stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γιατι οχι..o κοσμας![]()
γιατι οχι..o κοσμας![]()
να δω ποιος θα εμφανηστη απο τους δυο σαςγιατι οχι..![]()
δεν κανω αστεια... θελω να αφησω το στιγμα μου στα μελη του σαιτνα δω ποιος θα εμφανηστη απο τους δυο σας![]()
ποιο ειναι το προβλημα σου ρε φιλενα δω ποιος θα εμφανηστη απο τους δυο σας![]()
Δεν άφησες και τίποτα απ'έξω....... Δεν υπάρχει κάποιος που να μην ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες.....μετα απο τον ταφταρ ποιος θα ηθελε να βγει μαζι μου για καφε να γνωρισει τον σταμ_90??
εξαιρουνται νωντοτυποι, αγαπουληδες,δηθεν εξυπνακηδες,ξερολες ,ψευτονταηδες,ρουφιανοι![]()
![]()
Δεν άφησες και τίποτα απ'έξω....... Δεν υπάρχει κάποιος που να μην ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες.....![]()
Εμένα που με κατατάσσεις φίλε.....μην ξεχνάμε ότι είμαι 37 ετών....κοσμας πχ.. ειναι καλο παιδι..
και ο μπαρος ειναι πολυ cool λιγο προκλητικος αλλα ειναι οκ.. και ακομπλεξαριστος![]()
μετα απο τον ταφταρ ποιος θα ηθελε να βγει μαζι μου για καφε να γνωρισει τον σταμ_90??
εξαιρουνται νωντοτυποι, αγαπουληδες,δηθεν εξυπνακηδες,ξερολες ,ψευτονταηδες,ρουφιανοι![]()
![]()
ε δεν παρακολουθω και ολα τα μελη ρε μαν.. καμενος σαν τον τρειλαλουν ειμαι που ηξερε τον καθενα λεπτομερεστατα?Εμένα που με κατατάσσεις φίλε.....μην ξεχνάμε ότι είμαι 37 ετών....![]()
κοσμας πχ.. ειναι καλο παιδι..
και ο μπαρος ειναι πολυ cool λιγο προκλητικος αλλα ειναι οκ.. και ακομπλεξαριστος![]()
βρε καλως τον διορισμενοπαει εσυ πουστεψες εντελως
κριμα γιατι εισαι νεο παιδι
κι εγω καλο παιδι ειμαι
συμφωνεις?
ο κοσμας ποιος ειναι?
Δεν άφησες και τίποτα απ'έξω....... Δεν υπάρχει κάποιος που να μην ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες.....![]()
βρε καλως τον διορισμενο
τι θα γινει με σενα ρε? τι πρεπει να γραφω για να μην ειμαι πουστης βαση τα δικα σου κριτιρια?![]()
τι θα γίνει με αυτό το νικ![]()
δεν βρισκω πουθενα το κακο... και σε παρακαλω.. μην το παιζεις ελληναρας κλασικος σε ηξερα για ποιο coolνα γραφεις οτι μονο γαμας και δεν παιζεις
οχι ποιος θελει να βγει μαζι μου να γνωρισει τον πραγματικο σταμ
ελεος![]()
δεν βρισκω πουθενα το κακο... και σε παρακαλω.. μην το παιζεις ελληναρας κλασικος σε ηξερα για ποιο cool
εσυ δεν θα βγαινες μαζι μου?![]()
Από την στιγμή που συνάντησα Τον Νώντα....έχω μια συμπάθεια.............εσυ δηλαδη σε ποια κατηγορια ανηκεις?
εγω παντως δεν ανηκω σε καμια απο αυτες
ανηκω στους γαμηστερους γαμιαδες