You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προκηρύσσονται εκλογές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 279
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το ελπιζω και εγω αρκει οι εκλογες να μην γινουν η αιτια να χρεωκοπησουμε και επισης να φυγουμε απο το ευρω.δεν ξερω αν αντεχει η χωρα τις εκλογες επειδη ειναι αδεια τα ταμεια.κατα τα αλλα πρεπει να αλλαξει η κυβερνηση αμεσα.για πολλους λογους....ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 24ΩΡΩΝ... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GAP ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Ελπιζω να μην ειναι μουφα..
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι κυβερνηση, αλλα ποιοι ειναι οι 300. ολοι μαζι τα κανανε μπουρδελο.το ελπιζω και εγω αρκει οι εκλογες να μην γινουν η αιτια να χρεωκοπησουμε και επισης να φυγουμε απο το ευρω.δεν ξερω αν αντεχει η χωρα τις εκλογες επειδη ειναι αδεια τα ταμεια.κατα τα αλλα πρεπει να αλλαξει η κυβερνηση αμεσα.για πολλους λογους.
Οι πηγες μου λενε οτι παμε σε εκλογες, μετα απο επικοινωνια μπενι-σαμαρα, μπενι-φυρερ.
Ο γιωργακης φαινεται οτι δεν τραβαει καθολου, τον πηραν πρεφα κ οι αμερικανοι και τωρα αποφασισαν να κανουν απευθειας κουμαντο. Ενεργοποιηθηκε και η συμφωνια ελλαδας-ισραηλ.
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
αφου κανεις δεν κυβερναει εδω και καιρο......
βαλαμε τον αυτοματο πιλοτο
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε ευχομαι να λες αληθεια αν και δεν πιστευω τιποτα απο αυτα...τουλαχιστον οχι με τις τωρα ενδειξεις.το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι κυβερνηση, αλλα ποιοι ειναι οι 300. ολοι μαζι τα κανανε μπουρδελο.
Οι πηγες μου λενε οτι παμε σε εκλογες, μετα απο επικοινωνια μπενι-σαμαρα, μπενι-φυρερ.
Ο γιωργακης φαινεται οτι δεν τραβαει καθολου, τον πηραν πρεφα κ οι αμερικανοι και τωρα αποφασισαν να κανουν απευθειας κουμαντο. Ενεργοποιηθηκε και η συμφωνια ελλαδας-ισραηλ.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εγω παντως γουσταρω, αναρχια δεν ηθελαν μερικοι? ε αναρχια εχουμεαφου κανεις δεν κυβερναει εδω και καιρο......
βαλαμε τον αυτοματο πιλοτο
δημοσιο δε δουλευει, σχολεια δε δουλευουν, πανεπιστημια δε δουλευουν, νοσοκομεια δε δουλευουν.
Στ' αρχιδια μου κ εμενα αμα γινουν ΄΄η αμα δε γινουν εκλογες. Δε γαμαω που δε γαμαω, θα παω για κανα ψαρεμα. Ψαρια εχουμε, νερο εχουμε, αλευρι εχουμε, λαδι εχουμε.
Κ ασε τους μαλακες τους γερμανοεβραιους με τα λεφτα τους. Να τα βαλουν στον κωλο τους.
Δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλες γερμανοι
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.263
- Πόντοι
- 5.097
συν κανεναλετε να παμε;;;;;τα συν και τα πλην;;
πλην πολλα και το κυριοτερο ασκοπες σπαταλες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα συν;αν εισαι μαθητης θα χασεις σχολειο μια παρασκευη και μια δευτερα,αν εισαι μπατσος,στρατιωτικος,δικαστικος κλπ θα παρεις εκλογικο επιδομα....αν ψηφιζεις στο χωριο σου θα παρεις αδεια....θες κι αλλα;λετε να παμε;;;;;τα συν και τα πλην;;
τα πλην;θα συν-κυβερνησει ο καρατζαφερης και η κορουλα.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν βαρεθηκατε βρε παιδια να βλεπετε εκλογες καθε ενα μηνα και χρεωκοπια καθε δεκα μερες?...ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 24ΩΡΩΝ... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GAP ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Ελπιζω να μην ειναι μουφα..
Εκλογες θα γινουν το Σεπτεμβριο του 2013.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και εννοειται οτι φρασεις του τυπου "οι πηγές μου" ή "ειμαι σε θεση να ξερω" δεν μου λενε τιποτα.Κατονομασε την πηγη σου και μετα το συζηταμε.το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι κυβερνηση, αλλα ποιοι ειναι οι 300. ολοι μαζι τα κανανε μπουρδελο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να το παιξω στανταρακι;Δεν βαρεθηκατε βρε παιδια να βλεπετε εκλογες καθε ενα μηνα και χρεωκοπια καθε δεκα μερες?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Περίπου τότε μάλλον θα ορκιστώ κιόλας!!!!Εκλογες θα γινουν το Σεπτεμβριο του 2013.
Δύο κοσμοϊστορικά γεγονότα.
ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν βαρεθηκατε βρε παιδια να βλεπετε εκλογες καθε ενα μηνα και χρεωκοπια καθε δεκα μερες?
δεν νομιζω ρε παλιοσειρα
το παω και στοίχημα αν θέλεις ότι θα γίνουν νωρίτερα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι θα ορκισθεις? Φανταρος? Γιατι για πτυχιο δεν το βλεπω.Περίπου τότε μάλλον θα ορκιστώ κιόλας!!!!
Δύο κοσμοϊστορικά γεγονότα.
Επισκέπτης
τα πλην;θα συν-κυβερνησει ο καρατζαφερης και η κορουλα....
Έχουμε βουλιάξει
και πολλοί μαλάκες , παπαγαλάκια και κρατικοδίαιτοι κηφήνες
μας ζαλίζουν τον πούτσο για το Μητσοτάκη του 1990-1993
που ήταν ο μόνος που έπαιρνε μέτρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ
και ο Καρατζαφέρης που επίσης πρότεινε πάντα λύσεις
για να μην φτάσουμε εδώ.
Αλλά τους μαλάκες , τα παπαγαλάκια και τους κρατικοδίαιτους κηφήνες
δεν τους χαλάει το ότι φτάσαμε εδώ.
Τους χαλάει ότι σταμάτησε η μάσα που μας έφτασε εδώ ...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Στοιχημα δεν παω, γιατι μπορει να γινει κανενα απροβλεπτο γεγονος (π.χ. θάνατος Παπούλια) και να προκυψουν εκτος προγραμματος.δεν νομιζω ρε παλιοσειρα
το παω και στοίχημα αν θέλεις ότι θα γίνουν νωρίτερα
Παντως το ΠΑΣΟΚ ετσι χωρις λογο, δεν πεφτει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 760
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις