1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
διάβασα τις τελευταίες 6-7 σελίδες.
με τεράστια θλίψη διαπιστώνω ότι στην ελλάδα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι??? με πτυχίο που υπερασπίζονται τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη και δεν ξέρωγω ποιόν άλλο μαλάκα πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια.....
θέτε λέει ο άλεξ ποιό σκληρα μέτρα να βάλετε μυαλό.
εγώ λέω ότι θέτε ρε μαλάκες εκτέλεση στα 6μέτρα γιατί η μαλακία σας που έχει γραφτεί στο γενετικό κώδικα δεν αφαιρείται ούτε με εγχείριση.
για τον σημερινό τα χω σούρει σε όλο το πασοκικό συρφετό που έχει περάσει απο δω μέσα τα τελευταία 2 χρόνια.
για τον άλεξ έχω ορισμένες απορίες.
ρε ΗΛΙΘΙΕ
ποιός είχε τάξει σε 250 χιλιάδες συμβασιούχους μονιμοποίηση;
ποιός είχε τάξει ότι θα κάνει τους τρίτεκνους πολύτεκνους;
ποιός είχε τάξει μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
ποιός είχε τάξει ότι θα τελειώσει τους νταβατζήδες τρώγοντας σουβλάκια;
ποιός έβαλε στο ΑΕΠ τα εισοδήματα απ τις πουτάνες και το τζόγο;
ποιός κήρυξε εκλογές με ανακοίνωση απο τα κανάλια πριν ενημερωθεί ο ΠτΔ και ενώ καιγόταν η Ελλάδα απ άκρου εις άκρο;
ποιός εκοψε το ΛΑΦΚΑ και τον ξανάδωσε πίσω σε δόσεις;
ποιός έκανε το σκάνδαλο ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ που είναι το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης μετά το Χρηματιστήριο;
ποιός καθάριζε στελέχη της κυβένησης σαν κουφέτα με σκάλδαλα που έβγαιναν στην επιφάνεια σαν καταιγίδα;
και κλείνοντας ρε ΗΛΙΘΙΕ
πού είναι η κάθαρση;
πού είναι η μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
τέλος.
ποιό ΔΝΤ και ποιά μέτρα;
στα 6 ΜΕΤΡΑ ρε.
στα 6
ΜΠΑΜ & ΚΑΤΩ.
τι να θυμηθώ;
τι να ξεχάσω;
με τεράστια θλίψη διαπιστώνω ότι στην ελλάδα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι??? με πτυχίο που υπερασπίζονται τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη και δεν ξέρωγω ποιόν άλλο μαλάκα πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια.....
θέτε λέει ο άλεξ ποιό σκληρα μέτρα να βάλετε μυαλό.
εγώ λέω ότι θέτε ρε μαλάκες εκτέλεση στα 6μέτρα γιατί η μαλακία σας που έχει γραφτεί στο γενετικό κώδικα δεν αφαιρείται ούτε με εγχείριση.
για τον σημερινό τα χω σούρει σε όλο το πασοκικό συρφετό που έχει περάσει απο δω μέσα τα τελευταία 2 χρόνια.
για τον άλεξ έχω ορισμένες απορίες.
ρε ΗΛΙΘΙΕ
ποιός είχε τάξει σε 250 χιλιάδες συμβασιούχους μονιμοποίηση;
ποιός είχε τάξει ότι θα κάνει τους τρίτεκνους πολύτεκνους;
ποιός είχε τάξει μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
ποιός είχε τάξει ότι θα τελειώσει τους νταβατζήδες τρώγοντας σουβλάκια;
ποιός έβαλε στο ΑΕΠ τα εισοδήματα απ τις πουτάνες και το τζόγο;
ποιός κήρυξε εκλογές με ανακοίνωση απο τα κανάλια πριν ενημερωθεί ο ΠτΔ και ενώ καιγόταν η Ελλάδα απ άκρου εις άκρο;
ποιός εκοψε το ΛΑΦΚΑ και τον ξανάδωσε πίσω σε δόσεις;
ποιός έκανε το σκάνδαλο ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ που είναι το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης μετά το Χρηματιστήριο;
ποιός καθάριζε στελέχη της κυβένησης σαν κουφέτα με σκάλδαλα που έβγαιναν στην επιφάνεια σαν καταιγίδα;
και κλείνοντας ρε ΗΛΙΘΙΕ
πού είναι η κάθαρση;
πού είναι η μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
τέλος.
ποιό ΔΝΤ και ποιά μέτρα;
στα 6 ΜΕΤΡΑ ρε.
στα 6
ΜΠΑΜ & ΚΑΤΩ.
τι να θυμηθώ;
τι να ξεχάσω;