Νέα

Είστε υπέρ ή κατά της νομιμοποίησης των ναρκωτικών?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπέρ ή Κατά????

• Υπέρ

Ψήφοι: 44 62,9%
  • Κατά

Ψήφοι: 26 37,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα...ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα στην αναζήτηση.... :P
Λοιπόν, να παραθέσω πρώτος τις απόψεις μου μια που έκανα την αρχή...
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης γιατί έχει να κάνει με την ελευθερία του ατόμου...
Θες να κάνεις χρήση?Κάνεις.Δεν θέλεις?Δεν κάνεις.
Άλλωστε τα ναρκωτικά θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση, οπότε γιατί να μην είναι ελεύθερα ωστέ να επωφελείται το κράτος απ' την πώλησή τους (τύπου coffee-shops με αποδείξεις και έτσι) να απομυθοποιούνται στην συνείδηση του κόσμου και ειδικά των παιδιών (γιατί πολλοί το κάνουν από μαγκιά, ξέρετε τι εννοώ) και επίσης έτσι θα φύγουν απ' την μέση τα κυκλώματα....
Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά (καλά θα μου πεις εδώ δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή γι' αυτό είμαστε πρώτοι σε εκτρώσεις, αλλά τεσπα)
Ελπίζω να γίνει εποικοδομητικός διάλογος....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης

Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά
δηλαδη να κανουν μαθημα στα παιδια πως να κανουν τσιγαρλικια και πως να χρησιμοποιουν σωστα το bong τυπε? :grin:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ είμαι υπέρ. Η ζωή του καθενός είναι δικιά του να την κάνει ό,τι θέλει.

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Υπερ και παλι υπερ, μεχρι το κοκκαλο. Με νομιμοποιηση θα μπουν ορια στην ποιοτητα, θα κινησουν την οικονομια σαν φορολογουμενο αγαθο, θα πεσουν οι υπερβολικες τιμες κατι το κυριοτερο... Natural selection! Οι βλακες να πεθανουν απο την υπερκαταναλωση εκτος και αν το κρατος αποφασισει να προβαλει προσωπο προνειας και μαζευει τα ζακια για αποτοξηνωση με το ζορι. Οπως και να χει, μονο καλυτερα θα γινουν τα πραματα.

Οσο για τις ωρες στο σχολειο... Το γαμησες ρε τυπε! Οντως, πως να στριβουν θα τους μαθαινουν;!  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσο για τις ωρες στο σχολειο... Το γαμησες ρε τυπε! Οντως, πως να στριβουν θα τους μαθαινουν;!  :2funny:
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης

Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά

ετσι που το εγραψε και εσυ αυτο δεν καταλαβες τυπε? :grin:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Υπερ και παλι υπερ, μεχρι το κοκκαλο. Με νομιμοποιηση θα μπουν ορια στην ποιοτητα, θα κινησουν την οικονομια σαν φορολογουμενο αγαθο, θα πεσουν οι υπερβολικες τιμες κατι το κυριοτερο... Natural selection! Οι βλακες να πεθανουν απο την υπερκαταναλωση εκτος και αν το κρατος αποφασισει να προβαλει προσωπο προνειας και μαζευει τα ζακια για αποτοξηνωση με το ζορι. Οπως και να χει, μονο καλυτερα θα γινουν τα πραματα.

Όχι ρε φίλε...θα μάθουν τα παιδιά τι είναι τα ναρκωτικά, σε τι κατηγορίες χωρίζονται, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους κτλ....

Δηλαδή αν υπήρχε σεξουαλική αγωγή θα βάζανε τα παιδιά να πηδιούνται?Σοβαρευτείτε..... :cheesy:

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ναι να τους βαλουνε και εργαστηρια μηπως γινουν οι χασισοπαραγωγοι του αυριο...

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι να τους βαλουνε και εργαστηρια μηπως γινουν οι χασισοπαραγωγοι του αυριο...

Φυσική επιλογή που είπε και ο φίλος πιο πάνω...όποιος είναι να ασχοληθεί, θα ασχοληθεί είτε με την παραγωγή είτε με την χρήση....

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6

Οι ώρες στο σχολείο που νομίζεις ότι το γάμησε υπάρχουν ήδη στην Ολλανδία και διδάσκουν τι ακριβώς ξέρει η επιστήμη ότι προκαλούν τα ναρκωτικά.Και τα παράνομα. Καί τα συνήθη μέσα νόθευσης. Διδάσκουν ότι άν πάρεις πχ την κανονική σου δόση απο παράνομο ναρκωτικό και δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλεις, είναι νοθευμένη, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου όπως μερικοί πιστεύουν, και προπάντων μην πάρεις απο άλλον προμηθευτή δόση και πάρεις μεγαλύτερη γιατι νομίζεις ότι συνήθισες, γιατι θα δείς τα ραδίκια ανάποδα.

Τέτοια πράγματα διδάσκουν αυτές τις ώρες, όπως και το να αναγνωρίζεις ποιός είναι υπο την επήρεια ποιάς ουσίας, και πότε έχει κάποιος κάποιες επικίνδυνες αντιδράσεις σε μια ουσία που μπορεί να πήρες κι εσύ και να είσαι μια χαρά, αλλά έχει αντιδράσει με κάτι που έφαγε ή φάρμακο που παιρνει κτλ. ώστε να μην αντιδράσεις με πανικό που το πήρες κι εσύ αλλά να τον βοηθήσεις.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
    Οι ώρες στο σχολείο που νομίζεις ότι το γάμησε υπάρχουν ήδη στην Ολλανδία και διδάσκουν τι ακριβώς ξέρει η επιστήμη ότι προκαλούν τα ναρκωτικά.Και τα παράνομα. Καί τα συνήθη μέσα νόθευσης. Διδάσκουν ότι άν πάρεις πχ την κανονική σου δόση απο παράνομο ναρκωτικό και δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλεις, είναι νοθευμένη, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου όπως μερικοί πιστεύουν, και προπάντων μην πάρεις απο άλλον προμηθευτή δόση και πάρεις μεγαλύτερη γιατι νομίζεις ότι συνήθισες, γιατι θα δείς τα ραδίκια ανάποδα.

Τέτοια πράγματα διδάσκουν αυτές τις ώρες, όπως και το να αναγνωρίζεις ποιός είναι υπο την επήρεια ποιάς ουσίας, και πότε έχει κάποιος κάποιες επικίνδυνες αντιδράσεις σε μια ουσία που μπορεί να πήρες κι εσύ και να είσαι μια χαρά, αλλά έχει αντιδράσει με κάτι που έφαγε ή φάρμακο που παιρνει κτλ. ώστε να μην αντιδράσεις με πανικό που το πήρες κι εσύ αλλά να τον βοηθήσεις.

Πολύ σωστά...επίσης αν πας μπορείς να κάνεις κάτι σαν σεμινάριο...θυμάμαι μας είχε μιλήσει ένας καθηγητής φαρμακολογίας και φυτολογίας στο κολλέγιο κάνναβης...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πολύ σωστά...επίσης αν πας μπορείς να κάνεις κάτι σαν σεμινάριο...θυμάμαι μας είχε μιλήσει ένας καθηγητής φαρμακολογίας και φυτολογίας στο κολλέγιο κάνναβης...
ο λεγομενος <<βοτανολογος>> τυπε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom