πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα σε πιάσουν τα αλβανά στον ύπνο καημένε μου.ντέι ντέι αλογάκι![]()

Θα σε πιάσουν τα αλβανά στον ύπνο καημένε μου.ντέι ντέι αλογάκι![]()
Εγώ στην θέση αν είχα αξιοπρέπεια θα αποχωρούσα.μπα
εγω στουρνος του λυκειου ειμαι![]()
με ψωλες 20 εκατοστα,ψηλοι 1.95,με μετοχες και κοτεροΚαι λεφτάδες,πετυχημένοι όλοι. ;)
Εγώ στην θέση αν είχα αξιοπρέπεια θα αποχωρούσα.![]()
Θα σε πιάσουν τα αλβανά στον ύπνο καημένε μου.![]()
Ε όχι και έτσι κόψε δέκα πόντους.με ψωλες 20 εκατοστα,ψηλοι 1.95,με μετοχες και κοτερο
με ψωλες 20 εκατοστα,ψηλοι 1.95,με μετοχες και κοτερο
και οποιον δεν έχει,τον δίνουμε....σαν τους εβραίους ,είμαστε υποστηριζόμενη κοινοτηταΚαι λεφτάδες,πετυχημένοι όλοι. ;)
γιατί τυπε δεν έχουμε εμεις γιατρούς,φαρμακοποιούς,ειδικούς στην πρεζοχημεια,μαθηματικούς ,μηχανικους υπολογιστών,πληροφορίκαρίους,φυσικούς;αμα θελουν εκεί στο φόρουμ τους παίζουμε μια μπαλιτσα οπότε θέλουν
να γινεις βοηθος του dr λιλας τυπεολοι με διωχνουν >
πρεπει να παω νυχτερινο να κανω μεταλυκιακες σπουδες![]()
Ο Μπόλντης και όλοι τους.γιατί τυπε δεν έχουμε εμεις γιατρούς,φαρμακοποιούς,ειδικούς στην πρεζοχημεια,μαθηματικούς ,μηχανικους υπολογιστών,πληροφορίκαρίους,φυσικούς;αμα θελουν εκεί στο φόρουμ τους παίζουμε μια μπαλιτσα οπότε θέλουν
επίσης το νικ είναι ουσιαστικά μια προέκταση του χρήστη του όπως το χέρι το πόδι το ματοτσίνορο εσύ φαντάζομαι ότι παίρνεις στα σοβαρά τα ματοτσίνορα που έχεις και θα σε πειράξει αν κάποιος σου τα προσβάλει ;)
Είσαι μαλάκας η πολιτική είναι το δυνατό μας χαρτί.τράμυ,παπαζόλης,πορνόπαπος.θα κατεβάζαμε δυνατή εντεκάδα μαν αλλά στην ιστορία θα είχαμε μεγάλο θέμα μ'αυτούς τους σατανάδες και στην πολιτική θα την παλεύαμε μόνο με τρολιές και ιμότικον![]()
ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε τυπε;γιατί τυπε δεν έχουμε εμεις γιατρούς,φαρμακοποιούς,ειδικούς στην πρεζοχημεια,μαθηματικούς ,μηχανικους υπολογιστών,πληροφορίκαρίους,φυσικούς;αμα θελουν εκεί στο φόρουμ τους παίζουμε μια μπαλιτσα οπότε θέλουν
Αν κάποιος μου κόψει το πόδι μένω κουτσός, αν κάποιος μου μπανάρει το nick στο μπου δεν υπάρχει καμία συνέπεια, οπότε ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΎ!
Είσαι μαλάκας η πολιτική είναι το δυνατό μας χαρτί.τράμυ,παπαζόλης,πορνόπαπος.![]()
οι μισοι στο σαιτ ειναι δικηγοροι τυπεγιατί τυπε δεν έχουμε εμεις γιατρούς,φαρμακοποιούς,ειδικούς στην πρεζοχημεια,μαθηματικούς ,μηχανικους υπολογιστών,πληροφορίκαρίους,φυσικούς;αμα θελουν εκεί στο φόρουμ τους παίζουμε μια μπαλιτσα οπότε θέλουν
το θρεντ του αγιου ξεπερασε τις 1000 σελιδες, ενω του βατραχου εφτασε μονο στις 500 κατι σελιδες...