Νέα

Ολες εισαστε ιδιες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Με συγκινει το ενδιαφερον των επιφανων μελων του bou.com και θελω να μοιραστω τον πονο και την απογοητευση που ενιωσα τους τελευταιους τρεις μηνες απο την σχεση μου με τον Αντζελα.

Οπως γνωριζετε με τον Αντζελα το πηγαιναμε για σοβαρα. Ειχαμε νοικιασει κι ενα τεσσαρι στα Πετραλωνα και το επιπλωναμε σιγα σιγα για να γινει η φωλιτσα μας. Η αγαπη μας ηταν αξιοζηλευτη και ειχαν το λενε τα κροσντρεσερς.
Οι πρωτες προστριβες αρχισαν στις πρωτες εκλογες, οταν με την γκιοσα τσακωθηκαμε γιατι δεν ψηφισε Τζημερο και ψηφισε Κωστα Μπιγαλη (Κοινωνικη Συμφωνια). Τοτε το εληξα απο την πλευρα μου μιας και θα γινονταν δευτερες εκλογες και ηλπιζα οτι θα συνετιζοταν. Ομως και στις δευτερες εκανε του κεφαλιου και ψηφισε δυακις (σαν Αντζελα και Βαγγελης) Τσιπρα, γιατι ηλπιζε να διαγραφουν τα χρεη της, που ειχε αφησει οταν ειχε το βουλκανιζατερ στην Λ. Θηβων, και για να γλυτωσει την στρατιωτικη της θητεια... Μου ειχε πει ψεμματα οτι ειχε παει Στρατο και τον Μαιο της ηρθε χαρτι να παρουσιαστει στην Κορινθο, το οποιο μου απεκρυψε.
Εκει μαγκες μου γυρισαν τα ματια. Ολα ειχαν στηριχθει στο ψεμα. Ενιωθα εξαπατημενος και με πλυμηρισε η αβεβαιοτητα για αυτον. Δεν ηξερα τι να κανω και ο φιλος μου ο αχαχουχας δεν σηκωνε το τηλεφωνο να με συμβουλευσει, καθοτι εμπειρος και περπατημενος.
Εκανα το λαθος και την συγχωρεσα οταν με δακρυα στα ματια με παρακαλεσε να ξαναγυριζω σπιτι και οτι μετανοησε. Την αγαπουσα κι εγω δυνατα, το παραδεχομαι, οπως ο Μιμικος την Μαιρη, ο Ορεστης Κου την Δεσποινα. Ηθελα να ζησουμε και να γερασουμε μαζι.
Ετσι της προτεινα να φυγουμε απο την Ελλαδα και να παμε Πολωνια. Εκει θα ανοιγαμε μπεργκεραδικο με τις οικονομιες που ειχαμε και θα ξαναρχιζαμε μια νεα ζωη. Συμφωνησε και εκεινο το βραδυ θυμαμαι οτι καναμε ερωτα δυνατα και με παθος. Πουλησαμε τα επιπλα γρηγορα στον λαδεμπορα αχαχουχα που εκμεταλλευτηκε την κατασταση μας και τα αγορασε σχεδον τσαμπα και ειμασταν ετοιμοι να φυγουμε 23 Ιουνιου.
Ομως ο Αντζελας ηταν συνηθισμενος στην καλη ζωη και στα λουσσα και με προδωσε. Ενω πετουσαμε για Κρακοβια το πρωι, το προηγουμενο βραδυ δεν επεστρεψε ποτε στο ξενοδοχειο που μεναμε προσωρινα.
Με προδωσε, με κοροιδεψε, με εξαπατησε, με ξεφτυλισε, μου καταπατησε το Εγω μου. Καταχραστηκε την τυφλη εμπιστοσυνη που του ειχα. Του τα ειχα δωσει ολα εκτος απο κωλο...
Μερες μετα εμα8α οτι σπιτωθηκε με εναν οδοντιατρο χρυσαυγιτη και εμενα με ξεχασε.

Αυτα τα λιγα. Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τις γυναικες και τα κροσντρεσερς...  :-

Οπως ειχε πει και ο μεγας Αορατος "Μαγκες, δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, τελος".

Επισκέπτης
Πουλησαμε τα επιπλα γρηγορα στον λαδεμπορα αχαχουχα που εκμεταλλευτηκε την κατασταση μας και τα αγορασε σχεδον τσαμπα και ειμασταν ετοιμοι να φυγουμε 23 Ιουνιου.
Ομως ο Αντζελας ηταν συνηθισμενος στην καλη ζωη και στα λουσσα και με προδωσε. Ενω πετουσαμε για Κρακοβια το πρωι, το προηγουμενο βραδυ δεν επεστρεψε ποτε στο ξενοδοχειο που μεναμε προσωρινα.
Με προδωσε, με κοροιδεψε, με εξαπατησε, με ξυφτιλησε, μου καταπατησε το Εγω μου. Καταχραστηκε την τυφλη εμπιστοσυνη που του ειχα. Του τα ειχα δωσει ολα εκτος απο κωλο...
Μερες μετα εμα8α οτι σπιτωθηκε με εναν οδοντιατρο χρυσαυγιτη και εμενα με ξεχασε.

Τύπε ο lakis δεν κανει τέτοιες μπαμπεσιές
μάλλον ο axaxouxas σου την έφαγε που έχει και κομπόδεμα
Μαζί με τα έπιπλα σου πήρε και την Άντζελα...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτα τα λιγα. Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τις γυναικες και τα κροσντρεσερς...  :-

Καταλάβαμε, πλέον το κανελώνεις το ρυζόγαλο. Προς τι ο πρόλογος;  :2funny:

Οπως ειχε πει και ο μεγας Αορατος "Μαγκες, δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, τελος".

:2funny:

:birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κλαιω ρε μαλακες!  :2funny:

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Καποιοι βρηκατε την ευκαιρια να με χλευασετε.

Ευχομαι καποτε στη ζωη σας να αγαπησετε τοσο δυνατα κι ας πονεσετε στο τελος.
Θα ειστε και παλι τυχεροι.

Αφιερωμενο στην σακαφιορα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λοιπόν αλητήριοι τύποι μην παίζετε με τον πόνο του εντάξει;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:grin:

Το είχα γράψει σε κάποιον που έλεγε ότι έκανε άφοβα γλυφομούνια σε συγκεκριμένη ιερόδουλη επειδή λέει ..... την εμπιστευόταν.  :uglystupid:  
όμως όπως πολύ σωστά επεσήμανες δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη :2funny: και ήσουν κάθετος σε αυτό :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε δεν παιζοσαστε.Σφε εισαι ταλενταρα ολο το μπου μαζι σου,γαμα την καριολα και βρες εναν κανονικο αντρα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:grin:

Το είχα γράψει σε κάποιον που έλεγε ότι έκανε άφοβα γλυφομούνια σε συγκεκριμένη ιερόδουλη επειδή λέει ..... την εμπιστευόταν.  :uglystupid:  
Αυτο το γεγονος το κανει πιο γελοιο.  :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
όμως όπως πολύ σωστά επεσήμανες δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη :2funny: και ήσουν κάθετος σε αυτό :2funny:

Του το έγραψα απλοικά , γιατί δεν ήταν για παραπάνω ανάλυση.  :uglystupid:

Και τελικά κόλλησε ο άλλος.  :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ελα ρε σφερδεκλε που εισουνα χαμενος 2 μηνες ρε καρναβαλι;με ρωταγαν και δεν ηξερα τι να πω,τους ειπα οτι αφησες εγκυο την αντζελα και ειχες τρεχαματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

o ξενιας που ειναι?