Καλησπέρα συναγωνιστες. Βρίσκομαι στη Γερμανία για δουλειές. Βλέπω πως πολλές εργατριες του έρωτα, προσφέρουν σεξ χωρίς προφυλαξη και τελείωμα μέσα με ένα μικρό ποσό παραπάνω. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Μου είπαν πως οι κοπέλες ελέγχονται κάθε βδομάδα, πως έχουν χαρτιά και πως αν δεν ήταν υγιείς δεν θα τους επέτρεπε το γερμανικό κράτος να δουλεύουν. Μου είπαν μάλιστα να μου στείλουν και τις τελευταίες εξετάσεις της κοπέλας. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Θα πηγαινατε χωρίς καποτα με πουτανα? Με τρώει ο κωλος μου το κάνω. Το σεξ χωρίς προφυλαξη εδώ επιτρέπεται χρόνια. Παρόλα αυτά, δεν υπήρχε καμία έξαρση του aids και όποιος έχει ζήσει Γερμανία ξέρει, πως αν κάτι ήταν επικίνδυνο, θα είχε απαγορευτεί καώρα.
Κάθε βδομάδα που λές ελέγχονται μονάχα για τα ψιλά.(Βασικά δύο φορές το μήνα γνωρίζω ότι περνάνε)
Για τα χοντρά που θα έπρεπε να σε ανησυχεί(βασικά το ότι παίρνουν ακάποτα τον οποιονδήποτε χωρίς εξετάσεις θα έπρεπε κυρίως να σε ανησυχεί) ελέγχονται μονάχα μία φορά το μήνα.
Υπήρχαν κανονικά FKK στην Γερμανία τα οποία λόγω αναδουλειών το γύρισαν σε φουλ ακαποτάδικα.
Από τότε αυξήθηκαν πολύ τα περιστατικά στην περιοχή.
Γνωρίζω υπόθεση όπου γιατρός που έλεγχε 5 κλάμπς στην περιοχή βρήκε 27 περιστατικά με HIV(δεν γνωρίζω μέσα σε τί διάστημα εμφανίστηκαν αυτά,πχ μπορεί να ήταν και μέσα σε 5 χρόνια)
Το ότι δεν έχεις βρεί τίποτα στο internet γραμμένο για κάτι τόσο βαρύ δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί αφού λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται να γράψεις κάτι στα φόρουμ.
Οπότε δεν πρόκειται να μπει κανείς κ να πεί ότι πχ η Κλάρα από το τάδε κλάμπ εντοπίστηκε με hiv.
Ούτε ότι στο τάδε κλάμπ εμφανίστηκε περιστατικό hiv.
Εκτός αν βγεί εισαγγελική διάταξη όπως έκανε πχ τότε ο Λοβέρδος.