πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απαξιώνεις τον λάκηποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε τυπε;
εγω μονο τον μπολντη ξερω σαν πληροφορικαριο και τον αλεξ ως δικηγορο

Απαξιώνεις τον λάκηποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε τυπε;
εγω μονο τον μπολντη ξερω σαν πληροφορικαριο και τον αλεξ ως δικηγορο
οι μισοι στο σαιτ ειναι δικηγοροι τυπε που δεν εχουν κερδισει δικη![]()
ε τους ξεχασα,αλλοι;Απαξιώνεις τον λάκητον τραμουντάνα
![]()
τι λες ρε τυπε
τι λες ρε τυπε
εδω ο αλεξ κερδισε δικη χωρις να παραστει καν στο δικαστηριο τι να λεμε τωρα
[/quote
σοβαρα?![]()
Πρώτον αυτό γίνεται για καμένα μέλη και όχι για εμένα που δεν έχω συμπληρώσει χίλια ποστ σε δύο χρόνια.ναι δεν υπάρχει να ξέρεις αν φας μπαν θα σου ανοίξουμε δικό σου θρεντ και θα σε βρίζουμε 24/7 όλα τα μέλη τι έχεις να πεις γι'αυτό ;) ;)
τυπε πρεπει να σου ριξει ο νωντας καμια αγιαστουραπαιδια βγαινει μια ασχημη μυρωδια αναμεσα στα μπουτια μου κ που εχει ενωση με τα γεννητικα οργανα
λετε να εχω παθει καμια μολυνση η απλα εκανα κατι κακο κ ανηθικο κ μου γυρισε
ριχνω συχνα χριστοπαναγιες τις τελευταιες μερες
Οι δικαστές είχαν παραστεί η όχι.τι λες ρε τυπε
εδω ο αλεξ κερδισε δικη χωρις να παραστει καν στο δικαστηριο τι να λεμε τωρα![]()
Για ψάξου ειδικά κομπιουτεράδες άπειροι.Είχαμε και τον φουφου πολιτικό μηχανικό και τον διώξαμε.ε τους ξεχασα,αλλοι;
μαλλον εχεις αρχισει να σαπιζεις μπροστα στο pc σου τυπε...παιδια βγαινει μια ασχημη μυρωδια αναμεσα στα μπουτια μου κ που εχει ενωση με τα γεννητικα οργανα
ναι ρε τυπε δεν θυμασαι που ειχε εμφανιστει ενα μελος του σαιτ και τον εξυμνουσε τοσο μεγαλος δικηγορος ειναι?τι λες ρε τυπε
εδω ο αλεξ κερδισε δικη χωρις να παραστει καν στο δικαστηριο τι να λεμε τωρα
[/quote
σοβαρα?![]()
![]()
παιδια βγαινει μια ασχημη μυρωδια αναμεσα στα μπουτια μου κ που εχει ενωση με τα γεννητικα οργανα
Πρώτον αυτό γίνεται για καμένα μέλη και όχι για εμένα που δεν έχω συμπληρώσει χίλια ποστ σε δύο χρόνια.
Δεύτερον και να γίνει ακόμα τι με νοιάζει? Εμένα θα βρίζουν? ΟΧΙ! Ένα nick θα βρίζουν ένα μάτσο καμένα που δεν έχουν να κάνουν τίποτα καλύτερο στην ζωή τους.
ναι ρε τυπε δεν θυμασαι που ειχε εμφανιστει ενα μελος του σαιτ και τον εξυμνουσε τοσο μεγαλος δικηγορος ειναι?![]()
ετσι οπως το παει ο αλεξ τυπε, μην παραξενευτεις αν δουμε κανα αρεοπαγιτη δικαστη στο σαιτ να εκθειαζει τον αλεξ...ναι ρε τυπε δεν θυμασαι που ειχε εμφανιστει ενα μελος του σαιτ και τον εξυμνουσε τοσο μεγαλος δικηγορος ειναι?![]()
1. Σε έχασα μεγάλε.μαν στα τελευταία ποστ επιχειρηματολογείς σοβαρά για κάτι ασοβαρό κάτι λέει αυτό αλλιώς δεν θ'ασχολούσουν καν ;)
Οι δικαστές είχαν παραστεί η όχι.
Για ψάξου ειδικά κομπιουτεράδες άπειροι.Είχαμε και τον φουφου πολιτικό μηχανικό και τον διώξαμε.![]()
1. Σε έχασα μεγάλε.
2. Σκοτώνω χρόνο μέχρι να αρχίσει ο βάζελος.
Σε κάλυψα ?
ή να κάνει μπάνιο ;)τυπε πρεπει να σου ριξει ο νωντας καμια αγιαστουρα![]()
Ποτε βγαινει το παιχνιδι των θρονων μη σε γαμησω