Νέα

Πιστεύετε τις εξετάσεις που σας δείχνουν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Abebablom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Η ερώτηση είναι απλή και ξεκάθαρη. Κατά πόσο πιστεύετε τις εξετάσεις που σας δείχνουν ας πούμε σε ένα studio, από τη στιγμή που το όνομα της κοπέλας είναι σβησμένο? Φυσικά, καταλαβαίνω ότι δεν θα μας δώσουν και στοιχεία ταυτότητας, αλλά πως πιστοποιείτε ότι οι εξετάσεις ανήκουν στη συγκεκριμένη κοπέλα και όχι σε κάποια άλλη?
Επίσης... Τι νόημα έχει όταν σας δείχνουν εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί πριν 6μηνο και βάλε??? Στο μεταξύ δεν παίζει να έχει συμβεί κάτι?

Απλά ερωτήσεις για σκέψη... Φυσικά οι πραγματικές επαγγελματίες είναι αυτές που ψάχνονται και ενδιαφέρονται για την υγεία τους περισσότερο από όλους και κάνουν τακτικά εξετάσεις. Όμως..........

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..τύπε,κόψε το γαμήσι..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Δεν τις πιστεύω η απορία σου και τα επιχειρήματα σου είναι εύλογα.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μπορεί να είναι αληθινά, μπορεί και οχι. Αφου δε μας δείχνουν στοιχεία ταυτότητας της πουτάνας δε μπορούμε να ξέρουμε αν ειναι αυτηνής. Αρα δεν εχουν καμία αξία, είμαστε στο άγνωστο. Εξ άλλου η ψευτιά και η παγαποντιά είναι στο ντιενέι των πουτανοκυκλωμάτων, δε μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει λειτουργώ καθαρά και ξάστερα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τυπε άμα δεν είσαι ρομαντικός για να θες να τις καρφωνεις
ακαποτα τι σε κοφτει για τις εξετάσεις τους;

Αν πάλι είσαι ρομαντικός τότε κάνε εσύ συχνά εξετάσεις
και κάνε και φεις κοντρολ στα μουνακια που γαμεις ακα
και όλα καλά.

Σίγουρος δεν θα είσαι ποτέ πάντως.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αμα την ξερεις χρονια, πινεις καφε, πορτακαλαδα και ριχνεις και κατουρημα μετα τον κρεμπιε, ειναι απολυτα ασφαλες μυστη  :grin: :wanker: :rockon:

Όλα καλά εκτός του κρεμπιε,
εκεί έχουμε ιδεολογική διαφωνία... χεχεχε

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κρεμπιεδες μονο σε κορασιδες που το εχουν αναγκη... :wanker:
Δε χαλαμε χατηρια...  :grin:

ΥΓ π.χ. άμα εριχνα κρεμπιε στη φοιτητριουλα
       και την γκαστρωνα, τώρα δεν θα ήταν
       στο UK για το 'μεταπτυχιακό' της... χεχεχε
       θα εκοβα την τύχη του κοριτσιού.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εκανες παρανομα εξτραδακια με την Αλινα ρε μυστη!!!;;;  :grin:  :rockon: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Δωσε ινφο στο καταλληλο θρεντ, το εχουμε τεραστια αναγκη!!!  :grin:  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Για όσες τελειωνουν την καριέρα τους εντός Ελλάδος
μπορώ να μιλήσω... χεχεχε σπάει το απόρρητο.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πιστεύω πως ο cobra σίγουρα ζητά τα χαρτιά των κορασίδων  :grin: :grin: :grin: ... τώρα χωρίς πλάκα τα περισσότερα αιδοία του χώρου και εκτός όλο και κάποιο παράσημο μικρό ή μεγάλο θα έχουν, εκτός εξαιρέσεων  ... αλλά άμα κάθεσαι και τα σκέφτεσαι αυτά θα ξενερώσεις και δεν θα δες να γαμάς  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει κανένας σίγουρος τρόπος να ξέρεις ότι οι εξετάσεις είναι οι σωστές αλλά ακόμα και να είναι το χρονικό περιθώριο που πρέπει να περάσει για να δείξουν είναι το λιγότερο ένας μήνας. Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει πηγαίνει κανείς με το σκεπτικό ότι πάντα και με όλες μπορεί να την πατήσει και να παίρνει τις προφυλάξεις του/ρίσκα του κατά πως εκείνος πιστεύει.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του δεν φταίνε οι πουτάνες αν κολλήσει κάποιος κάτι εν γνώση του πάει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Εμενα ολα τα κοριτσια που εχω κανει παρανομα εξτραδακια μου λενε οτι ειναι καθαρες και οτι το κανουν μονο μαζι μου  :rockon:

το ιδιο ακριβως λενε και σε εμενα φιλε Κομπρα!!!  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εμενα ολα τα κοριτσια που εχω κανει παρανομα εξτραδακια μου λενε οτι ειναι καθαρες και οτι το κανουν μονο μαζι μου  :rockon:
Δε μιλάω για τα κορίτσια που γνωρίζεις καιρό και που σε έχουν πελώρια ανάγκη. Μιλάω για τις άλλες...  :grin:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το ηξερα οτι ειναι ρομαντικο το Αλινακι.  :rockon: :rockon:
Δωσε ινδο μυστη μου, πως εγινε το σκηνικο; Απ την πρωτη φορα, η προεκυψε αργοτερα οταν γνωριστηκατε καλυτερα; :grin:
Δωστε ινφο στα παρανομα εξτραδακια   :wanker: :wanker: :wanker:

βάλε μια γραμμή τεστ στο θέμα με τα παρανομα εξτρακια
γιατί είμαι απ το ταβλετ και δεν το βρίσκω,
να το δω στη λίστα και θα σας πω τα σκηνικά του
έρωτα μου με το πιπινακι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Δεν υπάρχει κανένας σίγουρος τρόπος να ξέρεις ότι οι εξετάσεις είναι οι σωστές αλλά ακόμα και να είναι το χρονικό περιθώριο που πρέπει να περάσει για να δείξουν είναι το λιγότερο ένας μήνας. Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει πηγαίνει κανείς με το σκεπτικό ότι πάντα και με όλες μπορεί να την πατήσει και να παίρνει τις προφυλάξεις του/ρίσκα του κατά πως εκείνος πιστεύει.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του δεν φταίνε οι πουτάνες αν κολλήσει κάποιος κάτι εν γνώση του πάει.

Πολύ περισσότερο.

Το αυστραλιανό αντιγόνο(HBsAg) για την ηπατίτιδα B έχει παράθυρο 60 ημερών.
Το ΑΝΤΙ-HCV(Hep C ολικό αντίσωμα) για την ηπατίτιδα C έχει παράθυρο 80 ημερών.

Αν κάνετε Μοριακή Ανίχνευση του ιϊκού φορτίου(PCR μέθοδο) το παράθυρο ελαττώνεται σε 34 ημέρες για την B κ 23 για την C.

Αλλά κοστίζει τα πενταπλάσια π λέει ο λόγος(100eu για την C έδωσα κ 80eu για την B) κ καμία κοπέλα δεν το κάνει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πολύ περισσότερο.

Το αυστραλιανό αντιγόνο(HBsAg) για την ηπατίτιδα B έχει παράθυρο 60 ημερών.
Το ΑΝΤΙ-HCV(Hep C ολικό αντίσωμα) για την ηπατίτιδα C έχει παράθυρο 80 ημερών.

Αν κάνετε Μοριακή Ανίχνευση του ιϊκού φορτίου(PCR μέθοδο) το παράθυρο ελαττώνεται σε 34 ημέρες για την B κ 23 για την C.

Αλλά κοστίζει τα πενταπλάσια π λέει ο λόγος(100eu για την C έδωσα κ 80eu για την B) κ καμία κοπέλα δεν το κάνει.
Γιόρκι 1 μήνας είναι το παράθυρο που πιάνει το 90% (και βάλε) των περιπτώσεων hiv,για την ηπατίτιδα β υπάρχει εμβόλιο...είναι τρελός όποιος πάει με ιερόδουλες και δεν το έχει κάνει. Και για τις δύο ηπατίτιδες 100% σίγουρος μπορείς να είσαι μετά από 6 μήνες και αρκετά σίγουρος μετά από 3.

Δεν νομίζω όπως ότι οι περισσότερες ιερόδουλες δίνουν 300 ευρώ που έχει το pcr κάθε 15 μέρες...για κάθε σμν ξεχωριστά...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Γιόρκι 1 μήνας είναι το παράθυρο που πιάνει το 90% (και βάλε) των περιπτώσεων hiv,για την ηπατίτιδα β υπάρχει εμβόλιο...είναι τρελός όποιος πάει με ιερόδουλες και δεν το έχει κάνει. Και για τις δύο ηπατίτιδες 100% σίγουρος μπορείς να είσαι μετά από 6 μήνες και αρκετά σίγουρος μετά από 3.

Δεν νομίζω όπως ότι οι περισσότερες ιερόδουλες δίνουν 300 ευρώ που έχει το pcr κάθε 15 μέρες...για κάθε σμν ξεχωριστά...
Δεν πρόσεξες τι έγραψα παραπάνω  για τις εργαζόμενες.

Για το hiv που έγραψες ,το τεστ 4ης γενιάς(type I & type II) πιάνει κ στις 14 ημέρες (άντε βάλε ένα 20ήμερο πες).

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν πρόσεξες τι έγραψα παραπάνω  για τις εργαζόμενες.

Για το hiv που έγραψες ,το τεστ 4ης γενιάς(type I & type II) πιάνει κ στις 14 ημέρες (άντε βάλε ένα 20ήμερο πες).
Έχεις δίκιο, συμφωνούμε άρα ότι δεν τις κάνουν οι ιερόδουλες τις εξετάσεις αυτές...ναι το τεστ αυτό πιάνει από τις 15 μέρες σχεδόν αλλά έχω διαβάσει σε έγκυρες πηγές ότι στις 4 εβδομάδες έχει τυπικά 95% επιτυχία αλλά πρακτικά πολύ μεγαλύτερη. Επίσης επειδή ενημερώνομαι πάνω σε τέτοια θέματα συχνά λένε ότι με τις μετρήσεις και τις δοκιμές που κάνουν σε λίγο θα κάνουν και επίσημο το 4 εβδομάδες.
Το τεστ 4ης γενιάς πιάνει από τις 15 ημέρες μόνο για το hiv type I. To type II θέλει περισσότερο αλλά είναι πολύ σπάνιο στις Ευρωπαικές χώρες έτσι και αλλιώς.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Mυστες παντως περα απ την πλακα, 7 στις 10 κορασιδες(για να μην πω και παραπανω), δεν κανουν σχεδον ποτε εξετασεις. Το ξερω απο πρωτο χερι
Για την πάρτη τους μπορεί να κάνουν αρκετές τύπε,απλά αυτές που θα δεις εσύ δε θα είναι δικές τους. Αυτές που κάνουν ακαπέλα τα πάντα εννοείτε ότι δε κάνουν αφού τον ξέρουν τον δρόμο τους η τον έχουν ήδη πάρει και δε τις νοιάζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom