Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχεις καποιο λινκ??Καλησπέρα σε όλους.Γνωρίζει κανά παιδάκι αν χτες πιάστηκε κανά city-tours στην Αθήνα;;;
Την πρωτη φορα που καλεσα CT με περασε για αστυνομικο, πηγε σε αλλο ραντεβου αλλα εκεινος ηταν πραγματικος αστυνομικος την συνελαβε και μου εστειλε μνμ απο το τμημα,δεν την πιστεψα βεβαια αλλα την επομενη ημερα μου ξαναεστειλε μνμ οποτε ηθελα να συναντηθουμε, και αφου συναντηθηκαμε μου εξηγησε το τι συνεβηΌχι δυστυχώς...Απλώς είχα συνάντηση μαζί της χτες και έμεινα κόκκαλο όταν μου το είπε(έγραψε μάλλον)...
Θέλω να δω αν μου έλεγε την αλήθεια...ή ήθελε να με σουτάρει.
Μάλιστα όπως μου είπε μου έστελνε μνμ από το τμήμα...
Την πρωτη φορα που καλεσα CT με περασε για αστυνομικο, πηγε σε αλλο ραντεβου αλλα εκεινος ηταν πραγματικος αστυνομικος την συνελαβε και μου εστειλε μνμ απο το τμημα,δεν την πιστεψα βεβαια αλλα την επομενη ημερα μου ξαναεστειλε μνμ οποτε ηθελα να συναντηθουμε, και αφου συναντηθηκαμε μου εξηγησε το τι συνεβη
ενας 30ρης το λιγοτερο με μισθο το λιγοτερο 1500ποιος παιρνει στην σημερον ημερα σιτι τουριστριες με τετοιες τιμες ?
Την πρωτη φορα που καλεσα CT με περασε για αστυνομικο, πηγε σε αλλο ραντεβου αλλα εκεινος ηταν πραγματικος αστυνομικος την συνελαβε και μου εστειλε μνμ απο το τμημα,δεν την πιστεψα βεβαια αλλα την επομενη ημερα μου ξαναεστειλε μνμ οποτε ηθελα να συναντηθουμε, και αφου συναντηθηκαμε μου εξηγησε το τι συνεβη
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ήταν φοβισμένη καθώς έγιναν πεσίματα σε 2 γραφεία τις προηγούμενες μέρες με συλλήψειςΚαλησπέρα σε όλους.Γνωρίζει κανά παιδάκι αν χτες πιάστηκε κανά city-tours στην Αθήνα;;;
ενας 30ρης το λιγοτερο με μισθο το λιγοτερο 1500![]()
![]()
ποιος παιρνει στην σημερον ημερα σιτι τουριστριες με τετοιες τιμες ?