You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάντηση ιερόδουλης-πελάτη εκτός μαγαζιού-αντιδράσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα is0vitis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 130
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και που καταλαβε οτι η φιλη σου ηταν πορνη τυπε?έχει τύχει να βγω με πόρνη (φίλη μου) για φαγητό .... αυτή μια χαρά ήταν ... το παιδί που έπαιρνε τις παραγγελίες πάλι δεν θα το λεγα .. αφού μου λέει η φίλη μου "σαν να μην ήθελε να πάρει παραγγελία ήταν"
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και που καταλαβε οτι η φιλη σου ηταν πορνη τυπε?
μαντεψε
Θα τη πήγε για φαγητό απέναντι από το μαγαζί που εργάζεται η φίλη..............και που καταλαβε οτι η φιλη σου ηταν πορνη τυπε?
Θα τη πήγε για φαγητό απέναντι από το μαγαζί που εργάζεται η φίλη..............
Που σε εκεινο το κινεζικο που ειναι στο μεταξι ?
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αχχαχα εγραπσεςΠου σε εκεινο το κινεζικο που ειναι στο μεταξι ?
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μπορεινα να την ειχε κ αυτος φιλη παλιακαι που καταλαβε οτι η φιλη σου ηταν πορνη τυπε?
gustom2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
βγαινω με μια πολωνεζα εδω κ 4 μηνες!μια χαρα τα παμε!σαν να ειναι κανονικη μου γκομενα!
και που καταλαβε οτι η φιλη σου ηταν πορνη τυπε?
δεν ξέρω αν το κατάλαβε... πάντως η φίλη μου ήταν πολύ προκλητικά ντυμένη και κούκλα ... ο συγκεκριμένος μια βδομάδα πριν με είχε δει με αντροπαρέα που είχα πάει για φαγητό... η αλήθεια ήταν ότι με τα παλουκάρια ήταν πιο χαμογελαστός .... όταν με είδε με την άλλη ή ζήλεψε (γιατί είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλα) ή την πήρε χαμπάρι από την προκλητική εμφάνιση.... πάντως δεν έδειχνε χαρούμενος
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
δεν ξέρω αν το κατάλαβε... πάντως η φίλη μου ήταν πολύ προκλητικά ντυμένη και κούκλα ... ο συγκεκριμένος μια βδομάδα πριν με είχε δει με αντροπαρέα που είχα πάει για φαγητό... η αλήθεια ήταν ότι με τα παλουκάρια ήταν πιο χαμογελαστός .... όταν με είδε με την άλλη ή ζήλεψε (γιατί είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλα) ή την πήρε χαμπάρι από την προκλητική εμφάνιση.... πάντως δεν έδειχνε χαρούμενος
Καλά τώρα, δεν ειναι όοοολες οι γυναίκες που ντύνονται προκλητικά πόρνες. Μη γενικεύουμε.
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
έχει τύχει να βγω με πόρνη (φίλη μου) για φαγητό .... αυτή μια χαρά ήταν ... το παιδί που έπαιρνε τις παραγγελίες πάλι δεν θα το λεγα .. αφού μου λέει η φίλη μου "σαν να μην ήθελε να πάρει παραγγελία ήταν"
se spiti doyλεβει η φιλη σου? η σολο?
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
χχχχααααααααααααα, να ψοφησει η γκομενα του διπλανου...η ακομα καλυτερα "κοιτα ο μαλακας γκομενα"!
Παλιοτερα ειχα βγαλει μια βλαχα ρωσιδα στριπερ για καφε και φαγητο. Στο φαγητο ο σερβιτορος μαλλον χαιροταν με την ιστορια κι ολο περιποιηση ηταν. Στον καφε ομως, η πιτσιρικα που σερβιριζε αφριζε απο το κακο της και αφηνε την αγενεια της να εκφραζεται με αποτομη συμπεριφορα, βιαστικο σερβιρισμα και μισολογα.
Παρτε τα αρχιδια μου μουντρουχες! Χιλιες φορες η βλαχα απο τα Ουραλια, παρα η μακρακομητικη γκρινια-πονηρια σας!
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χχχχααααααααααααα, να ψοφησει η γκομενα του διπλανου...η ακομα καλυτερα "κοιτα ο μαλακας γκομενα"!
Παλιοτερα ειχα βγαλει μια βλαχα ρωσιδα στριπερ για καφε και φαγητο. Στο φαγητο ο σερβιτορος μαλλον χαιροταν με την ιστορια κι ολο περιποιηση ηταν. Στον καφε ομως, η πιτσιρικα που σερβιριζε αφριζε απο το κακο της και αφηνε την αγενεια της να εκφραζεται με αποτομη συμπεριφορα, βιαστικο σερβιρισμα και μισολογα.
Παρτε τα αρχιδια μου μουντρουχες! Χιλιες φορες η βλαχα απο τα Ουραλια, παρα η μακρακομητικη γκρινια-πονηρια σας!
βαλε την παλια φωτο σου mounelanos
εχετε συναντησει πουτανα εκτοσ εργασιας?γραψτε την ιστορια σασ.πως αντιδρατε? αντιδρουν?σκυβουν το κεφαλι? χαμογελουν?
Σιγα μην σου πουμε!
Ολα θελεις να τα μαθαινεις!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
γαμησετα τυπε αυτοι οι ζηλιαριδες κομπλεξικοι
ειναι χειροτεροι και απο γκομενες κατι τετοιες ωρες
που λες "καλυτερα να εχω φιλες γκομενες" χαχαχαχα ιδου η αφορμη
ρε παιδι μου
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γιατι ρε? τισ πηγαινεις για υποβρυχιο?Σιγα μην σου πουμε!
Ολα θελεις να τα μαθαινεις!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
γιατι ρε? τισ πηγαινεις για υποβρυχιο?
Όταν λες υποβρύχιο εννοείς τη βανίλια;
γιατι ρε? τισ πηγαινεις για υποβρυχιο?
ΚΑι μετα επεξεργαζονται το "περισκοπειο" μου!!!