Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
282
Πόντοι
21

Ξέρουμε κάτι?
Μόνο μασάζ απολύτως τπτ άλλο

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.962
Πόντοι
2.036

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
6
ΡΟΞΑΝΗ απο Σκρα και μετα Κηφησιας 10 ζητω το τηλεφωνο της επειγοντως καλο μασαζ και ....... κατα λαθος το εσβησα ,

Katsikis100

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
34
Πόντοι
0

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.472
Πόντοι
201
vip massage πα ορμου επεστρεψε η Ελενη για φραπεδες καλαμακια κλπ ...που ηταν παλια και στο galaxy.μα καλα ζητουν κοπελες εδω και πολλες μερες και δεν βρισκουν καινουργιες ??? Ολες πανε κατ οικον μαλλον για πιο πολλα χρηματα.... που τα πληρωνουμε εμεις με μασαζ της πλακας (χαδια)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
939
Πόντοι
81
vip massage πα ορμου επεστρεψε η Ελενη για φραπεδες καλαμακια κλπ ...που ηταν παλια και στο galaxy.μα καλα ζητουν κοπελες εδω και πολλες μερες και δεν βρισκουν καινουργιες ??? Ολες πανε κατ οικον μαλλον για πιο πολλα χρηματα.... που τα πληρωνουμε εμεις με μασαζ της πλακας (χαδια)
Και στο vip beauty ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ρατου είναι μια κοπέλα γύρω στα 35 από Φιλιππίνες ή δούλευε σεφ σε κρουαζιεροπλοια και περιστασιακα έκανε μεροκάματο στο galaxy...
Από Ινδονησία είναι....σεφ είναι σε σκάφη αναψυχής

Katsikis100

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Και στο vip beauty ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από Ινδονησία είναι....σεφ είναι σε σκάφη αναψυχής
Έχεις δίκιο παίχτη... Το μόνο αρνητικό με την ρατου όταν τελείωνε μετά το σεξ μύριζαν τα υγρά της πολύ... Θεώρησα ότι είναι από τις πικάντικες τροφές που τρώνε σ αυτές τις χώρες... Οπότε την πηδηξα μια φορά και της έβαλα Χ για αυτό τον λόγο

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
338
Πόντοι
20
Tai dream massage Στο Άγιο Δημήτριο με Μαρία από Νεπάλ γνωστή από galaxy. Μασαζ ψιλοκαλό, φραπές τέλειος, 50 όλα. Πήρα τηλέφωνο κάνει και εκτός, στο σπίτι της Ratu επίσης πρώην galaxy.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.003
Πόντοι
496
Στο site του en athinais massage έχουν ανεβάσει αυτήν την Βίκυ που ήταν και στο galaxy στα ξεκινήματα του. Τι παίζει με αυτό το μαγαζί εν τέλει, αλλά και με την κοπέλα, ξέρει κάποιος;

Όταν ήταν ακόμα galaxy, είχα πάρει μασάζ μαζί της και είχα κάνει εντελώς γυμνός. Μάλιστα θυμάμαι, την πετσέτα αυτή μου την είχε βγάλει. Γενικά δεν είχε κάνει καθόλου περάσματα και ούτε υπονοούμενα. Ωστόσο, όταν γύρισα ανάσκελα, μου είχε γίνει κάγκελο και αυτή μου έκανε "μασάζ" (πιο πολύ τρίψιμο θα το έλεγα) γύρω γύρω απ' την περιοχή, χωρίς όμως να αγγίξει καθόλου! Και όταν τελείωσε ο χρόνος μου λέει "τελειώσαμε, είναι όλα οκ;". Εκεί της είπα για φραπέ και μου απάντησε πως μας τελείωσε ο χρόνος!

Επειδή ξενέρωσα με την απάντηση και γενικά με την στάση συνολικά δεν την επέλεξα ξανά όσο ήταν εκεί.

Τώρα, το πως κινείται το κορίτσι, δεν έχω ιδέα
Εμένα τον είχε πάρει μια πίπα με το ζόρι είχα μαζί μου καποτα δική μου και έγινε η δουλειά. Την ρώτησα κάποια στιγμή αν της αρέσει αυτή η δουλειά και μου είχε πει καθόλου, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Συνοπτικά είχα περάσει καλά αλλά μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα η συνεύρεση αυτή.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
330
Πόντοι
21
Στο site του en athinais massage έχουν ανεβάσει αυτήν την Βίκυ που ήταν και στο galaxy στα ξεκινήματα του. Τι παίζει με αυτό το μαγαζί εν τέλει, αλλά και με την κοπέλα, ξέρει κάποιος;

Όταν ήταν ακόμα galaxy, είχα πάρει μασάζ μαζί της και είχα κάνει εντελώς γυμνός. Μάλιστα θυμάμαι, την πετσέτα αυτή μου την είχε βγάλει. Γενικά δεν είχε κάνει καθόλου περάσματα και ούτε υπονοούμενα. Ωστόσο, όταν γύρισα ανάσκελα, μου είχε γίνει κάγκελο και αυτή μου έκανε "μασάζ" (πιο πολύ τρίψιμο θα το έλεγα) γύρω γύρω απ' την περιοχή, χωρίς όμως να αγγίξει καθόλου! Και όταν τελείωσε ο χρόνος μου λέει "τελειώσαμε, είναι όλα οκ;". Εκεί της είπα για φραπέ και μου απάντησε πως μας τελείωσε ο χρόνος!

Επειδή ξενέρωσα με την απάντηση και γενικά με την στάση συνολικά δεν την επέλεξα ξανά όσο ήταν εκεί.

Τώρα, το πως κινείται το κορίτσι, δεν έχω ιδέα
Μην πας στο εν Αθήναις για κανέναν λόγο...απλά θα σου φάνε λεφτα

pistel12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Όσο αφορά το En Athinais. Δεν προκειται ποτε να παω σε μασατζιδικο που οταν παιρνεις τηλ και ρωτας αν γίνεται να κάνεις με την τάδε(λες και 2-3) , σου απαντάνε ότι θα κάνεις με όποια υπάρχει διαθέσιμη και τέλος.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
12
Like
3.811
Πόντοι
746
τελικά ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;
Εάν πήρες η πάρει κάποιος τηλ κ είναι μια Μελινα και αναφερθεί γι χώρο τη στη νέα Σμύρνη …μάγκες μακριά 50€ πιο πολύ καλαμπούρι κάνει παρά μασαζ,τουλάχιστον μένει γυμνή βάζεις δάχτυλο κ μαλακια γρήγορη.Εαν είναι αυτή ξαναλέω

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Εάν πήρες η πάρει κάποιος τηλ κ είναι μια Μελινα και αναφερθεί γι χώρο τη στη νέα Σμύρνη …μάγκες μακριά 50€ πιο πολύ καλαμπούρι κάνει παρά μασαζ,τουλάχιστον μένει γυμνή βάζεις δάχτυλο κ μαλακια γρήγορη.Εαν είναι αυτή ξαναλέω
Οτι χειροτερο φρικτη κατασταση.Μαγκες μακρια.Θελεις να φυγεις απο το 5 λεπτο.Εκλαψα τα λεφτα μου.Αλλα ας οψεται που ειχα καυλες εκεινη την ημερα και επρεπε να αδειασω.Δεν φανταστηκα αυτο το χαλι.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
12
Like
3.811
Πόντοι
746
Οτι χειροτερο φρικτη κατασταση.Μαγκες μακρια.Θελεις να φυγεις απο το 5 λεπτο.Εκλαψα τα λεφτα μου.Αλλα ας οψεται που ειχα καυλες εκεινη την ημερα και επρεπε να αδειασω.Δεν φανταστηκα αυτο το χαλι.
Άρα την ίδια λέμε,εγώ πήγα πριν κανένα τρίμηνο ενώ θα μπορούσε ν είναι πιο περιποιημένη κ να προσφέρει κάτι αξιόλογο είναι ότι να ναι.Το μόνο θετικό Μουνακι στη πένα κ αφήνει δάχτυλα .

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Άρα την ίδια λέμε,εγώ πήγα πριν κανένα τρίμηνο ενώ θα μπορούσε ν είναι πιο περιποιημένη κ να προσφέρει κάτι αξιόλογο είναι ότι να ναι.Το μόνο θετικό Μουνακι στη πένα κ αφήνει δάχτυλα .
Εκανε και πολυ αδιακριτες ερωτησεις και της το εκοψα.Αλλα ειχε πλακα που μεχρι να μπω στο δωματιο τα ειχε πεταξει ολα.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
12
Like
3.811
Πόντοι
746
Εκανε και πολυ αδιακριτες ερωτησεις και της το εκοψα.Αλλα ειχε πλακα που μεχρι να μπω στο δωματιο τα ειχε πεταξει ολα.
Ναι γαμησετα δε μπορώ απλά ν καταλάβω ότι εφόσον δε προσφέρει κάτι σχετικό με μασαζ,κλαίγεται ότι δεν έχει δουλειά,εφόσον είναι τσισιδι κ αφήνει κ δάχτυλα γιατί δε τσιμπουκωνει η δε κάθετε ν τον φάει να βγάζει τουλάχιστον κ κάτι,θα μ πεις βέβαια αυτά είναι ανάλογα πάντα το άτομο …απλά λέω

CaptainNemo

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
282
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο παίχτη... Το μόνο αρνητικό με την ρατου όταν τελείωνε μετά το σεξ μύριζαν τα υγρά της πολύ... Θεώρησα ότι είναι από τις πικάντικες τροφές που τρώνε σ αυτές τις χώρες... Οπότε την πηδηξα μια φορά και της έβαλα Χ για αυτό τον λόγο
Να τονίσω πως αν η κοπέλα είχε τέτοιο θέμα, σίγουρα δεν είχε να κάνει με τις πικάντικες τροφές αλλά με κάποιο πρόβλημα.
Οι Ασιάτισες δεν μυρίζουν ασχέτως με το τι τρώνε, για αυτό και δεν θα βρεις πουθενά αποσμητικά και άλλα συναφή σε Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία.
Φαντάζομαι και οι Ασιάτες, αλλά γι αυτούς δεν έχω προσωπική άποψη...:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom