Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 98.845
- Πόντοι
- 46.423
Γιατί έχεις καλύψει το μουνι;
Έτσι μου την έδωσε το Chat GPT.
Γιατί έχεις καλύψει το μουνι;
Σωστός και εγώ έτσι πιστεύωΘα το δούμε αυτό...
Εγώ λέω θα δώσει και θα κάνει και dp
Ενώ τώρα δεν την παίζει κανείςΔεν γνωρίζω τι θα αποφασίσει στο μέλλον.
Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι είναι μικροκαμωμένη και θα δυσκολεύεται ...
Αν όμως ποτέ το αποφασίσει φαντάζομαι ότι έχει να πέσει πολύ χειρονακτικήεργασία στην Ελλάδα ...
![]()
Πραγματι εχει πατουσακια ολα τα λεφτα ειδικα με γαλλικο ειναι μες την καυλα!!! Αλλα δεν εχει κανει και πολλες ταινιες με φετιχ συγκεκριμενα μια ειναι η καλη αυτη που γυρισε με εναν γκριζομαλλη περυσι νομιζω αλλα σε 4k ειναι σχεδον αδυνατον να την βρεις! Τις κλειδωνουν καλα….Και αυτή ποδαράκια...
Ό,τι μπορεί να ειπωθεί για την τύπισσα είναι αυτό ακριβώς.Ωραία γκόμενα αλλά άκαυλη.
Κώλο πότε θα δώσει; Αυτό μας καίει
Την γνωρίζουμε αυτή την δήλωση. Είναι σίγουρο οτι θα τον δώσει το θέμα όμως είναι να μην το καθυστερήσει
Δεν ξέρω αν ήταν κρύα όπως λένε οι κριτικές, αλλά όσο σκέφτομαι ότι η μουνάρα έκανε ντούο με την άλλη άρχι-κάβλα την Αριάνα και θα μπορούσα να τις έχω στα τέσσερα να με γλύφουν παρέα, και δεν το έκανα, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
πολύ όμορφη...Ωραία γκόμενα αλλά άκαυλη.
Ρε μάγκες που υπάρχει ολόκληρη η σκηνή αυτή πέρα από το sug@rb@bes site που είναι επί πληρωμή.
Η επιλογή της Κρίστι που κατάφερε να ξεχωρίσει απο την πρώτη στιγμή, να συνεργαστεί με έναν μαύρο άνδρα (Mannie Coco) σε αυτή την σκηνή ήταν μια τολμηρή κίνηση που προκάλεσε συζητήσεις και έκανε την εμφάνισή της ακόμα πιο αξιομνημόνευτη! Της επέτρεψε να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί ως μια πορνοστάρ που δεν φοβάται να πειραματιστεί και να εξερευνήσει νέα εδάφη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()