Νέα

Προκηρύσσονται εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
...ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 24ΩΡΩΝ... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GAP ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Ελπιζω να μην ειναι μουφα..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επιτελους θα πεσει η δικτατορια του gl  :priest:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
...ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 24ΩΡΩΝ... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GAP ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

το ελπιζω και εγω αρκει οι εκλογες να μην γινουν η αιτια να χρεωκοπησουμε και επισης να φυγουμε απο το ευρω.δεν ξερω αν αντεχει η χωρα τις εκλογες επειδη ειναι αδεια τα ταμεια.κατα τα αλλα πρεπει να αλλαξει η κυβερνηση αμεσα.για πολλους λογους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην ελλαδα προκυρησσονται....στην θεσσαλονικη και δη στην μπουρδελοκατασταση ο κοσμος ειναι ευχαριστημενος με την παρουσα διοικηση γλ-καραμαν :birdman:

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
το ελπιζω και εγω αρκει οι εκλογες να μην γινουν η αιτια να χρεωκοπησουμε και επισης να φυγουμε απο το ευρω.δεν ξερω αν αντεχει η χωρα τις εκλογες επειδη ειναι αδεια τα ταμεια.κατα τα αλλα πρεπει να αλλαξει η κυβερνηση αμεσα.για πολλους λογους.
το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι κυβερνηση, αλλα ποιοι ειναι οι 300. ολοι μαζι τα κανανε μπουρδελο.

Οι πηγες μου λενε οτι παμε σε εκλογες, μετα απο επικοινωνια μπενι-σαμαρα, μπενι-φυρερ.
Ο γιωργακης φαινεται οτι δεν τραβαει καθολου, τον πηραν πρεφα κ οι αμερικανοι και τωρα αποφασισαν να κανουν απευθειας κουμαντο. Ενεργοποιηθηκε και η συμφωνια ελλαδας-ισραηλ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αφου κανεις δεν κυβερναει εδω και καιρο...... :grin:

βαλαμε τον αυτοματο πιλοτο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
λετε να παμε;;;;;τα συν και τα πλην;;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι κυβερνηση, αλλα ποιοι ειναι οι 300. ολοι μαζι τα κανανε μπουρδελο.

Οι πηγες μου λενε οτι παμε σε εκλογες, μετα απο επικοινωνια μπενι-σαμαρα, μπενι-φυρερ.
Ο γιωργακης φαινεται οτι δεν τραβαει καθολου, τον πηραν πρεφα κ οι αμερικανοι και τωρα αποφασισαν να κανουν απευθειας κουμαντο. Ενεργοποιηθηκε και η συμφωνια ελλαδας-ισραηλ.
τυπε ευχομαι να λες αληθεια αν και δεν πιστευω τιποτα απο αυτα...τουλαχιστον οχι με τις τωρα ενδειξεις.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αφου κανεις δεν κυβερναει εδω και καιρο...... :grin:

βαλαμε τον αυτοματο πιλοτο
εγω παντως γουσταρω, αναρχια δεν ηθελαν μερικοι? ε αναρχια εχουμε
δημοσιο δε δουλευει, σχολεια δε δουλευουν, πανεπιστημια δε δουλευουν, νοσοκομεια δε δουλευουν.
Στ' αρχιδια μου κ εμενα αμα γινουν ΄΄η αμα δε γινουν εκλογες. Δε γαμαω που δε γαμαω, θα παω για κανα ψαρεμα. Ψαρια εχουμε, νερο εχουμε, αλευρι εχουμε, λαδι εχουμε.
Κ ασε τους μαλακες τους γερμανοεβραιους με τα λεφτα τους. Να τα βαλουν στον κωλο τους.

Δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλες γερμανοι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λετε να παμε;;;;;τα συν και τα πλην;;
τα συν;αν εισαι μαθητης θα χασεις σχολειο μια παρασκευη και μια δευτερα,αν εισαι μπατσος,στρατιωτικος,δικαστικος κλπ θα παρεις εκλογικο επιδομα....αν ψηφιζεις στο χωριο σου θα παρεις αδεια....θες κι αλλα;

τα πλην;θα συν-κυβερνησει ο καρατζαφερης και η κορουλα..... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δεν βαρεθηκατε βρε παιδια να βλεπετε εκλογες καθε ενα μηνα και χρεωκοπια καθε δεκα μερες?
Εκλογες θα γινουν το Σεπτεμβριο του 2013.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Και εννοειται οτι φρασεις του τυπου "οι πηγές μου" ή "ειμαι σε θεση να ξερω" δεν μου λενε τιποτα.Κατονομασε την πηγη σου και μετα το συζηταμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν βαρεθηκατε βρε παιδια να βλεπετε εκλογες καθε ενα μηνα και χρεωκοπια καθε δεκα μερες?
να το παιξω στανταρακι; :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

δεν νομιζω ρε παλιοσειρα  :cheesy:

το παω και στοίχημα  αν θέλεις ότι θα γίνουν νωρίτερα  :dancing:

Επισκέπτης
τα πλην;θα συν-κυβερνησει ο καρατζαφερης και η κορουλα....

Έχουμε βουλιάξει
και πολλοί μαλάκες , παπαγαλάκια και κρατικοδίαιτοι κηφήνες
μας ζαλίζουν τον πούτσο για το Μητσοτάκη του 1990-1993
που ήταν ο μόνος που έπαιρνε μέτρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ
και ο Καρατζαφέρης που επίσης πρότεινε πάντα λύσεις
για να μην φτάσουμε εδώ.

Αλλά τους μαλάκες , τα παπαγαλάκια και τους κρατικοδίαιτους κηφήνες
δεν τους χαλάει το ότι φτάσαμε εδώ.
Τους χαλάει ότι σταμάτησε η μάσα που μας έφτασε εδώ ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν νομιζω ρε παλιοσειρα  :cheesy:

το παω και στοίχημα  αν θέλεις ότι θα γίνουν νωρίτερα  :dancing:
Στοιχημα δεν παω, γιατι μπορει να γινει κανενα απροβλεπτο γεγονος (π.χ. θάνατος Παπούλια) και να προκυψουν εκτος προγραμματος.
Παντως το ΠΑΣΟΚ ετσι χωρις λογο, δεν πεφτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom