You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Δεν κρατιέσαι ????
Ούτε τον τίτλο δεν έβαλες σωστά....

Ούτε τον τίτλο δεν έβαλες σωστά....
Δεν κρατιέσαι ????
Ούτε τον τίτλο δεν έβαλες σωστά....![]()
![]()
![]()

Επισκέπτης
Κάποτε είχε ένα καλό...το Μιλλιον Ντολαρς...αλλά δεν ξέρω αν είναι πλέον ανοιχτό....Το διορθωσα . Ρωτησα και κατι αλλο μπορειτε να απαντησετε?
Φεύγοντας απο λάρισα κ πηγαίνοντας βορεια...έχει ένα καλό...αλλά δε θυμάμαι όνομα...
Πάντως προσοχή στις κονσόμες...
Κάποτε είχε ένα καλό...το Μιλλιον Ντολαρς...αλλά δεν ξέρω αν είναι πλέον ανοιχτό....
Φεύγοντας απο λάρισα κ πηγαίνοντας βορεια...έχει ένα καλό...αλλά δε θυμάμαι όνομα...
Πάντως προσοχή στις κονσόμες...![]()
![]()
Γιατι προσοχη ? Για πες μου γιατι ειμαι νεος σ αυτα τα κολπα...
Επισκέπτης
Γιατί θα πέσεις σε τοίχο που δεν πέφτει...όσο κ να βαράς το κεφάλι σου....;)Γιατι προσοχη ? Για πες μου γιατι ειμαι νεος σ αυτα τα κολπα...
Mε λίγα λόγια...ΌΣΑ φράγκα κ να έχεις...ΌΣΑ κ να σκάσεις...παίζει να μην γαμήσεις...κ αν το κάνεις θα έχεις πληρώσει το μουνί για χρυσή ράβδο...
Επισκέπτης
Ρε παιδια ειμαι καινουριος στο σιτε .
Δεν εχω παει ποτε σε μπουδελο καιποτε σε stripclub.
H αρχη εγινε χθες σε ενα strip show στην λαρισα μεσεας κατηγοριας.
Πηρα για χορο μια κοπελα .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαχει κινδυνος αν γλυψεις βυζι η αν της πιασεις το μουνι με το χερι να κολισεις κατι.......
Τι πρεπει να προσεχω ?
Περιμενω απαντησεις απο αρχαιοτερους...
Αυτό δεν μας το είπες....
Σιγά...σιγά αποκαλύπτεσαι....
Πάντως δεν διατρέχεις κανέναν σοβαρό κίνδυνο απο πιάσιμο σε βυζάκι κ μουνάκι...
Αν μετά όμως δεν έπλυνες το χεράκι...κ την έπαιξες ή το έβαλες στο στόμα...τότε ίσως έχεις πρόβλημα αν είχε πρόβλημα η γκόμενα....

Να προσέχεις να μην παρασύρεσαι...κ να μην κάνεις πράγματα...για τα οποία θα μετανιώσεις μετά απο λίγα λεπτά...
Δουλεύει ακόμα το Τζοάνα; Το Τούνελ; Το Λας Βέγκας; Έχω χρόνια να τα τσεκάρω...
1) Το Joanna έφυγε από εκεί που ήταν και πήγε εκεί που ήταν παλιά το Paradise (προς Τερψιθέα μεριά)...
2) Το τούνελ δουλεύει κανονικοτατα (ψιλομάπα όμως)
3) Το Λας Βέγκας ζει και βασιλεύει (το προτιμάω πιο συχνά από τα άλλα)...
4) Εκεί που ήταν παλιά το Joanna (Φαρσάλων) βρίσκεται πλέον το Million Dollar
Μόνο το Τόκυο έχει κλείσει μέχρι στιγμής απ' όσο ξέρω...
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
ανοιξε ενα στο πρωην καραμελα κατω εμαθα,αυτο μηπωσ εινε οι μουσσεσ φιλε.τα ποτα 5-5.