Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τυπε νομιζουν οτι πρεπει να ανηκεις καπου.να εισαι σε καποιο κοπαδι.γιατι μονο ετσι μπορουν να δικαιολογησουν τους εαυτους τους μηπως?δεν ξερω.
Αρες μαρες κουκουναρες....
Εχω βαρεθει εδω μεσα να μην παιρνω ουσιαστικες απαντησεις.
Εχω μαθει ομως, οτι οταν ο αλλος σου απανταει αλλα αντι αλλων, τοτε απλα εχεις δικιο.
Και αυτο μου αρκει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εχω μαθει ομως, οτι οταν ο αλλος σου απανταει αλλα αντι αλλων, τοτε απλα εχεις δικιο.
Και αυτο μου αρκει.
κανε ουσιαστικες ερωτησεις τοτε δον ιντερνετουαν.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε νομιζουν οτι πρεπει να ανηκεις καπου.να εισαι σε καποιο κοπαδι.γιατι μονο ετσι μπορουν να δικαιολογησουν τους εαυτους τους μηπως?δεν ξερω.

Ούτε 'γω ξέρω ρε Χώστα!

Και αυτο μου αρκει.

Είναι ουσιαστική απάντηση το ότι με Καραμανλή δε θα παίρνονταν όλ' αυτά τα μέτρα; Διαβάζεις τα ταρώ ή τον καφέ;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Σόρυ φον Στρητ αλλά ακόμη και στα σκάνδαλα και στα ψέματα, υπάρχουν διαβαθμίσεις...
Δεν μπορώ να βάλω στην ίδια μοίρα το βατοπέδι ή το διδακτορικό της νατάσσας με το "λεφτά υπάρχουν", το "πιστόλι στο τραπέζι" και "αν χρειαστούν νέα μέτρα, θα παραιτηθώ"...
Ο άλεξ έχει δίκιο.
Η επιλεκτική μνήμη είναι κακός σύμβουλος, εκτός αν κάνουμε ανάποδα καλλιστεία. :2funny: Έγινε παιχνίδι με τα νουμεράκια γενικώς και οι αγορές μύρισαν αίμα, παιχνίδι με τα ομόλογα στα ασφαλιστικά ταμεία, πυργκαγιές, παρακολουθήσεις, αν ήμουν Τσυριζαίος θα σου έλεγα Πακιστανοί :grin: κλπ.

Επίσης ο καταλληλότερος είχε πει ότι θα συντρίψει τους νταβατζήδες. Οεο; :cheesy:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
PS. Χερ Ίσιε, η διαβάθμιση των σκανδάλων έχει σημασία στην επιμέτρηση των ποινών.
Προς το παρόν απέχουμε πολύ από αυτό το σημείο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Η επιλεκτική μνήμη είναι κακός σύμβουλος, εκτός αν κάνουμε ανάποδα καλλιστεία. :2funny: Έγινε παιχνίδι με τα νουμεράκια γενικώς και οι αγορές μύρισαν αίμα, ππαιχνίδι με τα ομόλογα στα ασφαλιστικά ταμεία, πυργκαγιές, παρακολουθήσεις, αν ήμουν Τσυριζαίος θα σού έλεγα Πακιστανοί :grin: κλπ.

Επίσης ο καταλληλότερος είχε πει ότι θα συντρίψει τους νταβατζήδες. Οεο; :cheesy:
Η ΝΔ εκανε τις παρακολουθησεις?
Η ΝΔ φταιει για τις πυρκαγιες?
Πρεπει να ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο, που οταν μπαινουν 120 πυρκαγιες ταυτοχρονα, φταιει η κυβερνηση.
Στην Αυστραλια την ιδια εποχη, καηκαν 4 εκατομμυρια στρεμματα, και κανενας δεν διανοηθηκε να κατηγορησει την κυβερνηση του.
Τι καθομαι και συζηταω μωρε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
PS. Χερ Ίσιε, η διαβάθμιση των σκανδάλων έχει σημασία στην επιμέτρηση των ποινών.
Ου, ναι. Την εκανε ο ελληνικος λαος την επιμετρηση.
11 μοναδες πισω οι κλεφτοκοταδες.
Μολις 4-5 μοναδες πισω οι λησταρχοι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ε, λοιπόν, δεν μπορώ να βάλω στην ίδια μοίρα το πταίσμα με το κακούργημα...
Οι συμψηφιστικές λογικές τύπου "οι αμερικάνοι καταπιέζουν τους νέγρους" μας έφεραν εδώ που είμαστε...

Όσο για τον κωστάκη, ντάξει, δεν ήταν και κένεντυ ή τσώρτσιλ αλλά κάποιοι έχουν πιαστεί με την γίδα στην πλάτη αναφορικά με τον πόλεμο που μαινόταν τότε εναντίον του...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Το να χάνεις 15 μονάδες σε δύο χρόνια, είναι κατόρθωμα για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα.
Για τις φωτιές, συμφωνώ ότι ήταν υποκινούμενες, μιας είναι μια φυσική καταστροφή που μπορεί να προκληθεί άνετα από τον ανθρώπινο παράγοντα.
Ωστόσο, κάθεσαι και ψάχνεις, βάζεις και το σουπερ κοριό άμα λάχει, και όχι υπουργό να μιλάει για "στρατηγό άνεμο".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ου, ναι. Την εκανε ο ελληνικος λαος την επιμετρηση.
11 μοναδες πισω οι κλεφτοκοταδες.
Μολις 4-5 μοναδες πισω οι λησταρχοι.

Ακόμη και το 2004 οι νταβάδες είχαν δώσει ρέστα για το παιντί με τρελό επικοινωνιακό μπλιτζκριγκ και μετά φταίει ο καραμανλής που δεν μπόρεσε να τους πολεμήσει...
Μνήμη χρυσόψαρου.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Η ΝΔ εκανε τις παρακολουθησεις?
Η ΝΔ φταιει για τις πυρκαγιες?

Τι καθομαι και συζηταω μωρε....
Φίλε, ακόμα και τώρα θυμάμαι το γίγαντα τον Βουλγαράκη μεσημεράκι :2funny: να παίρνει το μαρκαδόρο και να σχεδιάζει όπως η καθηγήτριά μου η Βαλαβάνη στο Πολυτεχνείο τα κινητά σκιές και το λογισμικό που "κρυβότανε". :new_shocked: :tooth:

Η δε γυναίκα του και η σχέση της με το μοναστήρι - τι μου θύμισες ρε μπαγάσα νυχτιάτικα... :boobies: :rockon: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Ε, λοιπόν, δεν μπορώ να βάλω στην ίδια μοίρα το πταίσμα με το κακούργημα...
Οι συμψηφιστικές λογικές τύπου "οι αμερικάνοι καταπιέζουν τους νέγρους" μας έφεραν εδώ που είμαστε...

Όσο για τον κωστάκη, ντάξει, δεν ήταν και κένεντυ ή τσώρτσιλ αλλά κάποιοι έχουν πιαστεί με την γίδα στην πλάτη αναφορικά με τον πόλεμο που μαινόταν τότε εναντίον του...

Ούτε και εγώ τα βάζω. Αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στην ποινική δίωξη πόσο μάλλον στην επιμέτρηση για να τα ζυγίσουμε.
Και οι συμψηφιστικές λογικές λειτουργούν και αντίστροφα: επειδή αυτοί τα έχουν γαμήσει όλα, δεν βαριέσαι για 5-6 μικροσκάνδαλα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε, ακόμα και τώρα θυμάμαι το γίγαντα τον Βουλγαράκη μεσημεράκι :2funny: να παίρνει το μαρκαδόρο και να σχεδιάζει όπως η καθηγήτριά μου η Βαλαβάνη στο Πολυτεχνείο τα κινητά σκιές και το λογισμικό που "κρυβότανε". :new_shocked: :tooth:

Η δε γυναίκα του και η σχέση της με το μοναστήρι - τι μου θύμισες ρε μπαγάσα νυχτιάτικα... :boobies: :rockon: :2funny:

Κανά σχόλιο για την ταμπακέρα των υποκλοπών έχουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom