Θυμασαι την κοντρα που ειχαμε για την αιμοδοσια και τις ιεροδουλες?
Βρηκα απαντηση.
Μπα , δεν διαβαζουν το σαιτ, οποτε θα κανουν του κεφαλιου τουsεκτος αμα τους το απαγορευσει ο ΝΩΝΤΑΣ ;)
Βρηκα απαντηση.![]()
Nαι μπηκα στην συζητηση και σε εκραζα.με έναν HARD19 ή κάπως έτσι είχα την διαφωνία, ήσουν κι εσύ?![]()
Παει , καρβουνιασανε οι πατατεs και τα λουκανικαμε έναν HARD19 ή κάπως έτσι είχα την διαφωνία, ήσουν κι εσύ?![]()
Nαι μπηκα στην συζητηση και σε εκραζα.
Το χαρτι εγραφε απο πισω πως αμα εχετε συντροφο που η για λεφτα η για ναρκωτικα γαμιοτανε δεν πρεπει να δωσετε αιμα.
Αρα εγω καταλαβα οτι δεν μιλαει να εχεις παει μια φορα ας πουμε.
Παει , καρβουνιασανε οι πατατεs και τα λουκανικα
Ειδεs τι κανει το τσατ??![]()
Ειχατε μαλλον.έχετε ή είχατε?
Αμα ηταν θα μιλαγε για ερωτικη συντροφο, με το σκετο συντροφο σκεφτηκα οτι μιλαει για σχεση.άρα δίκιο δεν είχα?![]()
Τι να το κανειs το δικιο, τωρα που δεν εχειs και φαι ??άρα δίκιο δεν είχα?![]()
Αμα ηταν θα μιλαγε για ερωτικη συντροφο, με το σκετο συντροφο σκεφτηκα οτι μιλαει για σχεση.
Εχω αδικο?![]()
Τι να το κανειs το δικιο, τωρα που δεν εχειs και φαι ??
Πως δεν ελεγε αμα εχετε ερθει σε επαφη με ατομο που γαμιεται για ναρκωτικα η λεφτα, αλλα καταλαβα οτι ελεγε να ειχατε καποια σχεση.δεν κατάλαβα τίποτα![]()
σε λίγο ρίχνω τα λουκάνικα![]()
Αμα ηταν θα μιλαγε για ερωτικη συντροφο, με το σκετο συντροφο σκεφτηκα οτι μιλαει για σχεση.
Εχω αδικο?![]()
Πως δεν ελεγε αμα εχετε ερθει σε επαφη με ατομο που γαμιεται για ναρκωτικα η λεφτα, αλλα καταλαβα οτι ελεγε να ειχατε καποια σχεση.
Θα ρωταγα για λεπτομεριες αλλα δεν ημουν μονος.![]()
Eιναι διαφορετικο να εχεις μια τετοια σχεση οπου υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να κολλησεις κατι και αλλο να πας μια η δυο φορες.ρε μαν και με μία επαφή κολλάς αν έχει κάτι η άλλη![]()
Eιναι διαφορετικο να εχεις μια τετοια σχεση οπου υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να κολλησεις κατι και αλλο να πας μια η δυο φορες.
Απλως σκεφτηκα οτι αμα ηταν οπως τα λες θα ανεγραφε οτι αμα ειχατε οποιαδηποτε σεξουαλικη επαφη με τετοια ατομα και οχι οπως το εθεσε.τι να σου πω, από εκεί και πέρα παίζεις με τις πιθανότητες και την υγεία του άλλου, αλλά όπως το δει ο καθένας