oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Από την στιγμή που συνάντησα Τον Νώντα....έχω μια συμπάθεια.............![]()
ποιος ειναι επιτελους αυτος ο πουστης ο νωντας

Από την στιγμή που συνάντησα Τον Νώντα....έχω μια συμπάθεια.............![]()
στα αρχιδια μου τυπε αμα σας αρεσει η οθρογραφια μου..![]()
Μια μεγάλη μορφή...ποιος ειναι επιτελους αυτος ο πουστης ο νωντας![]()
ο ενας και μοναδικος θεος μας ειναιποιος ειναι επιτελους αυτος ο πουστηςΘΕΟΣ ο νωντας![]()
χελλοου κοτοπουλακιχου ιζ γιορ νταντυ?
![]()
εγω εσενα ειδα να πηγαινε μαρουλι χθες με το ελενακιπου εισαι ρε πουτανακι του πιεξουλα? ρεντικολο σε εχει κανει![]()
οποτε εμφανιζεται κανεις την παπια![]()
σαν πολυ ξυλο ριχνετε τελευταια...κανα φουστανι μην σκισετεεγω εσενα ειδα να πηγαινε μαρουλι χθες με το ελενακι
μετα τα μαπιδια που εφαγε η πιεξουλα μολις ακουει για νωντοτσαρκα εξαφανιζεται απο την πιατσα![]()
εσυ να δεις ποσο ξυλο εχεις χρεωμενο να φαςσαν πολυ ξυλο ριχνετε τελευταια...κανα φουστανι μην σκισετε![]()
ενοια σου.. το Σ/Κ που ερχεται να ειστε μεταξουργειο η φυλης.. θα κανω περιπολια.. τερμα τα λογια..θα μιλησουν τα τουφεκιαεσυ να δεις ποσο ξυλο εχεις χρεωμενο να φας![]()
καθε βδομαδα τα ιδια λες και τελικα κοκοκοενοια σου.. το Σ/Κ που ερχεται να ειστε μεταξουργειο η φυλης.. θα κανω περιπολια.. τερμα τα λογια..θα μιλησουν τα τουφεκια![]()
Δεν θα υπαρξει Σ/Κ αγαπητεενοια σου.. το Σ/Κ που ερχεται να ειστε μεταξουργειο η φυλης.. θα κανω περιπολια.. τερμα τα λογια..θα μιλησουν τα τουφεκια![]()
Ασε ησυχο τον σταμουλη ρε μηδενικο.καθε βδομαδα τα ιδια λες και τελικα κοκοκο![]()
που ησουν βρε ηλιθιε το σ/κ?καθε βδομαδα τα ιδια λες και τελικα κοκοκο![]()
εισαι σιγουρος? ;)που ησουν βρε ηλιθιε το σ/κ?
αφου ο λαστ και σαββατο και κυριακη το βραδυ μεσα ηταν![]()
εισαι σιγουρος? ;)![]()
Δεν θα υπαρξει Σ/Κ αγαπητε
Αυριο ριχνουν τον πυραυλο οι Κορεατεs .....Τετελεσθαι :S
εκτος αμα τους το απαγορευσει ο ΝΩΝΤΑΣ ;)Δεν θα υπαρξει Σ/Κ αγαπητε
Αυριο ριχνουν τον πυραυλο οι Κορεατεs .....Τετελεσθαι :S