mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 275
- Πόντοι
- 21
προτιμω κατι με περισσοτερη ανεση χρονου και οσο γινετε πιο καθαρο, θα το κρατησω ομως σαν backup
Πήγαινε γιαγιά Νάντια.και ειναι και μια φίλη της που αναφέρθηκε τωρα τελευταία εδωπροτιμω κατι με περισσοτερη ανεση χρονου και οσο γινετε πιο καθαρο, θα το κρατησω ομως σαν backup
Δεν εχει αγγελία η γιαγιά Νάντια.εσυ μαλλον λες την κλασική Νάντια απο Κωνσταντινουπόλεως.εγω λεω την γιαγια Νάντια με χωρο στην ΑχαρνώνΝαντια ναι εχω δει αγγελια, ποσο ειναι αυτη? για 50ρα την εκανα απο τις φωτο
δεν δίνει κουλούριΔεν εχει αγγελία η γιαγιά Νάντια.εσυ μαλλον λες την κλασική Νάντια απο Κωνσταντινουπόλεως.εγω λεω την γιαγια Νάντια με χωρο στην Αχαρνών
galina ποια ειναιguys εχετε να μου προτεινετε καποια καλη gilf, ηλικια 60 και ανω (οχι galina εχω παει), κατα προτιμηση με κουλουρι αν οχι δεν πειραζειgalina
δεν δίνει κουλούρι
τηλΠήγαινε γιαγιά Νάντια.και ειναι και μια φίλη της που αναφέρθηκε τωρα τελευταία εδω
galina ειναι μια θεια στον πειραια κανα 50 χρονων, καλη γυναικα, απο εμφανιση με μεγαλη κοιλια, μεγαλουτσικα βυζια και κανει τα παντα στο σπιτι τηςgalina ποια ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τηλ
τηλgalina ειναι μια θεια στον πειραια κανα 50 χρονων, καλη γυναικα, απο εμφανιση με μεγαλη κοιλια, μεγαλουτσικα βυζια και κανει τα παντα στο σπιτι της
Γιαγιά Νάντια Αχαρνών είναι όντως γιαγιά. Σίγουρα πάνω από 60, μάλλον και 65. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, από καθαριότητα και διάθεση είναι καλή.Ναντια ναι εχω δει αγγελια, ποσο ειναι αυτη? για 50ρα την εκανα απο τις φωτο
50 ηταν το 2004 στους ολυμπιακους αγωνες της αθηνας
+10 χαχαχαοχι ρε πριν 2 χρονια πηγα τοσο ειναι, και μου το ειπε αλλα και φαινετε τοσο
65 Kαι βαλε φιλε.....Ναντια ναι εχω δει αγγελια, ποσο ειναι αυτη? για 50ρα την εκανα απο τις φωτο
στην κωνσταντινουπολεωσ δεν ειναι65 Kαι βαλε φιλε.....
Αχαρνωνστην κωνσταντινουπολεωσ δεν ειναι
δωσε πληροφοριε μανΑχαρνων