Νέα

Chantal

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 919
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/chantal/]Chantal[/url]

il5251
Μαρτίου 07, 2007


Chantal 5/3-9/3

Χθες το απόγευμα είπα να τη δοκιμάσω και νω δω τι γίνεται (και να ζητήσεις πληροφορία για καμμιά κοπέλα, δεν σου δίνουν, βαριούνται να γράφουν, δεν ενημερώνουν.......). Λοιπόν παιδιά αν θέλετε τρέξτε να τη δοκιμάσετε. Μπορεί να τα κάνει όλα under protection ακόμα και το στοματικό άλλα είναι πολύ καλή, ξέρει τι κάνει και κάνει καλά τη δουλειά της.
Με περίμενε με εσώρουχα μαύρα μόνο, ένα πολυ καυτό στρινγκ και ένα σουτιέν που ίσα ίσα χωρούσαν τα βυζάκια της. Νούμερο 4 πολύ καλό για τους λάτρεις. Σώμα αδύνατο (όχι πολύ, για εμένα το τέλειο σε αναλογίες) και πρόσωπο πολύ όμορφο, γλυκό και με πονηρό χαμόγελο.  Καλύτερη από τις φωτογραφίες (η κάτω σειρά την αντιπροσωπεύει πιο πολύ). Είναι από τις όμορφες γυναίκες που χαίρεσαι να τις πηδάς.
Ξεκινησε με μασσάζ από την πλάτη μέχρι τις πατούσες, ομολογώ πολυ καλό χωρίς να είμαι και φίλος.
Στοματικό τέλειο με γλύψιμο και ρούφηγμα και στις μπάλες και στον βάζει όλο μέσα, μέχρι το λαρύγγι !!!!!! Οχι το καλύτερο αλλά από τα πολύ καλά. Στο σεξ πολυ καλή με αλλαγή στάσεων να παίρνει πρωτοβουλίες να αναστενάζει όσο πρέπει με καλή κινηση και ευλιγισία. Αφήνει να βάζεις δάχτυλα και στο κωλαράκι και καλή ανταπόκριση όταν τη γλύφεις. Της βάζω υψηλή βαθμολογία εκεί. Το μόνο μείον είναι ότι βάζει πολύ κρέμα και εμένα προσωπιοκά δεν μου αρέσει.
Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό. Εκανα συμφωνία από την αρχή, αφού μου είπε ότι τα κάνει όλα με προφυλακτικό, και της λέω ΟΚ για τα άλλα, αλλά θέλω Anal και μου λέει δεν σου υποσχομαι αλλά θα το προσπαθήσω. Λοιπόν όχι μόνο το προσπαθήσαμε, αλλά είχε ένα κωλαράκι τέλειο !!!!!!!! Στενή όμορφη και καυλιάρικη τρυπούλα με φοβερή αίσθηση. Όταν την πηδάς από τον κώλο, η τέλεια αίσθηση !!!! Με πολύ καλή κίνηση, πνιχτές κραυγές και όχι προσποιητές, έδειχνε ότι όχι απλά της άρεσε αλλά το απολάμβανε !!! Την προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του είδους γιατί είναι top. Εγώ τρελλαίνομαι για τέτοια κωλαράκια !!!!!
Στα σύν ότι δεν παραπονιέται, δεν λέει όχι, μιλάει όσο θέλεις εσύ, όμορφα, ξέρει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι τσέχα.
Το έκανα 4 φορές μαζί της και το καταευχαριστήθηκα. Αν ξανάρθει θα την ξανάπαιρνα ευχαρίστως. Την προτείνω ανεπιφύλακτα στους φίλους, δεν θα σας δυσαρεστήσει.
Γενική βαθμολογία 8/10 (κουλούρι 9/10) και είμαι και πολύ..............αυστηρός στους βαθμούς μου.
Αυτά απο εμένα και τέτοιες κριτικές θα ήθελα να βλέπω πολλές εδώ μέσα, από όλα τα μέλη. Νέους, παλιούς για όλες τις κοπέλες για να ξέρουμε τι ψωνίζουμε και τι μας συμφέρει να κάνουμε.
Να είστε καλά και να ..... πηδάτε καλύτερα !!!!!!!!
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom