Νέα

Αγορά Εντοιχισμενου Φούρνου + Εστιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.704
Πόντοι
2.456
Ρε μάγκες επειδή πρόκειται να αγοράσω εντοιχισμένο φούρνο και εστίες έχει κανείς άποψη για μάρκες;
Εκανα μια ερευνα αγοράς οι τιμές είναι στην τύχη, οι χώρες παραγωγής στην τύχη, και  after sales αντικρουομενες απόψεις.
Πέτυχα μια Electrolux σε καλή τιμή μπαίνω να διαβάσω κριτικές όλοι βρίζουν το σερβις
Βλεπω μια Siemens made in Turkey!!!
Έχει κανείς άποψη;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.236
Πόντοι
2.606
Ρε μάγκες επειδή πρόκειται να αγοράσω εντοιχισμένο φούρνο και εστίες έχει κανείς άποψη για μάρκες;
Εκανα μια ερευνα αγοράς οι τιμές είναι στην τύχη, οι χώρες παραγωγής στην τύχη, και  after sales αντικρουομενες απόψεις.
Πέτυχα μια Electrolux σε καλή τιμή μπαίνω να διαβάσω κριτικές όλοι βρίζουν το σερβις
Βλεπω μια Siemens made in Turkey!!!
Έχει κανείς άποψη;

Συμπληρωματικά, εφόσον άνοιξε τέτοιο θέμα, αν έχει καποιος εμπειρία ή άποψη για εστιες με γκάζι ας μας γράψει την γνώμη του.
Θα κάνω ανακαίνιση στην κουζίνα μου κάποια στιγμή και σκέφτομαι μια τέτοια λύση.

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
Ήμουν στο ίδιο πρόβλημα πριν κανένα μήνα μου φάνηκαν όλες ίδιες εκτός από τη miele ,κ τελικά αποφάσισα να πάρω αυτή με τη μεγαλύτερη διάρκεια σε εγγύηση

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Συμπληρωματικά, εφόσον άνοιξε τέτοιο θέμα, αν έχει καποιος εμπειρία ή άποψη για εστιες με γκάζι ας μας γράψει την γνώμη του.
Θα κάνω ανακαίνιση στην κουζίνα μου κάποια στιγμή και σκέφτομαι μια τέτοια λύση.
προσεξε το υψος του αποροφητηρα απο τις εστιες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.479
Πόντοι
4.746
Μακρυα απο μορρις.. ειχα παρει μια τετοια κουζινα για το εξοχικο, και μολις εβαλα τον φουρνο αρχισε να μυριζει καμμενο, ενω οι αντιπροσωποι με διαβεβαιωναν οτι θα στρωσει.. :jerking: Τα καλωδια των κουμπιων και το εσωτερικο τους μυριζαν, γιατι καιγοντουσαν.  :S Επισης μου ελεγαν οτι το κοστος μεταφορας για να την στειλω πισω..θα το επωμιστω εγω. Ετσι πηρα δικο μου τεχνικο για να την φτιαξει.. Την πεταξα τελικα γιατι καηκε. Μια περιπετεια λοιπον.
Γιατι ειναι μορρις και χαλαει.. επρεπε να λεει στην διαφημιση  :shockedeyes:

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Μόνο

Συνημμένα

• download.png
    download.png
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 19

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.463
Πόντοι
6.955
Ημουν σε παρομοιο δηλειμμα οταν εφτιαχνα το νοικοκυριο μου, οταν ξεκινησα να μενω μονος δηλαδη. Οι φηρμες και οι αποψεις ειναι πολλες, εγω καταθετω απλα την εμπειρια μου.
Interzit: πληντυριο ρουχων.......αθανατο πρακτικο φθηνο
Whirpool: ελευθερη κουζινα, απορροφητηρας, φορνος μικροκυμματων........αθανατα και πρακτικα
Pitsos: ικανοποιημενος απο το ψυγειο και τις εστιες οχι απο τον φουρνο.
Εγω γερμανικο προιον δεν θα αγοραζα καθως τα μποικοταρω.
Δεν αντιλαμβανομαι αυτο που λετε "καλο σερβις" κι αυτο διοτι ειναι τοσο ακριβο το σερβις και τα μεταφορικα που δεν συμφερει.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
οτιδήποτε εκτός απο Κίνα, Κορέα,Τουρκία και γενικά όλες τις χώρες καταγωγής μόγγολων και κιτρινιάρηδων λεχρίτών. Ειδεμή θα κλαίτε τα λεφτά σας.

dg67

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
98
Πόντοι
0
Pitsos: ικανοποιημενος απο το ψυγειο και τις εστιες οχι απο τον φουρνο.
Εγω γερμανικο προιον δεν θα αγοραζα καθως τα μποικοταρω.

Ξέρεις ότι η Pitsos εδώ και 45 χρόνια ανήκει στη BSH (Bosch-Siemens), ε;

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
223
Πόντοι
616
Κανονικα εδω επρεπε να λεμε για συσκευες μπουρδελα....

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
485
Πόντοι
36
Ξέρεις ότι η Pitsos εδώ και 45 χρόνια ανήκει στη BSH (Bosch-Siemens), ε;

BOSCH SIEMENS NEF PITSOS ανήνουν στον όμιλο BSH και έχουν μοναδες κατασκευης σε πολλές χώρες. Απο τις μεγαλυτερες βρισκονται στην Τουρκία που είναι η 12η βιομηχανικη δυναμη παγοσμίως (μέλος του G20).
Επίσης GRUNDICH TELEFUNKEN NORMENDE FIINLUX και πολλές άλλες είναι 100% Τούρκικες και φυσικα κατασκευάζονται στην Τουρκία.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Ρωτάει ο άλλος σε μπουρδελοσάιτ τι φούρνο να αγοράσει.  :jerking: Δηλαδή μπορώ να μπω κι εγώ σε κανένα σκρουτζ.gr ή cars.gr και να ρωτήσω σε ποια μπουρδέλα έχει τις πιο καυλιάρες και ποιες είναι οι καλύτερες βίζιτες?  :think:

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
7
Like
718
Πόντοι
301
Εγώ πάντως αγοράζω ηλεκτρικές συσκευές φτηνά μοντέλα από καταστήματα που δίνουν 5ετη εγγύηση με μια μικρή επιβάρυνση και είμαι ήσυχος , ;) παλαιότερες εποχές είχα αγοράσει ακριβά πράγματα που χαλάσανε και μου ζήτησαν μια περιουσία για επισκευή :S

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.704
Πόντοι
2.456
Ρωτάει ο άλλος σε μπουρδελοσάιτ τι φούρνο να αγοράσει.  :jerking: Δηλαδή μπορώ να μπω κι εγώ σε κανένα σκρουτζ.gr ή cars.gr και να ρωτήσω σε ποια μπουρδέλα έχει τις πιο καυλιάρες και ποιες είναι οι καλύτερες βίζιτες?  :think:
Αν ξέρεις να διαβάζεις το site είναι forum και δεν γράφει μόνο για Πουτανες
Εξ ου και η κατηγορία "γενική συζήτηση"
Το skroutz είναι κάτι αλλο
Η παρατήρηση σου τυπε λοιπόν είναι ασχετη
Είναι τόσο απλό

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.959
Πόντοι
4.546
Προσωπικά θα σου πρότεινα κάποια μάρκα με φθηνά ανταλλακτικά πχ bosch, siemens, pitsos, aeg, general electric. Η miele είναι μια πανάκριβη εταιρεία με πανάκριβα ανταλλακτικά. Ναι μεν πολλές από αυτές τις συσκευές είναι τούρκικες, αλλά μιας και δεν θα τις κρατήσετε 2 χρόνια, καλύτερα να πάρετε μια αξιόπιστη μάρκα με νορμάλ κόστος.Επίσης, σε πολλά καταστήματα σου δίνουν 2 χρόνια εγγύηση ( βλέπε κοτσόβολος ) οπότε είσαι gg μέχρι τότε, σε περίπτωση που πάθει κάτι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
825
Πόντοι
146
Αν εχεις χρημα μπόλικο miele όπως λέει κι ο plm...

Τσεκαρε την εταιρια στο λινκ, πηγαινε δες τα απο κοντα, βρες εμπορο που φερνει και δες τα, αγγιξε τα. Καμια σχεση με οτι αλλο εχεις δει.

Μια "οικονομικη" λυση. Εχει και πιο ακριβα, θεωρω οτι δεν χρειαζεται για τον τυπο να παει στο επομενο επιπεδο, αρκει και αυτο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ψυγειο απορροφητηρα εντοιχισμενη κουζινα

Neff

απο το 95

Stories