη ξεχνάς ότι δεν σε ανάγκασα εγώ να κάνεις αυτή τη δουλειά αλλά είναι δική σου επιλογή.
Πραγματικά μη λυπάσαι εμένα που πληρώνω για να ικανοποιήσω τις σεξουαλικές μου ορέξεις όπως γουστάρω. Να λυπάσαι τον εαυτό σου γιατί με αυτά που γράφεις δείχνεις πόσο πολύ μισείς τους πελάτες που τόσα χρόνια κορόιδευες με τις ξεπέτες σου ενώ εκείνοι σε στήριζαν οικονομικά.
Είμαι σίγουρος ότι ότι δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις στη συνέχεια θα αισθάνεσαι το ίδιο μίσος
Με φιλικούς χαιρετισμούς
maximilian
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Αγαπητή (πρώην) πουτάνα,
javascript:void(0);
Με φιλικούς χαιρετισμούς
maximilian
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
αποδεικνύει ότι εκτός από πουτάνα στο κορμί είναι και ΠΟΥΤΑΝΑ στην ψυχή και στο μυαλό όπως όλες
ένα κομμάτι πληρωμένο κρέας
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.699
- Πόντοι
- 26.096
Αγαπητή (πρώην) πουτάνα,
Με φιλικούς χαιρετισμούς
maximilian
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.699
- Πόντοι
- 26.096
αποδεικνύει ότι εκτός από πουτάνα στο κορμί είναι και ΠΟΥΤΑΝΑ στην ψυχή και στο μυαλό όπως όλες
όλες πουτανες.όλες πολυοργασμικες καριολες είναι.απλά θέλουν να πληρώνονται κιόλας ενώ χύνουν.καμία τους δεν μισεί την πουτσα αλλά την λαχταράνε.αλλά τουλάχιστον Αυτή έχει μπέσα σε αντίθεση με τις έξω που είναι για μπαμπεσα.εθισμένος στον καβλι ολες και στην επιβεβαίωση τουαποδεικνύει ότι εκτός από πουτάνα στο κορμί είναι και ΠΟΥΤΑΝΑ στην ψυχή και στο μυαλό όπως όλες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23