Νέα

Kamelie (Citytourinparis)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 563
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/kamelie-citytourinparis/]Kamelie (Citytourinparis)[/url]

BOMBARDIER
17/10/06


Σήμερα συνάντησα την Kamelie, από citytourinparis.com . Τσέχα. Κατ’ αρχάς να θυμηθείτε ότι είμαι νέος στο αντικείμενο, οπότε δεχθείτε με μεγαλύτερη από συνήθως επιφύλαξη αυτά  που γράφω. Με υποδέχθηκε με ένα κουστούμι (σταυρωτό, μεγάλο ντεκολτέ σουτιέν από μέσα). Όπως στις φωτογραφίες της, ίσως 1-2 χρόνια μεγαλύτερη. Πολύ φιλική, πολύ ζεστή. Λεπτό σώμα, στήθος φυσικό 2.5-3 νομίζω, σκούρες θηλές, μεγάλες ρόγες. Ξυρισμένη (αποτριχωμένη παντού, εκτός από μία γραμμή στο εφηβαίο). Αξιοπρεπής πίπα, με υπομονή και διάρκεια. Ποικιλία στις στάσεις, χωρίς αρνήσεις. Υπήρξε καλή χημεία. Ήταν λίγο κουρασμένη το κορίτσι μας, εχτές την είχαν κλεισμένη από τις 09.00 το πρωί έως τις 03.00 σήμερα τα ξημερώματα. Παρόλα αυτά, και ενώ ήμουν μεσημεριανό ραντεβού, είχε και διάθεση και καλό performance . Δήλωσε ενθουσιασμένη με τους Έλληνες (πρώτη της φορά στην Ελλάδα) και θα επιδιώξει με το πρακτορείο της να ξανά-έρθει. Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος, αλλά πάλι δεν έχω στοιχεία για σύγκριση.




ingr2
18/10/06


Έκλεισα με Kamelie (citytourinparis.com) χθες βραδάκι για ένα διωράκι. Πολύ απλά συμπλήρωσα προχθές την φόρμα online και χθες πήρα τηλ. απλά για επιβεβαίωση. Ευγενέστατη η κυρία, μου έστειλε mail για τις λεπτομέρειες.
Να μην τα πολυλογώ έφτασα ακριβώς στην ώρα μου. Στη ρεσεψιόν δεν ρωτάνε τίποτα. Προσοχή, το μέρος δεν έχει άπλες για parking.
Μου άνοιξε η  Kamelie και φορούσε το μπλε φόρεμα που φοράει στις φωτογραφίες της. Όμορφη, απλή, γλυκιά και ευγενική. Μετά από λίγη κουβεντούλα ήρθε η πρώτη πιπούλα. Πολύ καλή και παθιάρικη. Δεν άργησα για την πρώτη κατάθεση στο στοματάκι της που μ' έκανε να σπαρταρήσω (έχω και μια αδυναμία στις πίπες  )
Την δεύτερη φορά πήρα κουλουράκι και την τρίτη ήρθε από πάνω.
Πολύ καλή συμμετοχή, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είναι η κοπέλα σου και σε γουστάρει.
Εμφάνιση 8/10, Συμμετοχή 9/10, GFE 9/10, Overall 9/10.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα.




APSOGOS
11/11/06


Φίλοι συναγωνιστές συνάδελφοι αβε. Χθες λοιπόν είχα την πρώτη μου επαφή με ct girl. και το όνομα αυτής Kamelie. Ένα θα σας πω. Να είχα χρήματα να την έπαιρνα όλη μέρα. Φανταστική πίπα πολύ καλή, συμμετοχή λες και ήμουν με γκόμενα. Συνιστάτε ανεπιφύλακτα. Σε όλα τις δίνω 9/10 γιατί δεν έχω και άλλες εμπειρίες.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom