Το 500 -1000 που λες, δεν αφορά σε συναντήσεις για 2,3,4 ώρες κλπ.
Φυσικά κάποιος μπορεί να δώσεις αυτά τα λεφτά σε εσκορτούδες από γραφεία αλλά και ανεξάρτητες.
Όμως όταν αναφέρονται εδώ αυτά τα χρήματα, συνήθως αφορούν το total daily cost συμπεριλαμβάνοντας και το δώρο της σλαβοπούλας. Με 1000 direct στην κοπέλα, αν το γνωρίζεις το παίγνιο, μέχρι και βδομάδα κλπ, μπορεί να μείνει μαζί σου μια σλάβα σπονσορέτα
Είναι δυνατόν να δίνει κάποιος ένα χιλιάρικο ακόμη και για λίγες ημέρες για μια γυναίκα;
Το θεωρώ υπερβολικό όχι μόνο ως ποσό αλλά και για το γεγονός ότι κανένα μουνι δεν αξίζει τόσα.
Και εκατομμύρια ευρώ να είχα άντε να τα έδινα μια δυο φορές για να κάνω το κομμάτι μου και να πω άντε το έζησα και αυτό.
Βασικα ξέρω ότι αυτό που λέω είναι λάθος με την έννοια ότι κάποιος μπορεί να δώσει δέκα χιλιάρικα για μια βδομάδα στο Μαϊάμι ή πενήντα χιλιάρικα για ένα αμάξι για να το βελτιώσει στα χίλια αλογα.
Έχω ακούσει ότι κάποιος γνωστός τραγουδιστής πχ έφτιαξε custom harley davidson και έσκασε διακόσια χιλιάρικα.
Άλλος παίζει τζόγο και χάνει πολλά χιλιάρικα η άλλος θέλει 3 χιλιάρικα μόνο το μήνα να τρώει του σκασμου.
Πάντως το χιλιάρικο για μουνι για κάποια λίγα 24ωρα το θεωρώ αεριτζιδικο και δεν αξίζει.
Εγώ θα ένιωθα ότι είναι σαν να τα πετάω κουβα αυτά τα λεφτά κ ας ήμουν Δισ/χος.
Πάντως για να δίνει ένα χιλιάρικο κάποιος για μουνι πρέπει να βγάζει μίνιμουμ 15 χιλιάρικα το μήνα αλλιώς τον πιάνουν κότσο.
Τόσα θα έδινα μόνο για ένα μήνα με καμιά ταυλανδη και όχι να ήταν ενάμιση μέτρο και μισή μερίδα.
Ταπεινή μου άποψη.