Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Παιδιά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα...ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα στην αναζήτηση....
Λοιπόν, να παραθέσω πρώτος τις απόψεις μου μια που έκανα την αρχή...
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης γιατί έχει να κάνει με την ελευθερία του ατόμου...
Θες να κάνεις χρήση?Κάνεις.Δεν θέλεις?Δεν κάνεις.
Άλλωστε τα ναρκωτικά θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση, οπότε γιατί να μην είναι ελεύθερα ωστέ να επωφελείται το κράτος απ' την πώλησή τους (τύπου coffee-shops με αποδείξεις και έτσι) να απομυθοποιούνται στην συνείδηση του κόσμου και ειδικά των παιδιών (γιατί πολλοί το κάνουν από μαγκιά, ξέρετε τι εννοώ) και επίσης έτσι θα φύγουν απ' την μέση τα κυκλώματα....
Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά (καλά θα μου πεις εδώ δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή γι' αυτό είμαστε πρώτοι σε εκτρώσεις, αλλά τεσπα)
Ελπίζω να γίνει εποικοδομητικός διάλογος....
Λοιπόν, να παραθέσω πρώτος τις απόψεις μου μια που έκανα την αρχή...
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης γιατί έχει να κάνει με την ελευθερία του ατόμου...
Θες να κάνεις χρήση?Κάνεις.Δεν θέλεις?Δεν κάνεις.
Άλλωστε τα ναρκωτικά θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση, οπότε γιατί να μην είναι ελεύθερα ωστέ να επωφελείται το κράτος απ' την πώλησή τους (τύπου coffee-shops με αποδείξεις και έτσι) να απομυθοποιούνται στην συνείδηση του κόσμου και ειδικά των παιδιών (γιατί πολλοί το κάνουν από μαγκιά, ξέρετε τι εννοώ) και επίσης έτσι θα φύγουν απ' την μέση τα κυκλώματα....
Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά (καλά θα μου πεις εδώ δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή γι' αυτό είμαστε πρώτοι σε εκτρώσεις, αλλά τεσπα)
Ελπίζω να γίνει εποικοδομητικός διάλογος....