Νέα

Προσοχή, Προσοχή! Κλοπή στοιχειων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Η ανάρτηση με το όνομα lagonisian, που αφορά μια κοπέλα με όνομα σαβίνα, δεν είναι αυθεντική...έχει γίνει από άλλο άτομο και όχι από εμένα που είμαι ο αυθεντικός χρήστης των εν λόγω στοιχείων...υπάρχει κακόβουλη χρήση των προσωπικών στοιχείων μου από άτομο που ακόμα ψάχνω να εντοπίσω... Συναγωνιστές το θρεντ είναι ΨΕΥΤΙΚΟ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στους "φίλους" σας... :police: :police:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η ανάρτηση με το όνομα lagonisian, που αφορά μια κοπέλα με όνομα σαβίνα, δεν είναι αυθεντική...έχει γίνει από άλλο άτομο και όχι από εμένα που είμαι ο αυθεντικός χρήστης των εν λόγω στοιχείων...υπάρχει κακόβουλη χρήση των προσωπικών στοιχείων μου από άτομο που ακόμα ψάχνω να εντοπίσω... Συναγωνιστές το θρεντ είναι ΨΕΥΤΙΚΟ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στους "φίλους" σας... :police: :police:
πως ακριβως εγινε αυτο; :huh:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
περιεργο παντως αυτος που σου εκλεψε τα στοιχεια να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο γραφης με σενα.... :think:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Ξερετε και οι δυο πολυ καλα ελληνικα,βαζετε και οι 2 τονους,τις τελειες τις δουλευετε με τον ιδιο τροπο..... μπας και εχεις διδιμο αδελφο?
;oxi αλλά έχω φίλους που σπουδάζουμε την ίδια επιστήμη και αγαπάμε τα ίδια πράγματα

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ξερετε και οι δυο πολυ καλα ελληνικα,βαζετε και οι 2 τονους,τις τελειες τις δουλευετε με τον ιδιο τροπο..... μπας και εχεις διδιμο αδελφο?
οταν καποιος εχει διδυμο τοτε δε σημαινει οτι γραφουν με τον ιδιο τροπο.

Επισκέπτης
Γιατί δε λες καλύτερα ότι μετάνιωσες που ανέβασες αυτό το μήνυμα με την κοπέλα,και θες να το σβήσεις,αντί να ψάχνεις δικαιολογίες; :headbang:

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εγω μια φορα ειχα ξεχασει τον η/υ στο σπιτι ανοιχτο χωρις να αποσυνδεθω. Στην συνεχεια προσπαθησα να μπω στο site αλλα δεν τα καταφερνα, μεχρι που γυρισα σπιτι και καταλαβα τι ειχε συμβει. Επομενως ειναι αποριας αξιο, πως αυτος που μπηκε στην θεση σου, συμμετειχε και σε αλλα θεματα εφοσον ειχε μοναδικο σκοπο( κατα τα λεγομενα σου) να κακολογησει την κοπελα και ολος τυχαιος παλι βγηκε σημερα το πρωι, λιγο πριν μπεις εσυ. Νομιζω πως μας περασες για Αμερικανακια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγω μια φορα ειχα ξεχασει τον η/υ στο σπιτι ανοιχτο χωρις να αποσυνδεθω. Στην συνεχεια προσπαθησα να μπω στο site αλλα δεν τα καταφερνα, μεχρι που γυρισα σπιτι και καταλαβα τι ειχε συμβει. Επομενως ειναι αποριας αξιο, πως αυτος που μπηκε στην θεση σου, συμμετειχε και σε αλλα θεματα εφοσον ειχε μοναδικο σκοπο( κατα τα λεγομενα σου) να κακολογησει την κοπελα και ολος τυχαιος παλι βγηκε σημερα το πρωι, λιγο πριν μπεις εσυ. Νομιζω πως μας περασες για Αμερικανακια
για ελληνακια θες να πεις.αυτο το ανεκδοτο οτι και καλα εχουμε περισσοτερο μυαλο απο τα αμερικανακια,εχει καταριφθει προ πολλου.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γιουχου θελω να γινω κοκκινοσκουφιτσα! :bounce: :bounce:

Επισκέπτης
Άμα έχετε κωδικό χρήστη,και κάθε φορά που δε χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή για 2 λεπτά πρέπει να βάζετε κωδικό τότε δεν έχετε φόβο.

Σπαστικό μεν,ασφαλές δε

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Eμενα μου ειχε συμβει πριν μηνες. Καποιος ειχε μπει στο δικο μου και οταν το ανακαλυψα αλλαξα τον κωδικο γιατι πιο πριν ειχα εναν ευκολο. Το ατομο δεν το ανακαλυψα εννοειται, ειχε ομως προλαβει να επικοινωνηση με μελη οπως:
gl στις: 20/11/10, 01:01, dragon32 στις: 11/11/10, 01:01,  stam_90 στις: 08/11/10, 17:05, polax στις: 19/10/10, 15:03, lalak στις: 19/10/10, 14:02,
ath60 στις: 07/10/10, 23:11, leon23 στις: 17/09/10, 20:08, ac/dc στις: 08/09/10, 08:08, μπακαλιαράκι στις: 05/09/10, 15:03, nwdas στις: 26/08/10, 00:12,.........
Στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει αλλα το ειχα επισημανει σε ενα θρεντ που εγραφα οτι μου ερχονται μνμ που σιγουρα προκειται για αλλον αλλα δεν σκεφτηκα εκεινη την ωρα οτι μου ειχε κλεψει τον κωδ. καποιος    

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.388
Πόντοι
12.056
Αστο μεγαλε...δεν το σωζεις....

ps Μπας και σου εσκασε κανενα pm απο κανεναν νταβα και εκλασες μεντες?  :tooth:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
:jerking:

Επισκέπτης
φανταζομαι ξερεις οτι φαινεται η ip address σου ε?αν δεν εισαι δεκαπενταχρονο τοτε λυπαμαι αλλα δε δικαιολογειται η βλακεια σου.περαστικα. :jerking: :jerking:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ο τύπος χτες έκανε διαφήμιση σε θέμα με υγραεριοκίνηση που άνοιξα και μας μιλούσε για το πόσο αξιόπιστο είναι το συνεργείο του κλπ :jerking:

Φαντάσου αξιοπιστία τώρα λέμε το άτομο :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και γιατι να μπει και να γραψει απτον δικο σου λογαριασμο και να μην ανοιξει ενα καινουργιο τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom