james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 21.778
- Πόντοι
- 11.645
δεν μασάει! Πιστός...@Spiros_73 Σε δοκιμάζει ο @james034 απέναντι σε ένα τέτοιο θέαμα για να δει πόσο πιστός είσαι στην μοναδική σου αγάπη![]()
δεν μασάει! Πιστός...@Spiros_73 Σε δοκιμάζει ο @james034 απέναντι σε ένα τέτοιο θέαμα για να δει πόσο πιστός είσαι στην μοναδική σου αγάπη![]()
Μαρία είσαι μια καύλα
Καμια καινουρια θελουμεε
ΣπαμερΕισαι Απίστευτη Καυλα μωρό μου..
Θα χαρω πολυ να τα πουμε..Αν σε ενδιαφερει....
Eπιθετικο marketingΕισαι Απίστευτη Καυλα μωρό μου..
150€ την ώρα άμα δώσεις κάτι θα γίνει,τι άμα την ενδιαφέρει ρωτας;;Εισαι Απίστευτη Καυλα μωρό μου..
Έχεις μπερδέψει την πούτσα με την οδοντόβουρτσα, φίλε! Γράφτηκες σε site για μπουρδέλα, συμμετέχεις σε forum ανεξάρτητης βίζιτας και εσύ της στέλνεις φωτογραφίες, από το καυλί σου, για να το δει, να ψαρώσει και να σου στείλει μήνυμα, για να την γαμήσεις; Ειλικρινά, πιστεύεις ότι θα γίνει αυτό το πράγμα; Φαίνεσαι πολύ απελπισμένος, για νεαρός. Σε είχα δει και στο Xlist.gr, όπου είχες ανεβάσει παρόμοιες αγγελίες. Συμβουλή του Παλιού: Πάρτο αλλιώς!Εισαι Απίστευτη Καυλα μωρό μου..
Έχεις μπερδέψει την πούτσα με την οδοντόβουρτσα, φίλε! Γράφτηκες σε site για μπουρδέλα, συμμετέχεις σε forum ανεξάρτητης βίζιτας και εσύ της στέλνεις φωτογραφίες, από το καυλί σου, για να το δει, να ψαρώσει και να σου στείλει μήνυμα, για να την γαμήσεις; Ειλικρινά, πιστεύεις ότι θα γίνει αυτό το πράγμα; Φαίνεσαι πολύ απελπισμένος, για νεαρός. Σε είχα δει και στο Xlist.gr, όπου είχες ανεβάσει παρόμοιες αγγελίες. Συμβουλή του Παλιού: Πάρτο αλλιώς!
Έχει δώσει πόνο ο φίλος σε όλα τα threads ανεξάρτητων και όχι μόνο... Έχει πλημμυρίσει το forum με φωτογραφίες από το καυλιτσέκι του... Αυτά καλό είναι να μη γίνονται...
Αν βάλει και χατ τρικ ο Γιαρεμτσουκ αύριο θα τα έχουμε δει όλα για αυτήν τη βδομάδα.
....Πανουλη κολατσισες εδω?!?!?Η Μάρια εκτός απο Μουνάρα
Είναι Ψυχάρα.
....Πανουλη κολατσισες εδω?!?!?![]()
....ναι, πριν κανα δυο χρονια!Άσε τον Πανουλη.
ΕΣΥ πες μας.