Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Παλιό και γνωστό γραφείο αλλά είδα δεν υπάρχει τόπικ.
μα και βεβαια!! για να μας μπουρδουκλωνουν τιμολογιακα πιο ευκολα ..Καλά,συγνώμη!Θέλουν όλες +20e για πίπα χωρίς προφύλαξη αλλά έχουν CIM στο βασικό τους πρόγραμμα;
ειμαι χρονια πελατης δεν ειχα ποτε προβλημα.μα και βεβαια!! για να μας μπουρδουκλωνουν τιμολογιακα πιο ευκολα ..
ευχαριστω!ειμαι χρονια πελατης δεν ειχα ποτε προβλημα.
συνηθως παιρνω ιζα για να εχουμε ντερμπυ αλλα αυτα ειναι γουστα.καλο duo κανει με ανναευχαριστω!
επισης αυτη ηταν δυνατη παικτρια αλλα ανευ καθοδηγησης οποτε δεν εδωσε αυτα που ειχε να δωσει και μπορουσε. πιστευω οτι εαν μαθει το σπορ και αποκτησει την δικη της προσωπικοτητα θα παιξει ανευ αντιπαλου. εδω θα ειμαστε και θα με θυμηθειτε
www.bourdela.com/call-girls/girls/silvia-izabellaonline/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/silvia-izabellaonline/[/url]
Τωρα που σταματαει η ιζαμπελα πανε για λουκετο ετσι ακουγεται...
Οχι μονο δεν σταματαει αλλα ανανεωνονται κιολαςΣυνηθως οταν πεφτει η κολωνα πεφτει και το σπιτι..Εδω φερανε την καινουρια που ειναι τρελλο μουνι <και λιγοι την πηρανε γραμμη> και δες φωτο που της βαλανε...Τελειως ερασιτεχνικες και φαινεται.
παιζει μονη της αυτη πλεον?...δυνατο κορμι φαινεται...Οχι μονο δεν σταματαει αλλα ανανεωνονται κιολας
καρα μιλφγια milf μου κάνει ή με μπερδεύει η φωτό?
και που να δεις στο fb τι εχει ανεβασει...και καθαρες οχι ναχαμε να βλεπαμε...παιζει μονη της αυτη πλεον?...δυνατο κορμι φαινεται...