You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 608
- Εμφανίσεις 209K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
supermarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε ούτε στο μυαλό μου να έμπαινες.Το ίδιο ψάχνω και εγώ.Με μία μικρή έρευνα βρήκα ένα στη κομνηνών(κάθετη στη τσιμισκή).Από ότι κατάλαβα είναι αποκλειστικά ημιδιαμονής.Κάτσε να ψάξω ξανά το όνομα
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ενημερώστε και εμένα ρε παιδιά. όπως και για κανέναν καλό καλ-γκερλ
grande mafia
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
έαν άλλο ξενοδοχείο ημηδιανομής είναι στην μοναστηρίου filoxenia
ενα αλλο είναι στα Τ΅ΕΙ συνδου απέντι
στο ωραιόκλαστρο έχει!!!
θελετε κιάλα!!!!!!!!!!!
ενα αλλο είναι στα Τ΅ΕΙ συνδου απέντι
στο ωραιόκλαστρο έχει!!!
θελετε κιάλα!!!!!!!!!!!
Συναγωνιστές να κάνουμε και κανένα σχόλιο...
Ας πούμε για το Πρίαμο (κοινώς: Πήδαμος), οι εντυπώσεις μου είναι ότι όντως είναι 5 αστέρων (όπως διαφημίζει) και σαν εσωτερική διακόσμηση αλλά και στην καθαριότητα. Τιμές: 40 Ευρώ για 4 ώρες με διακριτική ειδοποίηση αν ξεχαστείς. Όμορφα δωμάτια με προσεγμένα μπάνια. ΕΠίσης έχει και "σουίτες" με θδρομασάζ μέσα, αν και όταν είχα πάει εγώ δεν είχε πίεση το νερό και δε γέμισε ποτέ...
Υπάρχει κι ακόμη ένα απέναντι ακριβώς από την είσοδο του καζίνο. Δε θυμάμαι το όνομά του. Επίσης καθαρό και συμμαζεμένο, αν και όχι τόσο καλή διακόσμηση και "ατμόσφαιρα" όπως ο Πήδαμος. Και είναι και λίγο πιο φτηνό (30 Ευρώ).
Ας πούμε για το Πρίαμο (κοινώς: Πήδαμος), οι εντυπώσεις μου είναι ότι όντως είναι 5 αστέρων (όπως διαφημίζει) και σαν εσωτερική διακόσμηση αλλά και στην καθαριότητα. Τιμές: 40 Ευρώ για 4 ώρες με διακριτική ειδοποίηση αν ξεχαστείς. Όμορφα δωμάτια με προσεγμένα μπάνια. ΕΠίσης έχει και "σουίτες" με θδρομασάζ μέσα, αν και όταν είχα πάει εγώ δεν είχε πίεση το νερό και δε γέμισε ποτέ...
Υπάρχει κι ακόμη ένα απέναντι ακριβώς από την είσοδο του καζίνο. Δε θυμάμαι το όνομά του. Επίσης καθαρό και συμμαζεμένο, αν και όχι τόσο καλή διακόσμηση και "ατμόσφαιρα" όπως ο Πήδαμος. Και είναι και λίγο πιο φτηνό (30 Ευρώ).
supermarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να προτείνω κάτι ρε παιδιά?Να στείλουμε mail σε όσο το δυνατό περισσότερα hotels μπορούμε προκειμένου να μάθουμε αν προσφέρουν ημιδιαμονή(τιμές κτλ?)?
supermarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κομνηνων(λουλουδάδικα)στην ερμού πάνωΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΙΑΜΟΣ?
Συναγωνιστές να κάνουμε και κανένα σχόλιο...
κινδυνεύεις όμως να σε δει η μισή θεσσαλονίκη,η είσοδος είναι κεντρικότατη ανάμεσα σε μπαράκια και κόσμο που βολτάρει...
κομνηνων(λουλουδάδικα)στην ερμού πάνω
Το πριαμος ειναι κομνηνων κατω απο την Μητροπολεως και οχι πανω στην ερμου
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.194
- Πόντοι
- 25.165
Για εμας τους νεους του φορουμ, οταν λετε για ΧΧΧ Ξενοδοχεια εννοειτε ημιδιαμονης η πας εκει κλεινεις με καποια ραντεβου π σου βρισκει το Ξενοδοχειο και γαμας...?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
τα ΧΧΧ ειναι τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης..Για εμας τους νεους του φορουμ, οταν λετε για ΧΧΧ Ξενοδοχεια εννοειτε ημιδιαμονης η πας εκει κλεινεις με καποια ραντεβου π σου βρισκει το Ξενοδοχειο και γαμας...?
πωσ δεν υπαρχει καλε ξενοδοχειο αφου μεχρι και νυφη σου βρισκουν στο πριαμος αν πηγενεις για γαμοειστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει ξενοδοχειο με κοπολες? στην θεσ/νικη
τον πριαμο - ανδρομεδα τωρα τελευταια τον εχει δοκιμασει κανεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 1