Νέα

Γυναίκες για να περάσουμε καλά (μόνο για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κοριτσια αναζητω γυναικες με ανοικτο μιαλο,για sex οχι επαγγελματιες.
απο 18-35 γυναικες που η καθε μια για τον δικο της λογο θα ηθελε να εχει μια καινουργια σεξουαλικη απολαυση.
ακομα και γυναικες που θα ηθελαν να βγαλουν καποια χρηματα.
ζηταω μονο ελληνιδες και οχι επαγγελματιες.
οποια θελει περιμενω μηνυμα της.φιλια σε ολες σας.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
76.545
Πόντοι
12.056

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
76.545
Πόντοι
12.056
Σορρυ ρε φιλε
αλλα 19.990 ατομα εδω μεσα αυτο ψαχνουμε...

χωρις παρεξηγηση.. :grin:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
κριμα... κοβομαι λογω ηλικιας...

OP
OP
J

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια οποιος θελει να γελασει μπορει ελευθερα.αλλα με βαση οτι ο καθενας ανοιγει ενα θεμα με οτι του καυλωσει,ανοιξα και εγω αυτο.
μπαινω εδω γιατι εχει χαβαλε,μπορει και να βρω και καποιο καλο αρχειο,αλλα οχι για τα μπουρδελα.αρνουμε να μου βαλουν ρολοι στο καυλι.
μου αρεσει να πιδαω με της ωρες.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
παιδια οποιος θελει να γελασει μπορει ελευθερα.αλλα με βαση οτι ο καθενας ανοιγει ενα θεμα με οτι του καυλωσει,ανοιξα και εγω αυτο.
μπαινω εδω γιατι εχει χαβαλε,μπορει και να βρω και καποιο καλο αρχειο,αλλα οχι για τα μπουρδελα.αρνουμε να μου βαλουν ρολοι στο καυλι.
Φιλε μου,πολυ επιθετικο σε βλεπω....αν θες να πηδας με τις ωρες...καντο..αλλα πρωτα γραψτο σωστα...γραφεται με Η και οχι με Ι,καταλαβες? οσον αφορα αν εμας μας βαζουν ρολοι στο καυλι οπως και συ θες να πηδας με τις ωρες ετσι και εμας μαγκια μας να την βρισκουμε με χρονομετρηση....και το κυριοτερο(χωρις να εξετασω το θεμα για το οποιο μπηκες στο site και μας την λες κιολας...) ειναι οτι υπαρχει ενοτητα οπου μπορεις να βαλεις την αγγελια σου...."ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ" λεγεται για αυτο τον λογο παρακαλω καποιον moderator να μεταφερει το post.Ευχαριστω.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
αιγο θαιλο να πιδαω μαι χρωνωμετρω  μπωρο????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
κοριτσια αναζητω γυναικες με ανοικτο μιαλο,για sex οχι επαγγελματιες.
απο 18-35 γυναικες που η καθε μια για τον δικο της λογο θα ηθελε να εχει μια καινουργια σεξουαλικη απολαυση.
ακομα και γυναικες που θα ηθελαν να βγαλουν καποια χρηματα.
ζηταω μονο ελληνιδες και οχι επαγγελματιες.
οποια θελει περιμενω μηνυμα της.φιλια σε ολες σας.

τωρα σε λιγο ερχομαστε, να μας περιμενεις...  :grin:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Λάγαρος χωρίς παρεξήγηση φίλε σου προτείνω να αγοράσεις ένα αλφαβητάρι του δημοτικού γιατί η ορθογραφία σου υποφέρει...

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
άσχετο αυτό που θα πω!!!! πως μπορούμε να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
76.545
Πόντοι
12.056
Καταλαβες Γιαννηκαυλιαρη γιατι γελουσα παραπανω???Κατσε να δεις και τι εχει παρακατω....ακομα αρχη ειναι... :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μάθε πρώτα ορθογραφία - μάθε να γράφεις - και ύστερα άνοιξε τις αγγελίες σε μιά εφημερίδα και βρες οτι επιθυμείς ....

OP
OP
J

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τα λαθη μου ειναι γιατι δεν γραφω συχνα στα ελληνικα.
και δεν ειμαι επιθετικος καθολου.αλλα θελω να σας δειξω οτι ουτε εσεις εισαστε normal.
απλα ο καθε ενας πιστευω εχει δικαιωμα εδω να γραφει οτι θελει αρκει να μην προσβαλει τους αλλους.εγω δεν ειχα προθεση να προσβαλω κανεναν σας.οποιος θελει να με πειραξει καλο τροπο,δεκτο αλλιος θα απαντω και εγω.εγω ειμαι αυτος που λεω οτι σε οποιον του φερνουν γελιο αυτα που γραφω μπορει να γελασει αλλα μεχρι εκει.
θα σας ρωτησω και θελω να μου απαντησετε με το χερι στην καρδια,σας αρεσει που για να γαμησετε,πηγαινετε σε πουτανες?

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
και δεν ειμαι επιθετικος καθολου.αλλα θελω να σας δειξω οτι ουτε εσεις εισαστε normal.
απλα ο καθε ενας πιστευω εχει δικαιωμα εδω να γραφει οτι θελει αρκει να μην προσβαλει τους αλλους.εγω δεν ειχα προθεση να προσβαλω κανεναν σας.οποιος θελει να με πειραξει καλο τροπο,δεκτο αλλιος θα απαντω και εγω.εγω ειμαι αυτος που λεω οτι σε οποιον του φερνουν γελιο αυτα που γραφω μπορει να γελασει αλλα μεχρι εκει.
θα σας ρωτησω και θελω να μου απαντησετε με το χερι στην καρδια,σας αρεσει που για να γαμησετε,πηγαινετε σε πουτανες?
  Φιλε μου,σωστα τα λες,ο καθενας εχει το δικαιωμα οτι θελει αρκει να μην προσβαλει τους αλλους..σκεψου ομως μηπως εσυ προσβαλεις ολους εμας? και μην ξεχνας οτι μπηκες σε ενα αντρικο site,που γραφουν αντρες,που ΝΑΙ τους αρεσει ο αγοραιος ερωτας και οχι οπως λες να γ@μ@νε πουτανες.....και σε αυτο το site εβαλες την αγγελια σου.....Ευχαριστω.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

Μάλλον έχεις κάνει εγγραφή σε λάθος τόπο κι είσαι και kayliaris...μόνο ψωλές θα βρεις εδώ και ναι ψαχνόμαστε όλοι για πουτάνες, παίρνουμε καταναλωτικό δάνειο για CTs και δεν αγοράζουμε γάλα για το παιδί μας γιατί δίνουμε το δικό μας σε κάποιο στόμα, επί πληρωμή...οπότε καλό για σένα θα είναι να βάλεις μια αγγελία στο cosmopolitan για να λύσεις τις καύλες σου ή ίσως ν αποφασίσεις να ανέβεις στο τρένο του αγοραίου κι εσύ.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

και θα πηδάς με τις ώρες και με ασφάλεια...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Είναι κορυφαίο το bourdela.gr δεν έχω να πω τίποτα άλλο
:grin:

Stories

Νέο!