You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τρανς ινα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα brycen23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
οχι.-ξερει κανεις για την ξανθια ινα απο καβαλας;
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ειναι εμφανισιακα ωραια ,κυριως ενεργητικη αλλα απαραδεκτη στη συμπεριφορα και βρωμαει...
ειχα την ατυχια να τη γνωρισω πριν 2 μηνες παροτι μελη του site με συμβουλευαν να μην το κανω. δεν το μετανιωσα που τη συναντησα γιατι πολυ απλα ετσι σχηματισα δικη μου γνωμη.
Μακραν η χειροτερη σε συμπεριφορα τρανς που εχω συναντησει ποτε. δε θελω να μπω σε λεπτομερειες αλλα το ατομο δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας και ηθικης. Πουτανα στην ψυχη 100%
ειχα την ατυχια να τη γνωρισω πριν 2 μηνες παροτι μελη του site με συμβουλευαν να μην το κανω. δεν το μετανιωσα που τη συναντησα γιατι πολυ απλα ετσι σχηματισα δικη μου γνωμη.
Μακραν η χειροτερη σε συμπεριφορα τρανς που εχω συναντησει ποτε. δε θελω να μπω σε λεπτομερειες αλλα το ατομο δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας και ηθικης. Πουτανα στην ψυχη 100%
Ναι. Οτι ειναι αντρας.
Έχει και μπούτσο δηλαδή?
Αρχίδια!!!
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
παιδες οποιος εχει ΧΤ 550 και παει στην Ινα δωρεαν....ειχε γκομενο παλια με ΧΤ 550 και το εχει αποθυμενο...εγω το εδωσα το 550 βαρεθηκα τα ιδια πηρα καλυτερο αρκει να λεμε για την Ινα που ειναι χρονια στη Καβαλας με το τουρλωτο κωλαρακι...κι αμα το σουζαρεται κιολας εχει bonus.
Επισκέπτης
παιδες οποιος εχει ΧΤ 550 και παει στην Ινα δωρεαν....ειχε γκομενο παλια με ΧΤ 550 και το εχει αποθυμενο...εγω το εδωσα το 550 βαρεθηκα τα ιδια πηρα καλυτερο αρκει να λεμε για την Ινα που ειναι χρονια στη Καβαλας με το τουρλωτο κωλαρακι...κι αμα το σουζαρεται κιολας εχει bonus.
και τωρα δηλαδη φιλε εχασες τις τζαμπα πιπες?
guru_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
ειναι καποια απο αυτες ?
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτες στη φωτογραφια που έβαλες είναι Βουλγάρες (Βούλγαροι). Πολλές εκ των οποίων έχουν φύγει απο Ελλάδα. Είναι σε κάτι παρακμιακά ξενοδοχεία του κέντρου. Συμπεριφορές θράσσους, ανύπαρκτη καθαριότητα και αλλα γνωστάειναι καποια απο αυτες ?
Έχει και μπούτσο δηλαδή?
Αρχίδια!!!
Μαλλον Δεν τον εψαξα απο κατω....
Αλλα, πιθανως να υπαρχουν ακομα τα υδραυλικα!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πρόσεξες πόσο τούμπανο είναι αυτή η βανέσα 77 πως διάολο λέγεται δεν θυμάμαι
ειναι καποια απο αυτες ?
Επισκέπτης
οχι ρε πουστρακι το λεω γιατι αυτη λεσ οτι κανει τζαμπα πιπεσ μονο με xt 550 εγω που εχω varadero θα μου κανει αυτο λεω μη τρελενεσαι λουληsexartimenos... που το καταλαβες οτι τις εχασα τις τσαμπα ..????εισαι πολυ ελα εσυ να παρεις τη θεση της...εσενα θα σου αφηνω και 5 ευρω για τσιγαρα και δωρο μια κουτα ZAGORI γιατι αργω να χυ...σωω....
Να στείλουμε τον Μητσάρα τον υδραυλικό να την ξεβουλώσει με τρία κιλά τουμποφλό!!Μαλλον Δεν τον εψαξα απο κατω....
Αλλα, πιθανως να υπαρχουν ακομα τα υδραυλικα!
παιδες και παει στην Ινα δωρεαν....ειχε γκομενο παλια με ΧΤ 550 και το εχει αποθυμενο...εγω το εδωσα το 550 βαρεθηκα τα ιδια πηρα καλυτερο αρκει να λεμε για την Ινα που ειναι χρονια στη Καβαλας με το τουρλωτο κωλαρακι...κι αμα το σουζαρεται κιολας εχει bonus.
Εγώ που δεν διαθέτω εκςτί αλλα έχω κατιτί λές να με δεχτεί?
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
hoty αυτη ηταν μια εμπειρια παλια που την μυραστηκα μαζι σα χαριτολογωντας...τωρα που κοβει η λορδα ενα πραγμα μετραει για να πηγαινουμε με δ'αυτες...το καφετι χαρτονομισμαΝα στείλουμε τον Μητσάρα τον υδραυλικό να την ξεβουλώσει με τρία κιλά τουμποφλό!!
Εγώ που δεν διαθέτω εκςτί αλλα έχω κατιτί λές να με δεχτεί?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις