GeneralWinter
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 67
- Like
- 6.647
- Πόντοι
- 11.511
Γι ακομα μια φορα καταλαβα το γραφειο ποσο μπροστα ειναι και ποσο ψευτης ειναι ο μουφαδορ.
Εκτος του οτι εβγαλε μουναρα την θεια Νταρια ο καραγκιοζης μας γραφει για επικα γαμησια που η κυρια δεν αντεξε ουτε 5 λεπτα γαμησιου. Μαζι με το ευτραπελο που επαθα(μαλλον τελευταιες μερες περιοδου ειχε δεν ξερω) αργησα να παρω χαμπαρι οτι ειχε γραψει κριτικη ο ψευτης για να την αποφυγω.
Το γραφειο ομως ξηγηθηκε σπαθι κ περιμενω να σωσει την φαση η Νταρινα. Οταν εχω χρονο θα γραψω κ κριτικη και για τις 2. Ηθελα απλως να γραψω να μην διαβαζετε ουτε μιση κριτικη του πετσετακια και οτι το γκλαμουρ παιζει μπαλα μονο του.
Ναι σορυ Ντιανα ηθελα να γραψω. Κατσε να το διορθωσω μην παρεξηγηθει το κοριτσι που ειναι πιστολι κιολας.Φαντάζομαι εννοείς τη Diana και όχι τη Daria.
...τύπε είσαι μέλος κοντά 9 χρόνια...τώρα κατάλαβες ότι ο τύπος γράφει άρλεκιν?...Γι ακομα μια φορα καταλαβα το γραφειο ποσο μπροστα ειναι και ποσο ψευτης ειναι ο μουφαδορ.
Εκτος του οτι εβγαλε μουναρα την θεια Νταιανα ο καραγκιοζης μας γραφει για επικα γαμησια που η κυρια δεν αντεξε ουτε 5 λεπτα γαμησιου. Μαζι με το ευτραπελο που επαθα(μαλλον τελευταιες μερες περιοδου ειχε δεν ξερω) αργησα να παρω χαμπαρι οτι ειχε γραψει κριτικη ο ψευτης για να την αποφυγω.
Το γραφειο ομως ξηγηθηκε σπαθι κ περιμενω να σωσει την φαση η Νταρινα. Οταν εχω χρονο θα γραψω κ κριτικη και για τις 2. Ηθελα απλως να γραψω να μην διαβαζετε ουτε μιση κριτικη του πετσετακια και οτι το γκλαμουρ παιζει μπαλα μονο του.
Οχι τυπε το ηξερα και το λεω με καθε ευκαιρια αλλα την πατησα σαν πρωταρης επειδη δεν οτι ειχε γραψει κριτικη για την θειτσα....τύπε είσαι μέλος κοντά 9 χρόνια...τώρα κατάλαβες ότι ο τύπος γράφει άρλεκιν?...![]()
...likes μαζευε και ο Σώρρας με τα παραμύθια για τα 600 δις euro...Οχι τυπε το ηξερα και το λεω με καθε ευκαιρια αλλα την πατησα σαν πρωταρης επειδη δεν οτι ειχε γραψει κριτικη για την θειτσα.
Βεβαια αμα δεις εχει παρει 42+ λαηκ στην κριτικη αρα δυστυχως ακομα δεν τον εχουν παρει πρεφα τον τραγικο τι ψευτης ειναι.
Δεν ξέρω αν είναι καλή, έβαλα πάντως τον Πατριάρχη να του ευλογήσει το γαμήσι.Τόσο καλή;
Δεν ξέρω αν είναι καλή, έβαλα πάντως τον Πατριάρχη να του ευλογήσει το γαμήσι.
Έχουν γραφτει πολλά θετικά, κάποιοι έχουν μικρους ενδοιασμούς, θα μάθω όμως το Σάββατο και θα σας πω προσωπική γνώμη.
Βέβαια δεν ξέρω αν θα ζω από Δευτέρα..![]()
...θα πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου...γιατί το κορίτσι είναι ένας νεανικός και γελαστός αστερίας...Δεν ξέρω αν είναι καλή, έβαλα πάντως τον Πατριάρχη να του ευλογήσει το γαμήσι.
Έχουν γραφτει πολλά θετικά, κάποιοι έχουν μικρους ενδοιασμούς, θα μάθω όμως το Σάββατο και θα σας πω προσωπική γνώμη.
Βέβαια δεν ξέρω αν θα ζω από Δευτέρα..![]()
Οχι τυπε το ηξερα και το λεω με καθε ευκαιρια αλλα την πατησα σαν πρωταρης επειδη δεν οτι ειχε γραψει κριτικη για την θειτσα.
Βεβαια αμα δεις εχει παρει 42+ λαηκ στην κριτικη αρα δυστυχως ακομα δεν τον εχουν παρει πρεφα τον τραγικο τι ψευτης ειναι.
γεροξουροπιπακιαΓι ακομα μια φορα καταλαβα το γραφειο ποσο μπροστα ειναι και ποσο ψευτης ειναι ο μουφαδορ.
Εκτος του οτι εβγαλε μουναρα την θεια Νταιανα ο καραγκιοζης μας γραφει για επικα γαμησια που η κυρια δεν αντεξε ουτε 5 λεπτα γαμησιου. Μαζι με το ευτραπελο που επαθα(μαλλον τελευταιες μερες περιοδου ειχε δεν ξερω) αργησα να παρω χαμπαρι οτι ειχε γραψει κριτικη ο ψευτης για να την αποφυγω.