Νέα

εκβιασμος απο μελος του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ

προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ

οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου

οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα

Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!

Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα

ΠΡΟΣΟΧΗ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Σε ποιόν αναφέρεσαι τύπε;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μιλα με το δικηγορο σου και κατευθειαν στην αστυνομια. δεν παιζεις με αυτα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γάμα τον....αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
θα πρεπει να παω λεει εισαγγελεα υπηρεσιας
Τύπε διάβασα το ξεμάλλιασμα στο άλλο thread. Η γνώμη μου ως δικηγόρου είναι να μην κανεις ακόμα τίποτα γιατί μπορεί να ήταν πλάκα, παρεξήγηση ή οτιδήποτε άλλο. Αν έχεις όμως δεύτερη ενόχληση για λεφτά και τέτοιες παπαριές, έχεις φύγει για ΓΑΔΑ και καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτοί θα αναλάβουν τα υπόλοιπα με εισαγγελέα και Τμήμα Εκβιαστών. Επίσης αν επικοινωνήσεις με τον πάροχο τηλεφωνίας που έχεις μπορείς να ζητήσεις να καταγράφεται ο αριθμός κάθε εισερχόμενης ακόμα κι αν είναι απόκρυψη ή καρτοτηλέφωνο στο δρόμο.

Επισκέπτης
Τύπε διάβασα το ξεμάλλιασμα στο άλλο thread. Η γνώμη μου ως δικηγόρου είναι να μην κανεις ακόμα τίποτα γιατί μπορεί να ήταν πλάκα, παρεξήγηση ή οτιδήποτε άλλο. Αν έχεις όμως δεύτερη ενόχληση για λεφτά και τέτοιες παπαριές, έχεις φύγει για ΓΑΔΑ και καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτοί θα αναλάβουν τα υπόλοιπα με εισαγγελέα και Τμήμα Εκβιαστών. Επίσης αν επικοινωνήσεις με τον πάροχο τηλεφωνίας που έχεις μπορείς να ζητήσεις να καταγράφεται ο αριθμός κάθε εισερχόμενης ακόμα κι αν είναι απόκρυψη ή καρτοτηλέφωνο στο δρόμο.
ναι τωρα που το εβγαλα στην φορα θα ξαναπαρουν νομιζεις...πλακα σιγουρα δεν ηταν γιατι το τηλεφωνο μου δεν ειναι ευρεως γνωστο.....και ξερω πως το βρηκε....για σημερινα τηλεφωνα μπορω να το ζητησω;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βοηθεια....κι εμενα με εκβιαζει η βιολετα γιατι θελει το φιδισιο κορμι μου.... :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
ΠΟυ ειναι ο γραφικος? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
σισιεςες δεν εχω να σου δωσω λεφτα φιλε......μην στελνεις πιμια.....οκ μην κανεις καμια βλακεια.....αποψε θα ερθω σπιτι σου..... :helpplea:
TO ΘΕμα ειναι αρκετα σοβαρό νομιζω για να κανεις χαβαλε

ευχαριστω εκ των προτερων

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
σισιεςες δεν εχω να σου δωσω λεφτα φιλε......μην στελνεις πιμια.....οκ μην κανεις καμια βλακεια.....αποψε θα ερθω σπιτι σου..... :helpplea:
φερε μου ενα αρνακι και κανα ζαρζαβατικο και τουμπεκιαζομαι :2on1:  :zfuck:

Επισκέπτης
ευχαριστω σε οσους μου στειλαν πμ με συμβουλες

παντα προσοχη σε ποιον δινετε λινκ στο προφιλ σας σε ιστιοτοπους κοινωνικης δυκτιωσης

και οι πιο <εξυπνοι> μπορει να την πατησουν

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ποιός "γραφικός" ρε παίχτη; Αν υπήρχε μόνον ένας γραφικός στο σάιτ, καλά θα ήταν! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom