Επισκέπτης
Αναφέρομαι σε αυτό το πακετάκι που πέτυχα τυχαία σε googlισμα. Έχει κανείς κανένα γνωστό που να το έχει τιμήσει; Είναι στην Καραιβική που βράζει το AIDS αλλά οι γκόμενες είναι ανατολικοευρωπαίες.
ρώτα κανέναν εφοπλιστή γιατί τα βαλάντια είναι αστρονομικά.Εκτός αν είσαι φραγκάτος και μπορείς να ξοδέψεις 5.000 ευρώ γαι 4 μέρες....
Εσύ το κάνεις; Μπορείς να κάτσεις άπραγος για ένα χρόνο;Το βασικό τους πακέτο είναι 3 νύχτες/4 μέρες και κοστίζει 4000$ = 2870€
Κι ένα 1000άρικο τα εισητήρια μέχρι εκεί πάει 4000€. Όλα τα έξοδα εκεί φαγητό ποτά κτλ είναι πληρωμένα. Προσωπικά αν τρώγω και πίνω όσο θέλω με χρεώσεις 5* χρειάζομαι 350€ την ημέρα. Οπότε αν υπολογίζεις και το επίπεδο των γυναικών που διαφημίζουν πιστεύω ότι αξίζι να την κάνει κανείς μια φορά κι ας μη χαλάσει μία εδώ στην Ελλάδα στα γνωστά για ένα χρόνο!
Το βασικό τους πακέτο είναι 3 νύχτες/4 μέρες και κοστίζει 4000$ = 2870€
Κι ένα 1000άρικο τα εισητήρια μέχρι εκεί πάει 4000€. Όλα τα έξοδα εκεί φαγητό ποτά κτλ είναι πληρωμένα. Προσωπικά αν τρώγω και πίνω όσο θέλω με χρεώσεις 5* χρειάζομαι 350€ την ημέρα. Οπότε αν υπολογίζεις και το επίπεδο των γυναικών που διαφημίζουν πιστεύω ότι αξίζι να την κάνει κανείς μια φορά κι ας μη χαλάσει μία εδώ στην Ελλάδα στα γνωστά για ένα χρόνο!
Οι γκόμενες φαίνονται αντίστοιχου επιπέδου. Αλλά είναι στη Ρωσσία. Προφανώς και η διοργάνωση από Ρώσσους. Φοβάμαι και τους Ρώσσους και το να πάω στη Ρωσσία.Παλαιότερα είχα βρει το παρακάτω . Το οποίο προσφέρει σχεδόν με τα ίδια λεφτά 6 διανυκτερεύσεις με ανάλογα πακέτα.
Και δεν φοβάσαι να πας στην άλλη άκρη του κόσμου;; Τέτοιες φάσεις μου φέρνουν στο νου το πρώτο Hostel του Tarantino!!Οι γκόμενες φαίνονται αντίστοιχου επιπέδου. Αλλά είναι στη Ρωσσία. Προφανώς και η διοργάνωση από Ρώσσους. Φοβάμαι και τους Ρώσσους και το να πάω στη Ρωσσία.
Και δεν φοβάσαι να πας στην άλλη άκρη του κόσμου;; Τέτοιες φάσεις μου φέρνουν στο νου το πρώτο Hostel του Tarantino!!
Σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν συγκρίνονται από πλευράς εγκληματικότητας. Αλλά άντε να βρεις κανά φίλο να πάτε παρεούλα. Εδώ μέχρι την βουλγαρία και το σκέφτονται..Κι αυτό στην Κροατία αναφερόταν. Φίλε στην άλλη άκρη του κόσμου θα φοβόμουν λατινική αμερική , ηπειρωτικά να πάω. Σε νησία της καραιβικής που είναι τουριστικά δεν νομίζω ότι είναι τόσο επικίνδυνα. Το συγκεκριμένο είναι στον άγιο δομίνικο που έχει χαμηλή εγκληματικότητα.
αν διαβασεις καλα τα ψηλα γραμματα θα δεις οτι υπαρχουν ενα σωρο εξτρα χρεωσεις καθημερινα,50€ για το προσωπικο,100€ για την κοπελα.μαλλον καποιος ψαχνει για μαλακεςΛάκη, τόσα λεφτά μπορείς να χαλάσεις το καλοκαίρι σε Ελληνικό νησί, και να περάσεις μία από τα γνωστά, τρώγοντας στη μάπα την Ελληνική βλαχομπουρζουαζία..
Δεν είναι άσχημη ιδέα να δοκιμάσουμε και μια άλλη πρόταση με αυτά τα λεφτά!!!
ευχαριστω για τα καλα σου λογια..οποιος θελει πληροφοριες για αλλες χωρες,μπορει να ενημερωθει διαβαζοντας reviews εδω ?μπράβο στον πλέσουρ για την πολύ καλή ενημέρωση.....ρε παιδιά κάτι πιο κοντά δεν παίζει? εννοώ κεντρική,δυτική ευρώπη....και αν κανονιστεί κάτι για παρέα ..εγώ μέδα είμαι...